TUF Gaming VG279QL1A HDR gaming-monitor - 27” Full HD (1920 x 1080), IPS, 165Hz (boven 144Hz), 1ms MPRT, Extreme Low Motion Blur, FreeSync Premium-technologie, DisplayHDR™400
  • 27” Full HD (1920 x 1080) IPS gaming-monitor met ultrasnelle 165Hz* verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie maakt een eind aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
  • FreeSync™ Premium-technologie rekent af met screen tearing en schokkerige frame rates.
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce*-videokaarten als FreeSync met AMD Radeon-videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten.
  • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR™ 400-certificering.
TUF GAMING VG279QL1A
Vergelijken

TUF GAMING VG279QL1A

Alle benodigdheden voor vloeiende gaming

De TUF Gaming VG279QL1A is een 27” Full HD (1920 x 1080) HDR IPS-beeldscherm met een ultrasnelle 165Hz* verversingssnelheid. Ontworpen voor gamers en anderen die op zoek zijn naar meeslepende gameplay, biedt het enkele serieuze specificaties. Maar er is meer...
De indrukwekkende ELMB-functie biedt 1ms MPRT responstijd en Adaptive-Sync (FreeSync™ Premium) technologie, voor extreem vloeiende gameplay zonder tearing en haperingen.

27” IPS-scherm voor betere kleurweergave

Het 27” Full HD (1920 x 1080) IPS-paneel van de TUF Gaming VG279QL1A levert verbluffende beelden vanuit alle hoeken met brede kijkhoeken van 178 graden om minimale vervorming en kleurverschuiving te waarborgen, zelfs indien bekeken vanuit extreme posities.

Super−snelle 165Hz verversingssnelheid

Een indrukwekkende verversingssnelheid van 165Hz maakt een einde aan lag en bewegingsonscherpte, om gamers een voorsprong te bieden in first person shooters, race games, real-time strategy games en sporttitels. Deze ultrasnelle verversingssnelheid laat je gamen op de hoogste visuele instellingen en direct reageren op wat er op het scherm gebeurt.

*Bepaalde videokaarten/GPU's kunnen 165Hz grafische bron-output ondersteunen (via DisplayPort). Houd er rekening mee dat deze prestaties afhankelijk zijn van de GPU of de weergegeven content. Daadwerkelijke praktijkprestaties zijn hardware-afhankelijk.

Profiteer van super−vloeiende gameplay

Het is uitgerust met de nieuwste ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie, die 1ms MPRT* behaalt om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Ook laat het bewegende objecten er scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever wordt.

*1ms MPRT is gebaseerd op interne testresultaten. Daadwerkelijke responstijd kan in praktijksituaties verschillen.

Ervaar ware kleuren

De TUF Gaming VG279QL1A dompelt je onder in supervloeiende ultra-realistische beelden, die 125% sRGB en 95% DCI-P3 kleurruimtes mogelijk maken voor duidelijker kleurgradaties.

HDR

Helderdere HDR-beelden

Is voorzien van DisplayHDR™ 400 voor een vloeiender en fijner contrast tussen de helderste en donkerste delen van het scherm. Het levert ook een indrukwekkende piekhelderheid van 400 nits om helderdere beelden mogelijk te maken.

Topontwerp

De TUF Gaming VG279QL1A heeft een stealth fighter-geïnspireerd ontwerp dat het een dynamische, futuristische uitstraling geeft. Het achterpaneel is voorzien van vleugelachtige elementen, wat het een gevoel van snelheid geeft. Een slanke, minimalistische voet zorgt voor stabiliteit en een vleugje elegantie.

IN-GAME VERBETERINGEN

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Hoogteaanpassing: 0~120mm

Draaien: +15°~-15°

Pivot: +90°~-90°
(met klok mee en tegen klok in)

Kantelen: +23°~-5°

comparison icon
Compare (0)