ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  M11BB

  M11BB

  Uw multimediacenter voor elke dag

  • AMD® FM2-processor
  • ASUS SonicMaster-technologie voor duidelijkere en meer gedetailleerde audio
  • Multimediaplezier met Full HD 1080p
  • Uiterst betrouwbaar dankzij QuietCool-technologie, die de bedrijfstemperaturen verlaagt met tot wel 11,4°C
  Product Image

  Geniet elke dag opnieuw gemakkelijk van uw entertainment

  Met zijn elegante ontwerp, gemakkelijk toegankelijke I/O-poorten en slim verborgen ODD bay, is de M11BB een prima aanvulling op uw stijl. Hij wordt aangedreven door een AMD® FM2-processor en is voorzien van ASUS-exclusieve SonicMaster-technologie die meer gedetailleerde, heldere audio en luider volume levert. Plus Full HD 1080p videoweergave voor een meeslepende multimedia-ervaring.

  ASUS desktops – toonaangevend in tevredenheid en betrouwbaarheid

  ASUS computers komen voort uit een traditie van de beste kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op basis van het PCWorld USA 2012 lezersonderzoek naar technologische tevredenheid, betrouwbaarheid en service, rangschikten gebruikers ASUS als toonaangevende keus voor desktop-pc's, verwijzend naar hoge tevredenheid qua waar voor je geld, connectiviteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Uit het onderzoek bleek ook dat ASUS desktops tot de pc's behoorden die als meest waarschijnlijke werden aanbevolen aan anderen.
  Bron: 1

  Onstuitbaar hoge prestaties

  Slimme prestaties
  Meer snelheid, meer vermogen

  De door de nieuwste AMD FM2-processor aangedreven M11BB is voorzien van AMD HD Media Accelerator, om een snelle, vloeiende en kwalitatief hoogstaande videoweergave-ervaring te leveren die voldoet aan al uw entertainmentbehoeften.

  AI Suite II
  HDMI voor high-definition plezier

  Dankzij Full HD 1080p-ondersteuning kunt u helemaal opgaan in een filmische ervaring en een spectaculaire wereld vol kleuren betreden door hem aan te sluiten op een HD-monitor of tv met HDMI™-poort.

  AI Suite II
  Hoor en Voel de Power van SonicMaster

  De AM11BB is voorzien van ASUS SonicMaster Technologie, een door het ASUS Golden Ear-team ontwikkelde audio-optimalisatietechnologie. Het beschikt over een groot aantal innovaties die voor meer gedetailleerde en heldere audio zorgen, met geoptimaliseerde geluidskwaliteit voor al uw muziek, video's en films.

  AI Suite II
  AI Suite II

  AI Suite II is een alles-in-een gebruiksvriendelijke interface die verschillende ASUS beheerprogramma's integreert, zodat gebruikers parameters kunnen beheren zoals energie-instellingen, ventilatorsnelheden en de spanning naar sensoraflezingen.

  Slimme gebruiksmogelijkheden

  Ai-Charger
  Ai-Charger

  De ASUS M11BB wordt ondersteund door Ai Charger, dat hem in een flexibel oplaadstation verandert met 50% hogere oplaadsnelheden voor alle USB-compatibele apparaten. Dit verbetert hun bruikbaarheid en biedt voordelen voor elke levensstijl.

  Web Storage
  ASUS WebStorage: tot 100GB gratis ruimte
  Deel uw foto's, muziek en films 1 jaar lang via 100GB* gratis opslagruimte en deel uw bestanden draadloos tussen meerdere apparaten. Zoek op trefwoord om razendsnel de betreffende bestanden te vinden. Opnemen en uploaden van belangrijke vergadernotulen inclusief foto's, en ze openen op elk gewenst apparaat.

  * Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.

  Energiebesparend

  Direct-Aan
  EPU - Tot 40% Energiebesparing

  De ASUS-exclusieve EPU-chip is 's werelds eerste energiebesparende controller voor de PC; optimaliseert de efficiency door in real-time CPU-belasting te detecteren en tot 40% te besparen op het totale energieverbruik.

  Direct-Aan
  Energiezuinige Direct-Aan

  ASUS-exclusieve Direct-Aan maakt in Eco-modus een energiebesparing mogelijk van 98%, en hervat via één sneltoets moeiteloos uw toepassingen, exact waar u was gebleven. Het houdt ook uw gegevens extra veilig op de harde schijf, beschermd tegen stroomuitval en abusievelijk verwijderen.
  *Druk simpelweg op Alt + F1 om naar Eco-modus te gaan en druk op een willekeurige toets om te hervatten.

  Zorgeloze betrouwbaarheid

  smart cooling system
  QuietCool-technologie**
  ASUS' exclusieve Smart Cooling System en Q-Fan verlagen de bedrijfstemperaturen met tot wel 11,4° C en passen de snelheid van de CPU-ventilator aan op de systeembelasting. Hierdoor kan de M11BB snel alle intensieve taken afhandelen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit: stabiel, stil en efficiënt.

  **Optioneel
  QuietCoolTechnology
  2x de levensduur

  Kwalitatief hoogwaardige componenten bieden uiterste duurzaamheid, verbeterde levensduur en betere thermische prestaties dankzij 100% topkwaliteit solide geleidende polymeer condensators.


  Strenge kwaliteitstest

  Alle exemplaren zijn ruim geslaagd voor rigoureuze tests op het gebied van trillingen, geluid, thermische schokken en valproeven, en waarborgen daarmee dat ASUS-producten de industrienormen overtreffen.

  Strenge kwaliteit

  Triltest
  Triltesten onderwerpen desktops aan een scala van trillingsfrequenties om er zeker van te zijn dat zowel de constructie als de interne componenten hiertegen bestand zijn.

  Strenge kwaliteit

  Geluidstest
  ASUS desktops worden gemeten tijdens verschillende werkingsmodi, om te garanderen dat de geluidsniveaus binnen het specificatiebereik vallen.

  Strenge kwaliteit

  Temperatuur- en vochtigheidstest
  Alle modellen worden onderworpen aan klimaattemperatuurtests in omgevingen die variëren van -40°C tot 60°C.

  Strenge kwaliteit

  ASUS Netspanning- en frequentietest
  Getest op gegarandeerd betrouwbare werking bij instabiele stroomvoorziening.

  Strenge kwaliteit

  Valproef
  Desktops moeten tijdens het transport tegen een stootje kunnen. Daarom voert ASUS allerlei valproeven uit die het transportproces simuleren.