ProArt Display OLED PA27DCE-K

ASUS ProArt Display OLED PA27DCE-K Professional Monitor – 27" (26.9" zichtbaar), OLED, 4K UHD (3840 x 2160), 99% DCI-P3, HDR-10, HLG, ΔE < 1, USB-C PD 80W, HDMI, hardwarekalibratie, Calman Ready, ColourSpace-integratie
  • 26.9” 4K (3840 x 2160) HDR OLED-paneel met RGB-strepen en 99% DCI-P3 kleurengamma
  • Echte 10-bit kleurdiepte en een contrastverhouding van 1.000.000:1 zorgen voor de diepste zwarttinten en nauwkeurige highlights
  • Ondersteuning van meerdere HDR-indelingen (HDR-10, HLG) biedt levensechte ervaringen en flexibiliteit
  • Wereldwijd toonaangevende ∆E < 1 kleurprestaties en ASUS ProArt hardwarekalibratietechnologie voor optimalisatie van kleurnauwkeurigheid, uniformiteit en terugschrijven van kleurprofielen
  • USB-C ondersteunt DisplayPort-signaal, gegevensoverdracht en tot 80W vermogensafgifte naar externe apparaten via één kabel
  • X-rite i1 Display Pro inbegrepen
ProArt Display OLED PA27DCE-K
ProArt Display OLED PA27DCE-K

OLED Mastering,
Van productie tot post.

ProArt Display OLED PA27DCE-K is een 26.9" 4K HDR-monitor met een geavanceerd OLED-paneel met zuivere RGB-strepen en 99% DCI-P3 dekking om zeer nauwkeurige kleuren te leveren die de fijnste details in uw creaties naar voren brengen. Ondersteuning van meerdere HDR-indelingen biedt creatieven het ideale platform om te werken met snel veranderende HDR-inhoud. Voor extra gemak biedt de ingebouwde USB-C® poort video-ondersteuning, supersnelle gegevensoverdracht en 80 Watt Power Delivery via een enkele kabel.

4K HDR OLED-paneel met RGB-strepen
26.9”, 4K UHD (3840 x 2160)
99%
DCI-P3
10-bit
Kleurdiepte
1M:1
contrastverhouding
Tot 0,1ms
Responstijd
High Dynamic Range
HDR-10, HLG
Calman Ready pictogram Light Illusion pictogram
Naadloze kalibratie
Ergonomische voet
Zwenken, kantelen, pivot, hoogteverstelling
Uitgebreide connectiviteit
Volledig functionele USB-C®, HDMI®, DisplayPort™ en USB hub

Empower contentmakers

Een creator die werkt op de ProArt Display PA27DCE-K.

Filmmakers en videobewerkers

Een monitor met ultrahoge resolutie en breed kleurenspectrum is een onmisbare tool voor 4K HDR-videoproductie. Dankzij de verstelbare voet en het draagbare ontwerp is de PA27DCE-K ook perfect voor opnamen op de set, waar hij gemakkelijk kan worden verplaatst naar een ideale locatie of gepositioneerd om kleurverschuiving door omgevingslicht te voorkomen.

Een creator die werkt op de ProArt Display PA27DCE-K.

Ontwerpers en fotografen

De PA27DCE-K biedt uiterst nauwkeurige kleurweergave om details in foto's of digitaal artwork naar voren te brengen. Hij levert beelden van ultrahoge kwaliteit en zorgt ervoor dat creatieve details niet verloren gaan tijdens het traject van click to print of productie.

Twee coloristen bespreken de kleurweergave van de ProArt Display PA27DCE-K.

Coloristen

OLED-panelen staan bekend om hun uitstekende kleurweergave. De PA27DCE-K is in de fabriek voorgekalibreerd om toonaangevende kleurgetrouwheid te garanderen en biedt Delta E < 1 kleurverschil, plus een automatische kalibratiefunctie om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te garanderen.

Biedt verbazingwekkende OLED-ervaringen

Hoogwaardig OLED-paneel met RGB-strepen

Ultieme professionele kleuren

Uiterst nauwkeurige kleuren

Echt zwart: zie het ongeziene

Snelle responstijd

De ProArt Display PA27DCE-K toont een afbeelding met hoog contrast.

Hoogwaardig OLED-paneel met RGB-strepen

De PA27DCE-K is uitgerust met OLED-technologie die uiterst nauwkeurige regeling en extreem contrast mogelijk maakt door van elke afzonderlijke pixel een eigen lichtbron te maken. De PA27DCE-K heeft een zuiver RGB Stripe OLED-paneel met miljarden zelfverlichtende pixels die afzonderlijk kunnen worden geactiveerd om levensechte beelden te reproduceren met diepe zwarttinten en verbeterd kleurcontrast bij beelden met hoge helderheid. Dankzij deze kenmerken is de PA27DCE-K uitermate geschikt voor HDR content mastering.

De ProArt Display PA27DCE-K levert realistische beelden.

Ultieme professionele kleuren

De PA27DCE-K levert uitzonderlijk gedetailleerde en realistische beelden, met een 99% DCI-P3 kleurengamma van studiokwaliteit. Dit betekent dat de kleuren die op het scherm worden weergegeven rijker en levendiger zijn, zodat het ideaal is voor kleurintensieve projecten, maar ook voor het verbeteren van elk soort inhoud.

De ProArt Display PA27DCE-K toont levendig artwork.

Uiterst nauwkeurige kleuren

Ontwerpers, producenten en kleuroplossingen leverende bedrijven hebben elke dag te maken met kleurkritische beslissingen en communicatie. ProArt-schermen worden in de fabriek voorgekalibreerd om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen. Elke monitor ondergaat strenge en nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen, en elk grijswaardenniveau wordt zorgvuldig gemeten en ingesteld om te voldoen aan de DICOM-norm voor medisch gebruik.

De ProArt Display PA27DCE-K toont de diepst mogelijke zwarttinten voor uiterst scherpe en heldere beelden

Echt zwart: zie het ongeziene

De PA27DCE-K geeft zwarttinten perfect weer. Aangezien elke OLED-pixel gebruik maakt van zelfgegenereerde verlichting, wordt deze eenvoudig uitgeschakeld om de diepst mogelijke zwarttinten weer te geven, voor uiterst scherpe en heldere beelden, zelfs in de donkerste scènes.

Zonder 0,1ms responstijd
Met 0,1ms responstijd

Snelle responstijd

Een responstijd van 0,1 ms zorgt voor supersnelle video's of geanimeerde inhoud zonder bewegingsonscherpte.

Intuïtieve en intelligente kalibratie

ProArt Color Center

ProArt Calibration

Naadloze kalibratie

Twee creators graderen kleuren met Davinci Resolve op de ProArt Display PA27DCE-K.

ProArt Color Center

ProArt Color Center biedt tools voor groepsbesturing en kalibratie op afstand, zodat u deze belangrijke taken vanaf een centrale locatie kunt uitvoeren. U kunt kalibratie op afstand en in groepen uitvoeren, kalibratie inplannen en kleurparameters op maat instellen om altijd de nauwkeurigheid en consistentie van professioneel niveau te behouden.

--> >> Meer info over ProArt Color Center << -->

Bewaar kleurparameterprofielen op de ProArt Display PA27DCE-K interne scaler IC-chip.

Kleurparameterprofielen

ProArt Calibration

ASUS ProArt Calibration-technologie slaat alle kleurparameterprofielen op in de interne scaler IC-chip van de ProArt-monitor, in plaats van op de pc. De monitor kan worden gekalibreerd en de opzoektabel kan vervolgens worden herschreven, zodat gebruikers de monitor kunnen aansluiten op apparaten met verschillende besturingssystemen of toepassingen zonder de instellingen te hoeven aanpassen.

Naadloze kalibratie

ProArt-beeldschermen zijn compatibel met de meeste belangrijke kalibrators, waaronder die van X-Rite, Datacolor en Klein. Ze werken ook naadloos samen met Calman en Light Illusion ColourSpace CMS professionele hardwarekalibratiesoftware.

Calman Ready pictogram Light Illusion pictogram
Het ProArt PA27DCE-K scherm is compatibel met de meeste belangrijke kalibrators.

Geniet van levensechte kleuren

De PA27DCE-K overtreft de industrienormen voor kleurweergave dankzij het 99% DCI-P3 kleurengamma, en beschikt over echte 10-bit kleurdiepte voor weergave van meer dan 1,07 miljard kleuren. Een contrastverhouding van 1.000.000:1 zorgt voor de diepste zwarttinten en de helderste wittinten, zodat de PA27DCE-K de kleinste details in schaduwen en heldere highlights nauwkeurig kan weergeven, voor ongelooflijk realistische beelden.

99%

DCI-P3

10-bit

Kleurdiepte

1M:1

Contrastverhouding

Een creator die kleuren gradeert op de ProArt Display PA27DCE-K.

Toonaangevende kleurechtheid

Elk ProArt-scherm wordt in de fabriek voorgekalibreerd volgens een nieuw, drieschalig proces om toonaangevende kleurechtheid te garanderen. Het scherm ondergaat vervolgens strenge testen met behulp van ASUS geavanceerde grijswaarde-trackingtechnologie om te zorgen voor meer vloeiende kleurgradaties, betere uniformiteit en hoge kleurnauwkeurigheid met een Delta E < 1 kleurverschilwaarde. Elk grijswaardenniveau wordt ook zorgvuldig gemeten en ingesteld om ervoor te zorgen dat aan de precieze DICOM-standaard voor medisch gebruik wordt voldaan.

ΔE < 1

Kleurechtheid

De ProArt Display PA27DCE-K toont een kleurrijke afbeelding.

Uniforme helderheidsinstelling

OLED-schermen zijn voorzien van een Auto Brightness Limiter (ABL) om het stroomverbruik te maximaliseren. Bij het weergeven van een wit (of helder) beeld in een bepaald venster, dimt het scherm het beeld automatisch naarmate de venstergrootte toeneemt.

De optionele Uniform Brightness-functie in het OSD-menu is vooral handig bij het schakelen tussen, of het wijzigen van de grootte van vensters met sterk verschillende contrastniveaus, omdat het de helderheidsniveaus consistent houdt voor comfortabel kijken en nauwkeurigere kleuren, zelfs na urenlang gebruik.

Zonder uniforme helderheidsinstelling
Met uniforme helderheidsinstelling

Creëer in ultra-levendige HDR

ASUS Smart HDR-technologie

Meerdere PQ-curves

HDR preview

Twee creators graderen kleuren met Davinci Resolve op de ProArt Display PA27DCE-K.

ASUS Smart HDR-technologie

Exclusieve ASUS Smart HDR-technologie zorgt ervoor dat de ProArt Display OLED PA27DCE-K meerdere HDR-indelingen kan ondersteunen, waaronder HLG en HDR10.

HLG stelt gebruikers in staat om materiaal te bekijken en te creëren voor uitzend- en satelliet-tv-platforms zoals BBC iPlayer, Japan NHK TV en DirecTV.

HDR10 ondersteuning zorgt voor compatibiliteit met bestaande streaming videodiensten en een groeiende lijst van games die HDR ondersteunen.

Meerdere PQ-curves

ASUS ProArt Displays ondersteunen meerdere HDR10 curven, inclusief PQ Hard Clip, PQ Optimized en PQ Basic, om aan alle behoeften van contentmakers te voldoen.

De ProArt Display PA27DCE-K ondersteunt PQ Hard Clip.

PQ Hard Clip

Behoud de PQ-curve tot de maximale helderheid nauwkeurig wordt weergegeven. Elke luminantie hoger dan het schermmaximum wordt in kaart gebracht om het maximum weer te geven.

De ProArt Display PA27DCE-K ondersteunt PQ Optimized.

PQ Optimized

Reproduceer nauwkeurige gradaties die overeenkomen met de maximale helderheid van de monitor. Lever de geoptimaliseerde HDR-prestaties van dit beeldscherm.

De ProArt Display PA27DCE-K ondersteunt PQ Basic.

PQ Basic

Huidige algemene HDR-prestaties.

De ProArt Display PA27DCE-K beschikt over HDR Preview, voor een betere bewerkingservaring.

HDR preview

HDR Preview maakt een directe verbinding tussen camera en monitor mogelijk om vastgelegde HDR-content met het volledige tintbereik te bekijken. Het werkt ook met de meeste softwareplatforms voor videobewerking en biedt nauwkeurige simulaties van de uiteindelijke output, voor een eenvoudigere, meer gestroomlijnde bewerkingservaring.

Gestroomlijnde, efficiënte workflows

Aansluiten op uw workflow

Diverse weergaveopties

Zorg voor uw ogen

Ergonomisch ontwerp

Aansluiten op uw workflow

Uitgebreide connectiviteit biedt een volledig functionele USB-C, DisplayPort1.4 en driemaal HDMI (v2.0) voor compatibiliteit met huidige en toekomstige beeldschermen en randapparaten. Hij beschikt ook over een oortelefoonaansluiting en een USB 3.2 hub.

De I/O-poorten aan de achterkant van de ProArt Display PA27DCE-K.
Kabelbeheerklemmen aan de achterkant van de ProArt Display PA27DCE-K.

Picture by Picture (PbP)

Bekijk twee tot vier verschillende instellingen tegelijkertijd door meerdere ingangsbronnen naast elkaar op het scherm te plaatsen en configureer de kleurinstellingen van elk afzonderlijk venster met sRGB, Adobe RGB, DCI-P3, Rec. 2020, User Mode 1 of User Mode 2.

Picture-in-Picture (PiP)

Plaats eenvoudig de tweede ingangsbron in een venster in één hoek van het scherm.

ASUS Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. ProArt-beeldschermen zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie om flikkering te verminderen en gevallen van vermoeide ogen en andere schadelijke kwalen te minimaliseren, voor een comfortabele kijkervaring.

Blue Light Filter

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt tegen schadelijk blauw licht, en is via een sneltoets gemakkelijk toegankelijk. ProArt-schermen hebben strenge prestatietests ondergaan en zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en weinig blauw licht uit te stralen.

Kabelbeheerklemmen aan de achterkant van de ProArt Display PA27DCE-K.

Ergonomisch ontwerp

Een comfortabele kijkpositie is altijd eenvoudig te bereiken met het ASUS ProArt Display. Met een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot-, en hoogteaanpassingen biedt het een comfortabele kijk- en gebruikservaring. Bovendien is het VESA wand-monteerbaar om ruimte te besparen op het bureaublad.

De ProArt Display is in hoogte verstelbaar.

Hoogteverstelling
0~130 mm

De ProArt Display is kantelbaar.

Kantelen
-5°~+23°

De ProArt Display biedt pivot-aanpassingen.

Pivot
-90°~+90°

De ProArt Display is draaibaar.

Draaien
-60°~+60°

Gratis 3 maanden Adobe Creative Cloud

Ontvang een gratis lidmaatschap bij aankoop van geselecteerde ASUS-producten.* (tot een waarde van $238,47)

Toont verschillende Adobe-software interfaces.

Ruim 20 Adobe-apps

Toonaangevende apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark en XD.

Adobe Fonts

Krijg toegang tot duizenden fonts, direct binnen Creative Cloud-apps.

Behance

Vind inspiratie in 's werelds grootste creatieve gemeenschap.

Creative Cloud-bibliotheken

Teams kunnen bedrijfsmiddelen delen tussen hun apps en apparaten, zodat iedereen op één lijn zit.

1TB cloud-opslag per gebruiker

Extra opslagruimte maakt het voor een team eenvoudiger om creatieve middelen te delen en te beheren.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op de evenementspagina.

comparison icon
Compare (0)