ASUS ZenScreen MB16ACV draagbare USB-monitor - 15.6” Full HD, IPS, hybride signaaloplossing, USB Type-C, Flicker-Free, Blue Light filter, anti-reflectie oppervlak, antibacteriële behandeling
  • 15,6” Full HD draagbaar anti-reflectie IPS-scherm met een ultraslanke, dunne vormgeving helpt u om dingen efficiënter te doen terwijl u onderweg bent
  • Dankzij het ontwerp met kickstand kan de monitor moeiteloos in portret- of landschapsmodus worden geplaatst.
  • Beschikt over een hybride signaaloplossing die voeding en videotransmissie ondersteunt en compatibiliteit mogelijk maakt met elke laptop met een USB Type-C of Type-A poort
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen.
  • Een bedrijfseigen, lang meegaande antibacteriële behandeling remt de groei van bacteriën en schimmels op de monitor.
ZenScreen MB16ACV

Slank en draagbaar ontwerp

De ASUS ZenScreen™ MB16ACV is ideaal voor het leven onderweg. Dit slanke, draagbare beeldscherm weegt slechts 0,83 kg en heeft een slank profiel van 10,5mm, zodat het gemakkelijk in elke reistas past en altijd en overal klaar is voor productiviteit.

Slank en draagbaar ontwerp

Eén kabel is alles wat nodig is

De ZenScreen MB16ACV maakt gebruik van een innovatieve USB-C hybride signaalverbinding die zowel voedings- als videosignalen verwerkt. Het omkeerbare 'in elke stand' USB-C-ontwerp maakt snelle aansluiting op compatibele apparaten mogelijk, en er is ook een driver1 die ondersteuning biedt voor USB Type-A-aansluitingen.

Eén kabel is alles wat nodig is

Werk comfortabel

Met de uitklapbare kickstand kan de monitor op elk vlak oppervlak worden geplaatst en eenvoudig worden gekanteld voor comfortabele kijkhoeken en werkposities.

Dankzij de ¼"-schroefdraadopening aan de achterkant van de monitor kunt u de ZenScreen MB16ACV moeiteloos bevestigen op een conventioneel statief2 of op een tafelblad.

Werk comfortabel

Efficiënt werken in portret- en landschapsmodi

Via de ASUS DisplayWidget-software3 kan de ZenScreen MB16ACV automatisch zijn oriëntatie detecteren en bij verbinding met de laptop het scherm wisselen tussen landschap- en portretstand. De landschapmodus is ideaal voor presentaties en spreadsheets, terwijl de portretstand u een perfect beeld geeft van documenten, boeken of websites.

Efficiënt werken in portret- en landschapsmodi

Geïntegreerde antibacteriële behandeling om u veilig te houden

Een bedrijfseigen antibacteriële behandeling met ionisch zilver4, verwerkt in de bezels en achterkant van de ZenScreen MB16ACV, biedt langdurige bescherming en voorkomt tot 99,9% groei en aanhechting van bacteriën5 om de belangrijkste gebieden van de monitor schoon en hygiënisch te houden. Het vermindert mogelijk de verspreiding van schadelijke bacteriën, zodat u zich veilig kunt voelen terwijl u onderweg werkt.

Geïntegreerde antibacteriële behandeling om u veilig te houden

JIS Z 2801 / ISO 22196

Getest door onafhankelijk testlab.

Uitleg werking Ionisch zilver

Positief geladen zilverionen (Ag+) binden zich met de celwanden van negatief geladen microben en bacteriën, waardoor hun interne functies worden verstoord en ze worden gedood.

Uitleg werking Ionisch zilver

Breid uw werkruimte uit

Het FHD (1920 x 1080) IPS-paneel levert verbluffende beelden en kijkhoeken van 178°, zodat u verzekerd bent van prachtige kleuren en contrast, zelfs wanneer u het scherm niet vanuit een gecentreerde positie bekijkt.

Bescherm uw ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS blue light filter

Exclusieve ASUS Ultra-low Blue Light-technologie beschermt u tegen potentieel schadelijk blauw licht. Het biedt vier filterinstellingen die via de sneltoets gemakkelijk toegankelijk zijn op het onscreen display-menu.

Blue Light filterniveau

0
1
2
3
4
Niveau 2

ASUS Flicker Free-technologie

Om flikkeringen te verminderen is de ZenScreen MB16ACV voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-free technologie, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeidheid van de ogen en andere kwalen die vaak gepaard gaan met urenlang kijken te minimaliseren.

Zonder ASUS Flicker-free technologie
Met ASUS Flicker-free technologie
  1. DisplayLink-stuurprogramma vereist voor hybride signaalaansluitingen via USB Type-A. Ga naar de Support-site voor downloadinformatie.
  2. Statief is niet inbegrepen bij de ZenScreen MB16ACV
  3. Stuurprogramma vereist. Auto-rotatiefunctie werkt uitsluitend met Windows-besturingssysteem.
  4. ASUS antibacteriële behandeling is geregistreerd door US EPA en geautoriseerd onder EU BPR.
  5. Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens de ISO 22196-norm (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken), met behulp van bacterieculturen waaronder Escherichia coli en Staphylococcus aureus, met een antibacteriële activiteit uitkomst van R > 2 vergeleken met een onbehandeld oppervlak. R = 2 duidt op een vermindering van de bacteriële activiteit met 99%.
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)