ASUS heeft een uniek raamwerk ontwikkeld dat ons wereldwijde personeelsbestand verenigt en alle ASUS-medewerkers helpt uit te blinken in zowel hun professionele als persoonlijke leven. Het schept een gemeenschappelijke taal voor het samenbrengen van ons internationale en diverse personeelsbestand van meer dan 16.000 medewerkers, verspreid over 58 kantoren wereldwijd. Dit raamwerk noemen we ASUS DNA. Het ASUS DNA-raamwerk bevat vier pijlers die aanknopingspunten bieden voor succes als individu en als organisatie. Wanneer ze worden gecombineerd, helpen ze onze wereldwijde organisatie te focussen op haar primaire doel om 's werelds meest bewonderde toonaangevende onderneming te worden in een nieuw digitaal tijdperk.
‘s Werelds meest bewonderde toonaangevende onderneming in een nieuw digitaal tijdperk
Focus op Grondbeginselen & Resultaten
Lean Thinking
Innovatie & Esthetiek
Nederigheid / Integriteit / Zorgvuldigheid / Flexibiliteit / Moed
Focus op Grondbeginselen & Resultaten
Om een holistische benadering van design en innovatie te garanderen, moedigt ASUS elke medewerker aan om elk project vanuit elke mogelijke invalshoek te bekijken, wat uiteindelijk resulteert in ongelooflijke kwaliteit en gebruiksvriendelijke functionaliteit.
Lean Thinking
ASUS stimuleert open communicatie binnen alle niveaus van de organisatie, in een voortdurende inspanning om de efficiëntie te verbeteren in de verschillende stadia van ontwerp, ontwikkeling en productie. We hebben ook de principes van Lean Six Sigma opgenomen, die helpen om efficiëntie te creëren en middelen te besparen, wat op zijn beurt leidt tot lagere kosten.
Innovatie & Esthetiek
Net als de naar perfectie zoekende kunstenaar zoekt ASUS naar oplossingen die zowel mooi als praktisch zijn. Deze nauwgezette aandacht voor details, samen met een klantgerichte aanpak, stelt ons in staat om onze belofte waar te maken: het leveren van ongelooflijke ervaringen aan mensen overal ter wereld.