ASUS Marshmallow Mouse MD100 Philip Colbert Edition

De ASUS Marshmallow Mouse MD100 Philip Colbert Edition is voorzien van een zwarte afwerking en Philip Colberts iconische kreeftcartoon. Een kreeftenfiguur in een geel pak tekent zich af tegen een kleurrijke achtergrond.
ASUS Marshmallow Mouse MD100
Philip Colbert Edition
Toon uw stijl en voeg een vleugje levendigheid toe aan uw dag met de ASUS Marshmallow Mouse MD100 Philip Colbert Edition. De Britse kunstenaar Philip Colbert werkte samen met ASUS om een muis te maken met een uniek uiterlijk en een opvallende rode draagriem. Om aan de slag te blijven, gaat deze energiezuinige muis tot wel een jaar mee op één AA-batterij, en is hij voorzien van schakelaars met een levensduur van 10 miljoen klikken. Met een snelle druk op de knop kunt u schakelen tussen drie DPI-niveaus, en 100% PTFE muisvoetjes zorgen voor soepel glijden op elk vlakke ondergrond.
Philip Colbert staat in een rood pak voor een van zijn kunstwerken.
Portret
Philip Colbert
Geboren in Schotland, woont en werkt in Londen. Colbert wordt vaak het 'petekind van Andy Warhol' genoemd. Colbert heeft een wereldwijde aanhang gecreëerd voor zijn cartoonkreeft personage en zijn meesterlijke hyperpop historische schilderijen. Zijn werk verkent op krachtige wijze de patronen van de hedendaagse digitale cultuur en de relatie daarvan met een diepere kunsthistorische dialoog.

"Ik werd een artiest toen ik een kreeft werd" zegt Colbert.

Instagram: @philipcolbert
Een kreeftenklauw houdt de MD100 Philip Colbert Edition omhoog aan zijn draagriem. Op de achtergrond zijn twee andere kreeftenfiguren te zien.
Val op in de menigte
De MD100 Philip Colbert Edition heeft een pop-art esthetiek die zeker opvalt. Met een gewicht van slechts 56 gram kunt u hem dankzij de verborgen draagriem bovendien moeiteloos overal mee naartoe nemen. Dankzij de perfecte symmetrie is hij ideaal voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.
Ultraslank
3cm
dun
Draagbaar
56g
licht
Gemakkelijk draagbaar
Verborgen
riem
Een hand houdt de MD100 Philip Colbert Edition vast om de grootte aan te tonen. Een kreeftenfiguur in een blauw pak staat in de achtergrond.
Lang meegaande,
fluisterstille schakelaars
De schakelaars in de MD100 Philip Colbert Edition hebben een levensduur van 10 miljoen klikken en zijn ontworpen om 3x langer mee te gaan dan schakelaars die doorgaans worden gebruikt in standaard kantoormuizen. De geluidsarme schakelaars houden muisklikken onder 20 dB - dus ze zijn perfect voor school, werk of de bibliotheek.
Tot
10 miljoen
klikken
Vrijwel stil
< 20dB
geluidsniveau
Een afbeelding van de onderkant van de MD100 Philip Colbert Edition om de muisvoetjes, optische sensor en DPI-knop te tonen. Een kreeftenfiguur op een skateboard staat in de achtergrond.
Supervloeiende bediening
Met de instelbare gevoeligheidsniveaus kunt u met één druk op de knop schakelen tussen 800, 1000 en 1600 dpi, passend bij elke situatie. Bovendien zorgen 100% PTFE muisvoetjes van gaming-kwaliteit voor soepel glijden op elk oppervlak.
Ultrasoepel
100% PTFE
muisvoetjes
Verstelbaar tot
1600 dpi
sensorresolutie
Een MD100 Philip Colbert Edition wordt getoond tussen een laptop en een tablet om de RF 2.4GHz en Bluetooth 5.0 connectiviteit te demonstreren.
RF 2.4GHz of Bluetooth? U beslist.
Draadloze connectiviteit in twee modi ondersteunt zowel RF 2.4GHz en Bluetooth® 5.0, en biedt hoge gegevensdoorvoer voor nauwkeurige, vertragingsvrije invoer.
Wifi
RF 2.4GHz met dongle
Bluetooth
Bluetooth® 5.0
Een close-up van de MD100 Philip Colbert Edition. De afbeelding benadrukt de lange batterijduur.
365 dagen.
Eén batterij.
Dankzij de ingebouwde energiebesparende technologie haalt u het meeste uit een standaard AA-batterij, zodat u hem een jaar lang kunt gebruiken.
Lang meegaande
365 dagen
batterijduur
*Batterijduur kan variëren, afhankelijk van de gewoonten van de gebruiker en de computeromstandigheden.
Vivobook 13
Slate OLED Philip Colbert Edition
Een afbeelding van de verpakking van de Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition. Op de achtergrond is een kreeftenfiguur te zien die een kroon draagt.
comparison icon
Compare (0)