RS500-E8-PS4 V2

  RS500-E8-PS4 V2

  Zeer efficiënte koeling en lager stroomverbruik

  De interne lay-out van de RS500-E8-PS4 V2 is geoptimaliseerd voor rack-gemonteerde configuraties, met geoptimaliseerde regeling van de ventilatorsnelheid en een verstelbare ventilatorcurve functie. Geavanceerde luchtgeleidingstechnologie stelt de RS500-E8-PS4 V2 in staat om te werken op een hoge bedrijfstemperatuur, terwijl de 80 PLUS Gold power-supply unit (PSU) tot 94% VR-efficiëntie biedt!
   Product Image

   ASUS PIKE II & 12G SAS integratie

   ASUS PIKE II biedt de nieuwste 12Gb/s SAS samen met een PCI-E 3.0-oplossing. Terwijl ASUS’ nieuwste 12Gb/s SAS de datasnelheid verdubbelt door te draaien op tweemaal de snelheid van de vorige generatie, biedt PCI-E 3.0 hoge betrouwbaarheid en een snellere verbinding. ASUS PIKE II voldoet aan de behoeften van gebruikers via ondersteuning van 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Alleen al het plaatsen van de PIKE II-kaart kan de capaciteit onmiddellijk vergroten, de prestaties verbeteren en de signalering versterken, wat het een geweldige upgrade-optie maakt. Bovendien maken meerdere HBA's ​​multi-paden mogelijk die de prestaties verbeteren.

   2+1 uitbreiding

   De RS500-E8-PS4 V2 heeft een hoge mate van uitbreidbaarheid, met 2+1 uitbreidingsslots in een configuratie: dat betekent één PCI-E Gen3 x16-slot, één PCI-E Gen3 x8-slot plus één PCI-E Gen3 x8-slot Mezzaninekaart voor OCP-toepassingen, zoals de OCP 10Gbit/s LAN-kaart. Deze flexibele uitbreidingen bieden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden op het gebied van opslag en netwerken om te voldoen aan toekomstige uitbreidingseisen.

   Hoogwaardige componenten voor eersteklas efficiëntie

   De RS500-E8-PS4 V2 profiteert van hoogwaardige componenten, met de hand gekozen en zorgvuldig gearrangeerd door ASUS-technici om eersteklas efficiëntie te bieden. Met ASUS Beat thermische spoelen, Dr. MOS en een enkele 600W 80PLUS Gold-voeding levert het geweldige duurzaamheid en tot 94% energie-efficiëntie. Het enkele 600W 80PLUS Gold voedingsontwerp stelt de server in staat te blijven functioneren, zelfs als één voeding onderhoud vereist, wat zorgt voor ononderbroken werking. De RS500-E8-PS4 V2 heeft duurzame 12k solide condensatoren die ​​tot 12.000 uur hoge omgevingstemperaturen kunnen weerstaan. Deze 12K condensatoren kunnen ook de equivalent series resistance (ESR) verbeteren, voor hogere efficiëntie en minimale warmtegeneratie.

   Directe plaatsing

   De RS500-E8-PS4 V2 is aan de voorzijde voorzien van een VGA-poort, zodat u snel en gemakkelijk een scherm kunt aansluiten. De RS500-E8-PS4 V2 profiteert van een exclusief gereedschapsloos rail kit ontwerp, wat plaatsing voor systeembeheerders vereenvoudigt, voor verbeterde efficiëntie.
   De server is ook uitgerust met een eigendomslabel, voor snelle identificatie. De RS500-E8-PS4 V2 biedt verder veel vrijheid als het gaat om de keuze van het type drive voor het besturingssysteem en de plaatsing ervan, met beschikbaarheid van een M.2-slot voor een onafhankelijk besturingssysteem.

   Gemakkelijke diagnostiek en beheer

   De RS500-E8-PS4 V2 heeft een ingebouwd Q-Code/poort 80 LED-scherm LED, voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van de vroege fase van ontwakende hardware tot het starten van het besturingssysteem en verder. Een duidelijke on-board CPU- en geheugen-LED laat u de status van de server direct controleren. Met de Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 2.0-compliant ASMB8-iKVM module in de RS500-E8-PS4 V2 kunt u de server op afstand bewaken, bedienen en beheren.