ASUS fonepad 8 View Folio Cover (FE380 CG)

  ASUS fonepad 8 View Folio Cover (FE380 CG)

  Houdt je up-to-date en beschermt tegelijk de tablet

  • De ASUS View Folio Cover houdt je op de hoogte van alle informatie die je nodig hebt zonder de cover te hoeven openen - controleer de tijd, neem inkomende gesprekken aan, of bekijk eenvoudig meldingen.
  • De View Folio Cover heeft een klein kijkvenster dat je op de hoogte houdt van belangrijke informatie. Je kunt zelfs oproepen beantwoorden zonder de cover te openen.
  • Ergonomisch ontworpen om de tablet in een ideale positie te plaatsen voor typen of video kijken.
  • Snelle magneetsluitingen voor veilige bescherming van het scherm.
  • Een gemagnetiseerd folio-ontwerp met een zachte microvezel binnenkant en polyurethaan buitenkant beschermt de tablet grondig tegen stof en krassen.
  • Eenvoudige toegang tot alle poorten en aansluitingen.
   Product Image

   Oproepen beantwoorden zonder de cover te openen

   De View Folio Cover biedt voldoende bescherming voor de Fonepad en heeft een klein kijkvenster dat alle essentiële informatie toont die je nodig hebt. Bekijk de tijd, het weerbericht, meldingen over ongelezen e-mails, berichten en gemiste oproepen, en beantwoord zelfs oproepen zonder de cover te openen.   Snel aan te leren, eenvoudig te bedienen

   De View Flip Cover geeft je een venster op de Zen-wereld, met stukjes informatie altijd in beeld - je kunt zelfs oproepen beantwoorden zonder de cover te openen. Met speciale ASUS app ontwerpdetails die je controle geven over je informatie, zonder langer dan een paar seconden naar de telefoon te hoeven kijken.


   Planning
   Blijf altijd op de hoogte van je agenda

   Alarm
   Meldingen op het scherm

   Inkomende gesprekken
   Direct op het scherm aannemen

   Muziek
   Gemakkelijke toegang tot afspeellijsten

   Gemagnetiseerd folio-ontwerp

   De ASUS View Folio Cover heeft een gemagnetiseerd cover met een zachte microvezel binnenkant en polyurethaan buitenkant die de tablet grondig beschermt tegen stof en krassen.

   Videostand
   Typstand

   Twee-standen standaard

   Hij is ook vouwbaar, om de tablet in een ideale positie te plaatsen voor video kijken of typen; en biedt zelfs gemakkelijke toegang tot alle poorten en aansluitingen.