ASUS S500SE

Meer productiviteit, minder ruimte

Een ASUS S500SE staat op een houten tafel in de woonkamer, met een monitor aan de linkerkant.

Prestaties

Klaar voor elke taak

Een meisje studeert in haar slaapkamer en maakt aantekeningen door naar de S500SE-aangestuurde monitor te kijken.
Windows 11 Home
13e generatie
Intel® CPU
Tot
64GB
DDR4 RAM
Tot
GeForce® GT 1030
NVIDIA® graphics

Opslag

Dubbele drives voor zowel snelle als hoge-capaciteit opslag

Een ASUS S500SE rechts van de monitor op een houten tafel geplaatst, met verschillend gekleurde lichtstralen zichtbaar op de monitor.
Tot
2TB + 3TB
SSD + HDD

Videokaarten

Meeslepend entertainment

Een ASUS S500SE staat op een witte houten tafel in de woonkamer. Aan de linkerkant staat een monitor met dolfijnen die uit het scherm springen.
Tot
GT 1030
NVIDIA® GeForce®

Levensechte beelden

Verbluffende 4K UHD-beelden

Een vergelijking van het kwaliteitsverschil tussen Full HD en 4K UHD, waaruit blijkt dat Ultra HD een betere kwaliteit heeft.
3840 x 2160
4K UHD
4x
meer pixels dan Full HD

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk te gebruiken en te beheren

Een zijaanzicht van een ASUS A500SD, met blauwe en groene pijlen die de richting aangeven waarin de HDD of ODD er met de hand kan worden uitgetrokken.
Probleemloos onderhoud en upgrades

Ontwerp

Past overal zonder compromissen

Een ASUS S500SE horizontaal op een houten tafel geplaatst met een monitor erop. Zowel aan de linker- als aan de rechterkant staan kantoorbenodigdheden.

Ontwerp

Ontworpen om verder te gaan

Zijaanzicht van een ASUS S500SE met koude lucht die vanaf de zijkant in de ventilator en luchtkamer stroomt, terwijl restwarmte naar buiten stroomt en via de achterkant van de behuizing naar buiten komt.
Minder warmte, meer productiviteit
Staafdiagram waarin het stroomverbruik van 80 PLUS- en 80 PLUS Platinum-gecertificeerde apparaten wordt vergeleken. De energieverspilling in een 80 Plus Platinum-gecertificeerd apparaat is 8% van de totale verbruikte energie, wat 12% lager is dan in een standaard 80 Plus-gecertificeerd apparaat.
Efficiënt stroomverbruik
Negen goudkleurige vaste condensatoren in twee banen, diagonaal lopend van linksonder naar rechtsboven.
Veiligere en meer duurzame componenten

Noise Cancelation

Two-way AI noise-canceling audiotechnologie

Connectiviteit

Uitgebreide, probleemloze verbindingen

De voor- en achterkant van de ASUS S500SE worden getoond, met alle poorten en aansluitingen gelabeld. Van boven naar beneden, van links naar rechts. Aan de achterkant, zijn er: PS/2-toetsenbordpoort, PS/2-muispoort, HDMI-poort, VGA-poort, seriële poort, viermaal USB 2.0 Type-A, LAN-poort (RJ-45), microfoonpoort, line-out poort, line-in poort, parallelle poort. Aan de voorkant: een optische drive bay, hoofdtelefoonaansluiting, een audio combi-aansluiting, twee USB 3.2 Gen 1-poorten en twee USB 3.2 Gen 2-poorten, en een SD-kaartlezer.De voor- en achterkant van de ASUS S500SE worden getoond, met alle poorten en aansluitingen gelabeld. Van boven naar beneden, van links naar rechts. Aan de achterkant, zijn er: PS/2-toetsenbordpoort, PS/2-muispoort, HDMI-poort, VGA-poort, seriële poort, viermaal USB 2.0 Type-A, LAN-poort (RJ-45), microfoonpoort, line-out poort, line-in poort, parallelle poort. Aan de voorkant: een optische drive bay, hoofdtelefoonaansluiting, een audio combi-aansluiting, twee USB 3.2 Gen 1-poorten en twee USB 3.2 Gen 2-poorten, en een SD-kaartlezer.

Betrouwbaarheid

Gebouwd voor de lange termijn

comparison icon
Compare (0)