ASUS ZenScreen Touch MB16AMT draagbare USB-monitor - 15,6”, IPS, Full HD, 10-punts touch, ingebouwde accu, hybride signaaloplossing, USB Type-C, Micro-HDMI, compatibel met laptops, smartphones, spelconsoles en camera's
  • 15,6” draagbaar Full HD IPS-scherm met een ultradun 9mm profiel en een gewicht van slechts 0,9 kilo
  • Reactieve en intuïtieve invoer met 10-punts touch-functionaliteit ondersteunt hoge productiviteit bij multitasking
  • Krachtige ingebouwde 7800mAh accu zorgt voor een gebruiksduur tot vier uur
  • Hybride signaal USB-C en micro-HDMI poorten bieden veelzijdige connectiviteit met smartphones, laptops, spelconsoles, camera's, tablets en meer.
  • De opvouwbare slimme hoes kan in een standaard worden veranderd om de monitor overeind te zetten in zowel portret- als landschapstand
ZenScreen Touch MB16AMT
Vergelijken

Benut de productiviteit

De ASUS ZenScreen™ Touch MB16AMT is een dunne en lichte draagbare monitor met een grote 7800mAh ingebouwde accu, ontworpen om uw mobiele productiviteit naar nieuwe hoogten te brengen. Het responsieve en intuïtieve 10-punts aanraakscherm ondersteunt veeg-, schuif-, sleep- en knijpbewegingen om u te helpen uw taken efficiënter uit te voeren. Het levert ook een nauwkeurige touchervaring dankzij de innovatieve ZenScreen Touch-app, waarmee u apps vanaf uw Android-telefoon kunt weergeven en bedienen, voor een productiviteitsverbetering op een groot scherm. Hybride signaal USB-C™ en micro-HDMI connectiviteit maken het mogelijk om content weer te geven van een breed scala aan draagbare apparaten, zodat u overal profiteert van een expansieve weergave, voor de beste werk- en entertainmentervaring.

Intuïtieve vingergestuurde bediening

Met zijn interactieve 10-punts aanraakscherm biedt de ZenScreen Touch MB16AMT een zeer nauwkeurige, responsieve en naadloze touch-ervaring*, zodat u documenten kunt bewerken, op dia's kunt tekenen of games kunt spelen met uw vingertoppen. Het is compatibel met Windows 10, zodat u slimmer en efficiënter kunt werken.

* 10-punts aanraakfunctie is afhankelijk van het besturingssysteem.

Geniet van een groter canvas voor uw telefoon-apps

Met de exclusieve ZenScreen Touch-app kunt u uw Android* telefoon bekijken en bedienen via het grotere scherm van de ZenScreen Touch MB16AMT. Deze grotere schaal zorgt niet alleen voor een meer comfortabele weergave van alle soorten content, maar is ook perfect voor complexe taken zoals het bewerken van documenten, foto's en video's.

googleplay QR code

*De ASUS ZenScreen Touch-app werkt op Android 6.0 en latere versies. Het apparaat moet de host-opslagmodus en HID-multitouchfunctie ondersteunen. De ZenScreen Touch MB16AMT is getest en werkt met de volgende lijst van Android-apparaten.

**Het afspelen van bepaalde DRM-beschermde content of apps kan beperkt zijn voor Android-apparaten zodat dit mogelijk niet op externe apparaten kan worden afgespeeld. Als u betaalde media-inhoud op uw apparaat hebt, is het mogelijk dat de app het bekijken ervan beperkt tot enkel uw draagbare apparaat.

Hybride signaal USB-C en micro-HDMI connectiviteit

Dankzij hybride signaal USB-C™ en micro-HDMI connectiviteit kunt u met de ZenScreen Touch MB16AMT content weergeven vanaf een breed scala aan apparaten, waaronder laptops, smartphones, spelconsoles, camera's en tablets, waardoor u een meer expansieve weergave krijgt voor werk of ontspanning. Het beschikt over een innovatieve hybride signaaloplossing met native ondersteuning voor USB Type-C aansluitingen en gebruikt een geïnstalleerd stuurprogramma om USB Type A*-aansluitingen te ondersteunen, voor volledige compatibiliteit. Het omkeerbare ‘altijd goed’ USB-C ontwerp maakt snelle, probleemloze aansluiting op elk apparaat mogelijk.

*DisplayLink-stuurprogramma vereist voor hybride signaalaansluitingen via USB Type-A.

Ingebouwde luidsprekers & 7800mAh accu

Met twee geïntegreerde luidsprekers verbetert de ZenScreen Touch MB16AMT uw audiovisuele ervaring, waar u ook bent. Het beschikt ook over een ingebouwde 7800mAh accu die tot vier uur* werking levert op een enkele lading. Dankzij de eigen accu verbruikt de ZenScreen Touch MB16AMT de stroom van het aangesloten apparaat niet. Hierdoor kunt u langer doorwerken of meer video's bekijken tijdens het reizen. Wanneer het tijd is om op te laden, verdubbelt de Quick Charge 3.0-technologie de oplaadsnelheid van de accu in vergelijking met algemene adapters, waardoor minimale downtime wordt gegarandeerd. *In DP alt-modus met 100% helderheidsinstelling (als u verbinding maakt via het USB-signaal, is de accuduur ongeveer 3 uur.)

IPS-paneel met een brede kijkhoek van 178°

De ZenScreen™ MB16AMT heeft een Full HD-paneel dat beelden in prachtige 1920 x 1080 resolutie levert. Het gebruikt IPS-technologie om u meer flexibiliteit geven bij het uitbreiden van uw scherm, zodat u nog steeds uitmuntende kleur en contrast krijgt - zelfs vanuit extreme kijkposities.

Slank en uiterst draagbaar, met een geïnspireerd ontwerp

De ZenScreen Touch MB16AMT is ideaal voor alle kilometervreters. Zelfs met zijn hoogwaardige metalen achterkant weegt hij slechts 0,9 kg en zijn ultradunne profiel van 9mm zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in elke reistas past.

0,9kg

9mm

Vouwbare slimme hoes

Een innovatieve vouwbare slimme hoes beschermt de ZenScreen Touch MB16AMT tegen stof en krassen. De hoes kan tot een standaard worden gevouwen om de monitor overeind te zetten in zowel portret- als landschapstand. De ZenScreen Touch MB16AMT heeft in de benedenhoek ook een slimme penopening. Hier kunt u een pen insteken om het scherm overeind te zetten wanneer u de slimme hoes niet gebruikt.

Automatische schermoriëntatie

Via de ASUS DisplayWidget-software* kan de ZenScreen™ Touch MB16AMT automatisch zijn oriëntatie detecteren en bij verbinding met de laptop het scherm laten wisselen tussen landschap- en portretstand. De landschapmodus is ideaal voor presentaties en spreadsheets, terwijl de portretstand u een perfect beeld geeft van documenten, boeken of websites.

*Stuurprogramma vereist. Auto-rotatiefunctie werkt uitsluitend met Windows-besturingssysteem

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie beschermt u tegen schadelijk blauw licht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, gemakkelijk toegankelijk via het on-screen display-menu.

Niveau

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ASUS Flicker Free-technologie

Om flikkeringen te verminderen is de ZenScreen Touch MB16AMT voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-free technologie, voor een meer comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt bij het minimaliseren van vermoeide ogen en andere mogelijke negatieve effecten die kunnen optreden wanneer u urenlang naar een beeldscherm kijkt.

Met Flicker-Free technologie

Zonder Flicker-Free technologie

comparison icon
Compare (0)