ProArt Display PA348CGV

ASUS ProArt Display PA348CGV Professional Monitor - 34", IPS, 21:9, Ultrabreed QHD (3440 x 1440), Kleurnauwkeurigheid ΔE < 2, Calman Verified, 98% DCI-P3, USB-C, 120Hz, FreeSync Premium Pro, Ergonomische voet
 • Ultrabreed 21:9 3440 x 1440 IPS, 178° brede kijkhoeken met een randloos ontwerp om multitasking plezieriger en efficiënter te maken
 • Internationale kleurenstandaard 98% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 breed kleurengamma
 • Calman Verified met fabriekskalibratie voor uitstekende Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid
 • Uitgebreide connectiviteit inclusief DP over USB-C™ met 90W Power Delivery, DisplayPort, HDMI en USB-hub
 • 120Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro, levert creatieven vloeiende, snelle rendering en een comfortabele kijkervaring
ProArt Display PA348CGV

Onvergelijkbare kleur. Onbeperkte creativiteit.

De ProArt Display is Calman Verified en toont het creatieve artwork met nauwkeurige kleuren.

De ProArt Display PA348CGV is een 34” ultrabrede monitor die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerpen. De ProArt Display PA348CGV is fabrieksgekalibreerd en Calman Verified om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te leveren (∆E <2). Het biedt ook industrie-standaard 98% DCI-P3 kleurruimtedekking. 120Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro voor vloeiende rendering. De geïntegreerde USB-C poort ondersteunt gegevensoverdrachten, DisplayPort en ook 90W vermogensafgifte via één kabel, voor een handige oplossing. Met de PA348CGV kunt u snel, moeiteloos en nauwkeurig exact de gewenste look krijgen.

De ProArt Display PA348CGV is een 34 De ProArt Display PA348CGV is een 34

Ultrabreed QHD-scherm voor ongelooflijk gedetailleerde beelden

Het ultrabrede QHD-paneel van de ProArt Display PA348CGV biedt 2,4x de resolutie van een Full HD-scherm, zodat het 35% meer schermruimte levert dan andere Full HD-monitoren van vergelijkbare grootte, waardoor multitasking plezieriger en efficiënter verloopt. Hij is compatibel met het HDR-10 formaat en VESA DisplayHDR 400 voor helderder wit en donkerder zwart, wat resulteert in een rijke en levensechte kijkervaring die u helpt uw creatieve visie volledig te realiseren.

Breng de ware schoonheid van foto's naar boven

Kleurengamma diagram van ProArt Display PA348CGV

Het ProArt-beeldscherm levert industriestandaard 98% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 kleurengamma voor rijke, levendige weergave die ervoor zorgt dat elk detail van uw foto's duidelijk en levensecht is.

ProArt Display PA348CGV
Werk aan een rendering-project op de ProArt Display PA348CGV

2D/3D-rendering-vriendelijk

Tot 120Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro, waardoor creators snel renderende games kunnen maken en kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren op één scherm. De hoge frame rate zorgt voor vloeiende beelden en een comfortabele kijkervaring. 

120Hz

Verversingssnelheid

AMD FreeSync Premium Pro logo
*FreeSync Premium Pro tot 120Hz voor DisplayPort- en USB-C poorten, Adaptive-Sync tot 100Hz voor HDMI-poort.
Een kleurkalibratietestrapport van de ProArt Display ligt op het bureau van een ontwerper

Ware kleuren, direct uit de verpakking

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige monitoren om ervoor te zorgen dat hun creaties er exact zo uitzien als ze bedoeld waren. De ProArt Display PA348CGV is fabrieksgekalibreerd en Calman Verified om een marktleidende kleurnauwkeurigheid van ∆E < 2 te leveren. Elke ProArt-monitor ondergaat strenge, nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen. Of u nu consument of professional bent, u bent verzekerd van kleurnauwkeurige weergave- en contentcreatie-ervaringen.

Calman Verified-logo
∆E < 2

Kleurnauwkeurigheid

Snelle aanpassing van kleurengamma

ASUS-exclusieve ProArt Preset biedt meerdere modi voor snelle aanpassing van het kleurengamma. Of het nu gaat om kleurgradatie, videobewerking of het manipuleren van foto's, u kunt eenvoudig schakelen en afstemmen op uw behoeften.

Vergelijking van sRGB-modus aan en uit Vergelijking van Rec.709-modus aan en uit Vergelijking van DCI-P3-modus aan en uit Vergelijking van Lees-modus aan en uit Vergelijking van HDR-modus aan en uit Vergelijking van Rapid Rendering-modus aan en uit
 • Modus aan

 • Modus uit

C-klem bureaubevestiging kan bureauruimte helpen vrij te maken.

Focus op wat er toe doet

Desk C-clamp


Een handige montagebeugel wordt meegeleverd om bureauruimte vrij te helpen maken. De beugel kan aan de rand van bijna elk vlak werkblad worden geklemd en de montage-arm van de PA348CGV glijdt er meteen in.

*De beschikbaarheid van Desk C-clamp kan per regio verschillen.
*de foto is alleen voor de demo

Verbind de ProArt Display PA348CGV en een laptop via de USB-C poort en het ondersteunt 90W vermogensafgifte.

De USB-C die alles doet

De ProArt Display PA348CGV biedt u ongeëvenaarde compatibiliteit met USB-C, HDMI en DisplayPort voor de meeste multimedia-apparaten. De geïntegreerde USB-C poort ondersteunt gegevensoverdracht, DisplayPort en biedt tevens ondersteuning voor 90W vermogensafgifte. De PA348CGV doet ook dienst als een USB hub, wat betekent dat uw apparaat, wanneer u het aansluit via USB-C (met behulp van een C-naar-C kabel of een C-naar-A kabel), toegang krijgt tot alle randapparaten die zijn aangesloten op de USB-poorten.


 • USB-C USB-C
 • HDMI HDMI
 • DisplayPort DisplayPort
 • USB hub USB hub
 • Hoofdtelefoonaansluiting Hoofdtelefoonaansluiting
Verbind de ProArt Display PA348CGV en een laptop via de USB-C poort en het ondersteunt 90W vermogensafgifte.

Nauwkeurige realtime on-set preview

QuickFit Plus is een slimme functie die een rasteroverlay op het scherm plaatst, zodat u kunt uitlijnen en een preview kunt bekijken. De centrale marker en veiligheidszone bieden u een real-time preview wanneer u op de set aan het fotograferen bent, om te voorkomen dat het videobeeld buiten het scherm valt. De liniaal toont in de rand de werkelijke grootte in inches; u kunt ook de werkgrootte aanpassen aan uw voorkeur.

Het ProArt Display met de Central Marker-modus aan voor een realtime preview Het ProArt Display met de Safety Area-modus aan voor een realtime preview Het ProArt Display met de Ruler-modus aan voor een realtime preview De werkgrootte op het ProArt Display is aanpasbaar voor realtime preview.

Oogbescherming met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie

Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt u tegen de uitstoot van blauw licht die schadelijk kan zijn voor uw zicht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, gemakkelijk toegankelijk via de sneltoets naar het on-screen menu.

Standaard blauwlichtfilter niveau Standaard blauwlichtfilter niveau Blauwlichtfilter niveau 1 voor web browsen Blauwlichtfilter niveau 2 voor het bekijken van foto's en video's Blauwlichtfilter niveau 3 voor lezen of tekstverwerking Blauwlichtfilter niveau 4 voor kijken bij weinig licht

Niveau

TÜV Rheinland-logo

ASUS Flicker Free-technologie

ASUS Flicker-Free technologie biedt een meer comfortabele kijkervaring en werkomgeving door flikkeringen op het scherm te verminderen en zo oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer langdurig wordt gekeken naar de monitor.

Vergelijking van ProArt Display met Flicker-free technologie en zonder Flicker-free technologie
 • Met Flicker-Free technologie

 • Zonder Flicker-Free technologie

Veelzijdig comfort met ergonomisch ontworpen voet

Een comfortabele kijkpositie is altijd binnen bereik, dankzij de ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai- en hoogteaanpassingen die voor een uitmuntend scala aan kijkopties zorgen, voor verbeterde productiviteit en comfort. Het kabelbeheerontwerp helpt de diverse kabels op te ruimen en te verbergen om het bureau opgeruimd te houden. Bovendien maakt de quick-release voet het eenvoudig om het beeldscherm te bevestigen via de geïntegreerde VESA-wandmontage - zonder schroeven, dus binnen enkele seconden klaar!

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet die in hoogte verstelbaar is.

  Hoogteaanpassing
  0 ~ 115 mm

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet die draaibaar is.

  Draaien
  +30° ~ -30°

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet die kantelbaar is.

  Kantelen
  +23° ~ -5°

comparison icon
Compare (0)