ASUS MeMO Pad 8 MagSmart Cover (ME181C)

  ASUS MeMO Pad 8 MagSmart Cover (ME181C)

  Je tablet verdient een MagSmart Cover!

  • Sterke, duurzame en lichtgewicht allround bescherming
  • Uiterst stijlvol ontwerp in twee chique kleuropties
  • In meerdere posities te vouwen cover voor comfortabel typen of video kijken
  • Magnetische sluitingen voor beveiliging
  • Alle poorten en aansluitingen toegankelijk
  • Transparante achterkant toont tablet
   Product Image

   Geweldig uiterlijk

   Voeg een persoonlijk tintje toe aan je tablet, met de adembenemende MagSmart Cover - deze net zo slimme als stevige hoes beschermt je tablet zonder zijn fraaie uiterlijk te verbergen.

   Magneetstippen

   Het chique coverontwerp maakt dit de perfecte accessoire voor stijlbewuste gebruikers, terwijl de transparante achterkant met zijn ultra-coole stippen uw prachtige tablet zichtbaar houdt en hem tegelijk beschermt tegen dagelijkse stoten en krassen.

   Magnet_Dots
   Smart_Design

   Slim ontwerp

   De cover heeft een zachte binnenkant die het scherm voorzichtig afdekt, en ervoor zorgt dat deze in perfecte staat blijft. De MagSmart Cover is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook heel praktisch - het slimme opvouwbare coverontwerp bevat magnetische sluitingen voor de veiligheid.

   Standaard met dubbele stand

   En hij kan direct worden gepositioneerd voor comfortabel typen, of de tablet kan dankzij de verstelbare standaard worden gebruikt als fotolijstje of om video te kijken.

   Typstand
   Videostand
   vouwstap

   Je tablet verdient een MagSmart Cover!

   De van duurzame, uiterst lichte en geweldig aanvoelende materialen gemaakte MagSmart Cover voegt nauwelijks gewicht of massa toe aan je tablet. Alle poorten en aansluitingen blijven toegankelijk, zodat de MagSmart Cover aanvoelt als een integraal onderdeel van de tablet, in plaats van een achteraf bedachte toevoeging.