ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  G10AC

  G10AC

  PURE POWER & VERFIJNDE SCHOONHEID

 • Aangedreven door de nieuwste 4e generatie Intel® Core™ processors en NVIDIA® GeForce® GTX graphics
 • Eerste desktop pc uitgerust met ASUS SonicMaster-audiotechnologie, voor verbeterde geluidskwaliteit
 • ASUS Power Pack - een verwijderbare UPS (Uninterruptible Power Supply) die ook kan worden gebruikt als een draagbare batterij1
 • ASUS Smart Cooling-technologie verlaagt de temperaturen met tot wel 11,4℃2
 • Duidelijke, gebeeldhouwde lijnen met geborstelde haarlijnafwerking
 • Indicator LED's die de operationele status van een aangesloten extern USB-opslagapparaat weergeven
 • ASUS USM vereenvoudigt uitbreiding van harddiskopslag en biedt tweemaal zo hoge datasnelheden als USB 3.0
 • Front USB 3.0-poorten met Ai Charger-technologie, voor snel opladen van mobiele apparaten
  Product Image  Prestaties om op te vertrouwen

  De ASUS G10 desktop pc is uitgerust met de nieuwste 4e generatie Intel® Core™ processors en NVIDIA® GeForce® GTX graphics, voor soepele multitasking en high-performance gaming. G10 desktops beschikken voor koelere en stillere werking ook over ASUS Smart Cooling-technologie, en over ASUS Power Pack, een verwijderbare UPS (Uninterruptible Power Supply) die ook is te gebruiken als draagbare batterij-oplader voor smartphones en tablets. Verder is de G10 de eerste desktop pc die is uitgerust met ASUS SonicMaster-audiotechnologie, voor verbeterde geluidskwaliteit.

  30-seconden instelling

  Extra paardenkrachten op bevel

  Vervul al je fantasieën over een desktop

  Met de nieuwe 4e generatie Intel® Core™ processors, krachtige 3D-graphics en verbeterde audio, bieden ASUS G10 desktop pc's de prestaties die u nodig hebt voor elke toepassing.
  Intel
  Volgende generatie processor

  De nieuwste 4e generatie Intel® Core™ processors leveren multi-tasking prestaties van een compleet nieuw niveau, om zelfs de meest veeleisende taken eenvoudig te maken, van het afspelen van 4k UltraHD-video tot het bewerken van hoge-resolutie foto's en het spelen van de nieuwste games op maximale kwaliteitsinstellingen - en alles daar tussenin.

  Omhul jezelf met geluid

  De eerste desktops met ASUS SonicMaster-technologie, voor levensecht geluid. Samen met MaxxAudio van Waves, ontvanger van een Technical GRAMMY Award®, biedt het verfijnde muziek, rijke surround gaming en filmgeluid, en duidelijker stemgeluid bij spraak en opname. Ongeacht de grootte van de gebruikte luidspreker of headset kunt u de instelling vinden die aan uw wensen voldoet.

  Pictogram
  Tilt gaming naar nieuwe hoogten

  NVIDIA® GeForce® GTX graphics zorgen ervoor dat u van de nieuwste games kunt genieten zoals ze bedoeld waren, met ultrahoge resoluties, maximale beeldkwaliteit instellingen en uiterst vloeiende frame rates. ASUS G10 desktop pc's plaatsen u bovendien midden in de actie, dankzij NVIDIA® 3D Vision Surround-technologie met ondersteuning voor maximaal vier monitoren.  De Force Shield-ervaring

  Toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

  ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service, rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waar voor je geld, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.
  bron:1


  Power-Pack
  ASUS Power Pack1

  ASUS Power Pack is een mobiel laadstation dat apparaten onderweg kan opladen. Aangesloten op de desktop fungeert het als een noodstroomvoorziening, die de desktop 25 seconden van stroom blijft voorzien bij een plotselinge stroomuitval. Als de stroomonderbreking langer duurt dan 25 seconden, wordt automatisch de slaapstand actief zodat er geen belangrijke gegevens verloren gaan.

  Ventilator
  Gebouwd om koel en stil te zijn

  Het exclusieve ASUS Smart Cooling System vermindert stofophoping, verlaagt bedrijfstemperaturen met wel 11,4℃2, en past de CPU-ventilatorsnelheden aan op de huidige belasting, voor stabiele, betrouwbare werking.

  Nr. 1
  De beste moederborden ter wereld

  ASUS desktop-pc's zijn gebouwd op de beste moederborden - en wij kunnen dat weten, want wij maken ze. We hebben sinds we ruim 24 jaar geleden met de productie ervan begonnen 465 miljoen moederborden verkocht, en onze modellen vielen alleen in 2012 al meer dan duizend maal in de prijzen.

  Shield
  Fabrieksgetest voor perfectie

  ASUS desktop pc's worden onderworpen aan een reeks strenge testen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge normen - en de normen van andere fabrikanten overtreffen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw nieuwe computer overweg kan met alles, van extreme temperaturen en luchtvochtigheidsniveaus tot wereldwijde transporten.
  Snelheid en verder

  Intelligente Innovaties voor uw multitasking behoeften  32GB
  Gratis 100GB ASUS WebStorage

  Met drie jaar lang gratis 100GB ASUS WebStorage3kunt u uw belangrijke gegevens veilig in de cloud bewaren en ze openen op elk apparaat met een internetverbinding. Zeg maar gedag tegen onveilige USB-sticks, stream onderweg muziek en deel foto's met familie en vrienden, gewoon door een link te sturen.

  USB
  Volgende-generatie connectiviteit

  USB 3.0 met Ai Charger-technologie
  SuperSpeed ​​USB 3.0 levert tot 10 keer hogere overdrachtssnelheden vergeleken met vorige generatie USB4, en laadt apparaten tot 50% sneller op.


  SATA 6Gbit/s poorten
  ASUS desktop pc's ondersteunen razendsnelle gegevensoverdracht naar interne opslagapparaten, zodat alles sneller gaat - van het opslaan van grote bestanden tot het laden van nieuwe game levels.

  USM
  ASUS Universal Storage Module (USM)5

  ASUS USM vereenvoudigt het uitbreiden van harddiskopslag en biedt tweemaal zo hoge datasnelheden als USB 3.0.  Ondersteunende applicaties

  Anti Virus
  Antivirus6

  ASUS biedt samen met geselecteerde top antivirusleveranciers (McAfee® en Trend Micro™) geïntegreerde beveiligings- en beschermingsdiensten aan onze eindgebruikers over de hele wereld.

  windows-store
  Windows Store

  Ontdek een keur aan geweldige apps voor Windows 8 in de Windows Store. Tik of klik op de Store-tegel op het startscherm om erdoorheen te bladeren. U zult versteld staan!

  asus-launcher
  ASUS Launcher

  Vind eenvoudig de apps die u nodig hebt. U vindt alle vooraf geladen ASUS desktop apps uitstekend ingedeeld onder cloud, entertainment en instelling. Bovendien kunt u uw favoriete desktoptoepassingen ook vastpinnen. Gemakkelijk en efficiënt!

  windows-8-multimedia-content
  Windows 8 multimedia content

  Een overvloed aan media content staat klaar om uw leven te verrijken! Geniet van Xbox video's, muziek en games op uw desktop pc. Bing Nieuws / Financiën / Sport / Reizen biedt verder geweldig georganiseerd nieuws en informatie.

  music-maker-video-easy
  Music Maker & Video Easy

  Maak muziek met MAGIX Music Maker en bewerk video met Video Easy, en boei uw publiek! Gemakkelijk in een handomdraai mixen, knippen en eigen nummers creëren. Bewerk verder films, voeg teksten en muziek toe, en verbeter zelfs even snel de beeld- en geluidskwaliteit.

  EPU
  EPU7

  De exclusieve ASUS EPU-chip is 's werelds eerste energiebesparende controller voor de PC; het optimaliseert de efficiency door de CPU-belasting in real-time te detecteren en bespaart tot wel 40% op het totale energieverbruik.

  1. ASUS Power Pack-functie is alleen beschikbaar op bepaalde modellen. Informeer bij een ASUS-verkooppunt naar de exacte specificaties
  2. Getest met Intel® Core™ i7-processor
  3. Inclusief een jaar lang gratis 100GB ASUS WebStorage. Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.
  4. Cijfers zijn theoretische waarden, vergeleken met USB 2.0 benchmarks voor referentie doeleinden. Daadwerkelijke snelheid hangt af van apparaat en systeemstatus.
  5. ASUS USM-functie is alleen beschikbaar op bepaalde modellen. Informeer bij een ASUS-verkooppunt naar de exacte specificaties
  6. Evaluatieversie voor 30 dagen
  7. Getest met ASUS CM6830 (ASUS P8H61-M moederbord, 3e generatie Intel® Core™ i5 CPU, NVIDIA® GT530 videokaart, 4GB RAM, 1TB HDD, DVD-RW)