TUF Gaming VG258QM Gaming Monitor – 24.5 inch Full HD (1920x1080), 280Hz*, 0.5ms (GTG), Extreme Low Motion Blur Sync, G-SYNC Compatible, DisplayHDR™ 400
  • 24.5” Full HD (1920 x 1080) IPS gaming-monitor met ultrasnelle 280Hz* verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • Maakt een reactietijd van 0,5ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
  • Gereed voor G-SYNC Compatible, voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR (variable refresh rate)
  • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
  • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR™ 400-certificering.
  • Full HD (1920 x 1080) @120Hz-output op PS5 & Xbox-serie X/S
TUF Gaming VG258QM
Vergelijken

TUF Gaming VG258QM

ULTRASNELLE
GAMING-MONITOR

Ongelooflijk hoge 280Hz verversingssnelheid

Verbazingwekkende overklokbare 280Hz verversingssnelheid betekent dat het scherm bijna twee keer zo snel is als conventionele 144Hz-monitoren. Je ervaart verbazingwekkend vloeiende gaming-beelden die je de overhand geven in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

0,5ms (GTG) reactietijd

Met een grijs-tot-grijs reactietijd van 0,5 ms worden vegen en bewegingsonscherpte nagenoeg geëlimineerd. Dit scherm levert ook superieure beelden met uitmuntende kleuren, dankzij een 72% NTSC-kleurengamma en een verbazingwekkende contrast ratio van 1000:1. Brede 178 graden kijkhoeken zorgen voor minimale vervorming en kleurverschuiving, zelfs indien vanuit extreme standpunten bekeken.

Gecertificeerd NVIDIA G−SYNC Compatible

Dankzij de standaard ingeschakelde variable refresh rate (VRR) technologie ben je verzekerd van naadloze gaming-ervaringen zonder tearing met je NVIDIA GeForce GTX 10 of NVIDIA GeForce RTX 20-serie videokaart.

EXTREME LOW MOTION BLUR SYNC

Zonder Adaptive-sync of ELMB kan tearing & ghosting worden ervaren.

Met ELMB SYNC kun je ELMB (extreme low motion blur-technologie) en Adaptive-sync tegelijk inschakelen, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe beelden en hoge frame rates tijdens het gamen.

Adaptive-sync™ technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging.

Bij uitschakeling van ELMB kan ghosting worden ervaren.

ASUS Extreme Low Motion Blur biedt een responstijd (MPRT) van 1ms om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het zorgt er ook voor dat bewegende voorwerpen er nog scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.

Bij uitschakeling van Adaptive-sync kan tearing worden ervaren.

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Fysiek ontwerp

Hoogteaanpassing (0~130mm)

Draaien (+90°~-90°)

Pivot +90°~-90°
(met klok mee en tegen klok in)

Kantelen (+33° ~ -5°)

comparison icon
Compare (0)