ProArt Display PA328QV

ASUS ProArt Display PA328QV Professional Monitor – 31.5-inch, IPS, WQHD (2560 x 1440), 100% sRGB, 100% Rec.709, Color Accuracy ΔE < 2, Calman Verified, Ergonomic Stand
 • 31.5" WQHD (2560 x 1440) HDR-beeldscherm met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
 • Internationale kleurenstandaard 100% sRGB en 100% Rec. 709 breed kleurengamma
 • Calman Verified met fabriekskalibratie voor uitstekende Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid
 • Uitgebreide aansluitmogelijkheden voor maximale flexibiliteit, waaronder DisplayPort, HDMI en oortelefoonaansluiting, plus USB-hub
 • 75Hz verversingssnelheid en Adaptive-Sync technologie (48~75Hz) voor geanimeerde content met snelle actie en het elimineren van tearing op het scherm
 • Ergonomische voet met kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instelling voor een comfortabele kijkervaring, plus VESA wandmontage
ProArt Display PA328QV

Onvergelijkbare kleur. Onbeperkte creativiteit.

De ProArt Display PA328QV is een 31.5” monitor die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerp. De ProArt Display PA328QV is fabrieksgekalibreerd en Calman-geverifieerd om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te leveren (∆E <2). Het biedt ook industrie-standaard 100% sRGB / 100% Rec. 709 kleurruimtedekking. Met ASUS-exclusieve functies, zoals ProArt Preset en ProArt Palette met zes-assige kleur-, zwartniveau- en helderheidsaanpassingen, maakt de PA328QV het eenvoudig om snel, moeiteloos en nauwkeurig de exacte gewenste look te bereiken.

Breng de ware schoonheid van foto's naar boven

Het ProArt-beeldscherm levert industriestandaard een 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurengamma voor rijke, levendige weergave die ervoor zorgt dat elk detail van uw foto's duidelijk en levensecht is.

Hoge kleurgetrouwheid voor echt expressieve tinten

Zwelg in pure, expressieve tinten dankzij nauwkeurige, levensechte kleurweergave. ProArt-monitoren behalen een ∆E < 2, zodat uw foto's nauwkeurig worden gereproduceerd op het scherm. Hierdoor kunt u exact zien hoe uw werk er uit gaat zien wanneer het klaar is.

∆E < 2

Kleurnauwkeurigheid

Ware kleuren, direct uit de verpakking

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige monitoren om ervoor te zorgen dat hun creaties er exact zo uitzien als ze bedoeld waren. De ProArt Display PA328QV is in de fabriek gekalibreerd en Calman Verified om marktleidende kleurnauwkeurigheid te leveren. Elke ProArt-monitor ondergaat strenge, nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen. Of u nu consument of professional bent, u bent verzekerd van kleurnauwkeurige weergave- en contentcreatie-ervaringen.

Snelle aanpassing van kleurengamma

ASUS-exclusieve ProArt Preset biedt meerdere modi voor snelle aanpassing van het kleurengamma. Of het nu gaat om kleurgradatie, videobewerking of het manipuleren van foto's, u kunt eenvoudig schakelen en afstemmen op uw behoeften.

 • Modus aan

 • Modus uit

Gepersonaliseerde bewerkervaring

Met ASUS ProArt Palette kunt u uw monitor aanpassen via een breed scala aan parameters, waaronder kleurtint, temperatuur en gamma-aanpassingen - allemaal eenvoudig toegankelijk via intuïtieve on-screen menu's. Er zijn ook tweepunts-grijstintschuifregelaars voor alle zes de kleuren, die grotere flexibiliteit bieden qua kleurinstelling dan veel andere concurrerende monitoren. ProArt Palette stelt u in staat om snel en consistent te produceren en maakt het gemakkelijk om uw kleurbeheer onder controle te houden.

Rijk aan connectiviteit

De ProArt Display PA328QV biedt rijke aansluitmogelijkheden, met DisplayPort 1.2, dubbele HDMI (v1.4) poorten en een ingebouwde USB-hub en is dus gemakkelijk aan te sluiten op een grote verscheidenheid aan apparaten. Ook laat het gebruikers profiteren van ultrahoge overdrachtssnelheden met externe opslag - wat voldoet aan alle contentcreatiewensen.


Nauwkeurige realtime on-set preview

QuickFit Plus is een slimme functie die een rasteroverlay op het scherm plaatst, zodat u kunt uitlijnen en een preview kunt bekijken. De centrale marker en veiligheidszone bieden u een real-time preview wanneer u op de set aan het fotograferen bent, om te voorkomen dat het videobeeld buiten het scherm valt. De liniaal toont in de rand de werkelijke grootte in inches; u kunt ook de werkgrootte aanpassen aan uw voorkeur.


Bescherming voor de ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie

Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt u tegen de uitstoot van blauw licht die schadelijk kan zijn voor uw zicht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, gemakkelijk toegankelijk via de sneltoets naar het on-screen menu.


Niveau

ASUS Flicker Free-technologie

ASUS Flicker-Free technologie biedt een meer comfortabele kijkervaring en werkomgeving door flikkeringen op het scherm te verminderen en zo oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer langdurig wordt gekeken naar de monitor.

 • Met Flicker-Free technologie

 • Zonder Flicker-Free technologie

Veelzijdig comfort met ergonomisch ontworpen voet

Met een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot-, en hoogteaanpassingen bieden ProArt-monitoren een comfortabele kijk- en gebruikservaring. De mogelijkheid om het scherm linksom of rechtsom 90 graden te draaien voor gebruik in portretstand is handig bij het werken met lange documenten, programmacode of het bekijken van websites. Bovendien maakt de quick-release voet het eenvoudig om het beeldscherm te bevestigen via de geïntegreerde VESA-wandmontage - zonder schroeven, dus binnen enkele seconden klaar!

 • Hoogteaanpassing
  0 ~ 130 mm

 • Draaien
  +30° ~ -30°

 • Pivot
  +90° ~ -90°

 • Kantelen
  +23° ~ -5°

comparison icon
Compare (0)