Xonar U7 Echelon Edition

  Xonar U7 Echelon Edition

  Compacte 7.1 usb-geluidskaart beschikt over militair-geïnspireerde digitale camouflage

  • Zie de precieze locaties van in-game geluiden en versterk kritische geluiden om de vijand meteen te lokaliseren met Sonic Radar
  • Krijg volledige controle over tal van geluidstechnologieën met de NIEUWE Sonic Studio Pro-technologie
  • Snelle aanpassingen in de hitte van de gaming-actie met onafhankelijke regelaars voor microfoon en audiovolume
  • Echte 7.1-kanaals HD (192kHz/24-bit) surround sound uit een compact, via USB gevoed apparaat
  • Hoor de kleinste geluidsdetails haarscherp dankzij de krachtige geïntegreerde hoofdtelefoonversterker
  • Profiteer met 1 klik van briljante surround sound dankzij Dolby® Home Theater V4
  Product Image


  Zie, hoor, overwin!

  De Xonar U7 Echelon Edition is een compacte 7.1-kanaals usb-geluidskaart die de hoge geluidskwaliteit van de bekroonde Xonar U7 handhaaft en daar het militair-geïnspireerde digitale camouflagepatroon aan toevoegt dat uniek is voor de Echelon-reeks. Het stijlvolle uiterlijk van de Xonar U7 Echelon Edition springt er vol trots uit, maar ASUS-technici hebben het apparaat ook volgepropt met functionaliteit - zie, hoor en overwin!

  Behaal voordeel in games met Sonic Radar!

  Moderne games zijn meer dan graphics – precieze audiopositionering geeft gamers absoluut voordeel over vijanden. Daarom is de Xonar U7 Echelon Edition voorzien van Sonic Radar, een unieke ASUS-technologie die in-game geluiden visualiseert en verbetert - wat een essentieel voordeel oplevert in first-person shooters.

  Start een favoriet spel en Sonic Radar toont een 'radar' HUD (head-up display) die in-game acties aangeeft relatief aan de positie van de gamer - zodat deze precies weet waar hij is op het slagveld en wat er om hem heen gebeurt!  Maar Sonic Radar doet nog meer. Meerdere radarverbeteraars kunnen worden geactiveerd om specifieke geluiden te visualiseren en te versterken, zoals voetstappen, geweerschoten en uitroepen. Geluiden worden weergegeven op de 360-graden HUD, zelfs wanneer er geen duidelijke zichtlijn is, zodat niet zichtbaar zijn geen belemmering is om tegenstanders toch te vinden - geeft een absoluut voordeel ten opzichte van andere spelers!

  Sterker nog, het on-screen uiterlijk en de positie van Sonic Radar zijn volledig aanpasbaar, zodat gamers het helemaal naar eigen smaak kunnen laten werken, in welke game dan ook!

  Krijg volledige controle over audio met Sonic Studio Pro!


  De Xonar U7 Echelon Edition bevat de nieuwste Sonic Studio Pro-softwaresuite, die volledige controle geeft over elk aspect van de audio-output - van de equalizer (EQ) tot de 7.1 luidsprekerniveau uitbalancering.

  Gebruik de intuïtieve wijs-en-klik interface om vooraf ingestelde, bij verschillende audio-omgevingen passende audioprofielen te activeren en de Dolby® Home Theater 4 invoegtoepassingsinstellingen zorgvuldig af te stemmen.

  Ervaar de ongelooflijke input-ruisonderdrukking van Perfect Voice!

  In tegenstelling tot andere ruisonderdrukkingstechnologieën, die vertrouwen op inverse-fase-gebaseerde ruisonderdrukking, gebruikt de Perfect Voice-technologie van de Xonar U7 Echelon Edition geavanceerde algoritmen om omgevingsgeluid te scheiden van spraak. Het resultaat is kristalheldere in-game spraakcommunicatie, zelfs in een drukke omgeving zoals een LAN party — voor goede verstaanbaarheid, ongeacht de lawaaierige omgeving!

  Gamersvriendelijk ontwerp


  Gamersvriendelijk ontwerp

  Optimale niveaus met specifieke regelaars voor microfoon en hoofdvolume! Specifieke regelaars laten gamers snel het hoofd- en microfoonvolume aanpassen zonder games te pauzeren of naar softwaremenu's te gaan, zodat ze audioniveaus kunnen tweaken zonder het spel te onderbreken! De hoofdvolumeregelaar doet tevens dienst als directe schakelaar om te selecteren tussen hoofdtelefoon-output (frontpaneel) en luidsprekers (achterpaneel) - gemak met één klik!

  Upgrade naar een verbluffende geluidskaart met de eenvoud van usb!

  De Xonar U7 Echelon Edition wordt via usb aangesloten op de pc - zodat men zich geen zorgen hoeft te maken over onhandige installatie of ingewikkelde instellingen. Hij wordt ook rechtstreeks van stroom voorzien via de usb-poort, zodat geen voedingsadapter nodig is en de draagbaarheid wordt verbeterd. Compact genoeg om samen met een laptop in een tas te stoppen, combineert de ASUS Xonar U7 Echelon Edition kwalitatief hoogwaardige audio met onovertroffen eenvoud en gemak.  Geniet van ongeëvenaarde geluidskwaliteit van een compact en draagbaar apparaat!

  De ASUS Xonar U7 Echelon Edition biedt 24-bit/192kHz audiokwaliteit, een 114dB SRV (signaal-ruisverhouding) en echte 7.1-kanaals surround sound - alles in een compact, lichtgewicht apparaat voor echte high-definition output, met behoud van consistente kwaliteit op alle surroundkanalen. U heeft nog nooit zulke groots geluid uit zo'n kleine geluidskaart horen komen!


  Waardeer de duidelijkheid, die on-board audio ver overstijgt.

  De Xonar U7 Echelon Edition levert audio die tot wel 16 keer zo duidelijk is als on-board audio, met een signaal-ruisverhouding van 114dB. Luister naar het verschil en ga nooit meer terug naar sub-standaard geluidshardware!

  Indrukwekkende, uiterst heldere digitaal-naar-analoog conversie!

  De Xonar U7 Echelon Edition is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige Cirrus Logic CS4398 DAC (digitaal-naar-analoog converter) die uitmuntende helderheid levert met een uitstekende signaal-ruisverhouding (SRV) en extreem lage totale harmonische vervorming (total harmonic distortion of THD). Kortom, de beste onderdelen voor het beste geluid — de Xonar U7 Echelon Edition haalt het beste uit elk geluidsdetail!

  Haalt het beste uit elk geluidsdetail, dankzij de geïntegreerde hoofdtelefoonversterker!


  De Xonar U7 Echelon Edition bevat een hoofdtelefoonversterker die hoofdtelefoons ondersteunt tot wel 150 ohm impedantie - om de allerbeste gaminghoofdtelefoons aan te kunnen sluiten en elk in-game detail te horen!

  Ga volledig op in verbluffend geluid met Dolby Home Theater 4!


  De Xonar U7 Echelon Edition is voorzien van ingebouwde Dolby Home Theater 4-technologie - om de pc te veranderen in een persoonlijke bioscoop met een meeslepend geluidssysteem! Dolby's real-time audio codering en geavanceerde digitale signaalverwerking zorgt voor verbazingwekkend surround-geluid met luidsprekeropstellingen van 2.0 tot 7.1 — en zelfs via een hoofdtelefoon. De volume leveler betekent dat de buren zich niet gaan ergeren aan het lawaai van actiefilms, terwijl de slimme dialoogverbeterfunctie (Dialog Enhancer) ervoor zorgt dat elke dialoog goed verstaanbaar is!

  Echelon gamingset: camouflagecombo voor een zekere winst

  Het aantrekkelijke ontwerp van de ASUS Echelon gamingset is geïnspireerd op de digitale camouflagepatronen die populair zijn in veel games en natuurlijk bij echte legerkleding. De set bevat alles wat nodig is om er goed uit te zien en de overwinning veilig te stellen - een headset, 7.1-kanaals usb-geluidskaart en hoofdtelefoonversterker, mechanisch toetsenbord, lasermuis en een fijnmazige muismat. De winstpakkende combo die elke gamer wil hebben!