2021 ASUS TUF Gaming F17

Uithoudingsvermogen
De TUF Gaming F17 is gemaakt voor serieuze gaming en is voorzien van een strakke nieuwe stijl. Het is een volledig uitgeruste Windows 10 Pro gaming-laptop met de power om je naar de winst te leiden. De nieuwe GeForce RTX 3060 GPU levert vloeiende gameplay op een beeldscherm tot 144Hz, terwijl de krachtige Intel® Core i9-11900H CPU wordt versterkt door verbeterde koeling die de CPU-prestaties versterkt en de akoestiek stil houdt. Een lang meegaande 90Wh accu zorgt er in combinatie met de militaire duurzaamheid van TUF voor dat je altijd klaar bent om het beste te geven in games.
ONTWERP
STUN WITH STYLE
Personaliseer je ervaring met strakke Eclipse Gray of gewaagde Graphite Black kleuropties. Een ontwerp met honingraattextuur op de basis voegt grip toe en komt terug in de zeshoekige versterkingen rond de behuizing. Haarlijnpenseelstreken accentueren het handpalmgedeelte, wat een subtiele textuur toevoegt die er professioneel en strak uitziet.
Honingraat-grip
De getextureerde honingraat-grip bedekt de onderkant van de behuizing. Strategische uitsparingen doen ook dienst als verkoelende ventilatieopeningen.
Strak en opvallend
De gedurfde Graphite Black en gestroomlijnde Eclipse Gray tinten tonen je persoonlijkheid.
Geborsteld metalen afwerking
Contrasterende haarlijnpenseelstreken over de behuizing zien er strak en gestroomlijnd uit.
PRESTATIES
TAKE ON ANY CHALLENGE
De TUF Gaming F17 is altijd klaar voor actie en blinkt uit in gaming, streaming en alles daartussenin. Benut serieuze power voor veeleisende taken met maximaal een 8-core, 16-thread Intel® Core i9-11900H CPU. Gameplay-graphics zijn soepel, dankzij de nieuwste GeForce RTX 3060 GPU, die betrouwbaar hoge frame rates levert voor een heleboel games van nu. Een supersnelle NVMe PCIe® SSD tot 1TB versnelt de laadtijden, terwijl een open SSD-slot het gemakkelijk maakt om terabytes extra ruimte toe te voegen voor al je games.
WINDOWS 10 PRO
INTEL®
CORE i9-11900H
CPU
NVIDIA® GeForce
RTX 3060
GPU
Tot 32GB
3200MHz
DDR4 RAM
1TB SSD
NVMe® PCIe®
2X SSD
slots
MEER INFO

GEFORCE RTX 30-SERIE LAPTOPS

THE ULTIMATE PLAY

De GeForce RTX 30-serie is de drijvende kracht achter de snelste laptops ter wereld voor gamers en creatieven. Ze zijn gebouwd met de bekroonde Ampere - NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT-cores, Tensor-cores en streaming multiprocessors, voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.

NVIDIA Ampere-architectuur

2E GENERATIE
RT-CORES
2X DOORVOER
3E GENERATIE
TENSOR-CORES
TOT 2X DOORVOER
NIEUW
SM
2X FP32 DOORVOER

RTX. IT’S ON.

Ervaar de grootste blockbusters van vandaag als nooit tevoren met de visuele getrouwheid van real-time ray tracing en de ultieme prestaties van AI-aangedreven DLSS. RTX. It’s on.

DLSS AI-VERSNELLING

MAX. FPS. MAX. KWALITEIT. AANGEDREVEN DOOR AI.

NVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die de frame rates een boost geeft met ongeëvenaarde beeldkwaliteit met behulp van de speciale AI-processing Tensor-cores op GeForce RTX. Dit geeft de prestaties de speelruimte om instellingen en resoluties op te voeren, voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie is naar gaming gekomen.

DYNAMIC BOOST 2.0

Het nieuwe AI-aangedreven Dynamic Boost 2.0 verdeelt automatisch het benodigde vermogen tussen GPU, GPU-geheugen en CPU, voor een grotere prestatieboost dan ooit tevoren. De AI-netwerken in Dynamic Boost 2.0 beheren het vermogen op frame-basis, zodat de laptop voortdurend wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties tijdens het gamen en creëren.

WHISPERMODE 2.0

WhisperMode 2.0 levert een nieuw niveau van akoestische controle voor gaming-laptops. Het is van de grond af aan opnieuw ontworpen en op systeemniveau in laptops ingebouwd. Kies het gewenste akoestische niveau en de AI-aangedreven algoritmen van WhisperMode 2.0 beheren de CPU, GPU, systeemtemperaturen en ventilatorsnelheden om geweldige akoestiek en de best mogelijke prestaties te leveren.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die de CPU in staat stelt de volledige GPU-framebuffer in één keer te benaderen, wat de prestaties in veel games verbetert.

DLSS

NVIDIA DLSS levert een enorme prestatieboost bij hetzelfde vermogen door de Tensor-cores te gebruiken voor baanbrekende AI-rendering.

VERBETER JE CREATIEVE MOGELIJKHEDEN

Til je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX 30-series laptops. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Gesteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale drivers en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video bewerkt of live streams verzorgt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX laptops geven je de prestaties om er je beste werk van te maken.

OVERWINNING GEMETEN IN MILLISECONDEN

NVIDIA Reflex levert het ultieme concurrentievoordeel op. De laagste latentie. De beste responsiviteit, aangedreven door GeForce RTX 30-serie laptops. Vind doelwitten sneller, reageer vlotter en verhoog de nauwkeurigheid tijdens het richten via een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie te meten en te optimaliseren voor competitieve games.

STREAM ALS EEN BAAS

Steel de show met ongelooflijke graphics en soepele live streaming zonder haperingen. De volgende generatie hardwarecodering en -decodering komen samen om de beste momenten tot in het kleinste detail te laten zien. En de geheel nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een nieuw niveau dankzij krachtige AI-mogelijkheden om de audio- en videokwaliteit te verbeteren met effecten zoals virtuele achtergronden, webcam auto frame en verwijdering van microfoonruis. GeForce RTX 30-serie laptops leveren de prestaties en beeldkwaliteit die nodig zijn om je publiek altijd het beste te geven.

Beelden
SNEL NAAR DE WINST
Game op pro-snelheid met een snel IPS-niveau paneel tot 144Hz. Met Adaptive-Sync wordt de verversingssnelheid van het beeldscherm gesynchroniseerd met de frame rate van de GPU om vertraging te verminderen, haperingen tot een minimum te beperken en een eind te maken aan visuele tearing, voor ultravloeiende gameplay waar je helemaal in opgaat. Met het supersnelle Thunderbolt 4 kun je wanneer het je uitkomt handige aansluitingen tot stand brengen, zoals krachtige externe GPU's of externe monitoren die je multitaskingvermogen vergroten. Speel 4K Ultra HD-films, video's en games af op grote tv's met HDMI 2.0b.

*Thunderbolt 4 niet ondersteund op FX706HCB/HEB.
Snel
144Hz
beeldscherm
VLOEIENDE
ADAPTIVE-SYNC
TECHNOLOGIE
IMMERSIEVE
NANO-EDGE
BEZELS
Audio
KRISTALHELDERE AUDIO
Twee luidsprekers met vier uitsparingen zijn luid en krachtig, waardoor je dieper wordt ondergedompeld in de audio. DTS:X Ultra levert high-fidelity audio voor helder, nauwkeurig geluid. Virtuele 7.1-kanaals surround sound verbetert het ruimtelijk bewustzijn in games om je een voordeel te geven ten opzichte van je vijanden. Tot 8 vooraf ingestelde modi voor muziek, films en gaming-genres optimaliseren je ervaring nog verder, terwijl een ingebouwde equalizer je de instellingen naar hartenlust laat verfijnen.
Geoptimaliseerd
Strategie/RPG/shooter
audiomodi
7.1-kanaals
Surround sound
ervaring
Two-way
AI Noise-Cancelation
technologie
TWO-WAY AI NOISE CANCELATION
Geavanceerde Two-Way AI Noise Cancelation werkt voor zowel upstream- als downstreamverbindingen, zodat je ruis kunt verwijderen uit je microfooninput en inkomende feeds. De audio-instellingen kunnen zelfs per app worden aangepast, waarbij specifieke apps zoals voicechats worden gefilterd, zodat je haarzuivere in-game communicatie krijgt zonder de gaming-audio te beïnvloeden. Onze noise-canceling technologie draait op de CPU en maakt de GPU vrij om de gaming-prestaties te maximaliseren.
Thermisch
AANHOUDEND KOEL
Uitgebreide koeling ondersteunt de betrouwbaarheid van het systeem op lange termijn en verlengt de levensduur van je machine. Vier heatpipes en drie koellichamen onttrekken warmte aan je hardware en voeren deze snel af, waardoor de temperaturen van componenten op optimaal niveau blijven. Een zelfreinigend koelingontwerp zorgt ervoor dat je koelsysteem vrij blijft van vuil, voor volledige functionaliteit op de lange termijn. Afgestemde bedrijfsmodi brengen de kloksnelheden en de akoestiek in evenwicht voor de betreffende taak, aanpasbaar aan je behoeften.
Self-Cleaning
COOLING 2.0
+10% luchtstroom
11% stiller
in Performance-modus
MEER INFO
Draagbaarheid
LEEF LANG EN REIS VER
Waar het leven je ook brengt, je hebt een betrouwbare bondgenoot aan je zijde. Met deze lichte, draagbare en lang meegaande laptop blijf je overal verbonden. De energiezuinige Intel® Core processor en de formidabele 90Wh-accu zorgen ervoor dat je tot 14,3 uur lang video's kunt afspelen, zodat je onderweg meer kunt bekijken. Onze geïntegreerde webcam maakt het gemakkelijker om onderweg te streamen en content te creëren. Snelle en betrouwbare Wi-Fi 6 (802.11ax) zorgt ervoor dat je online kunt gaan en productief kunt zijn zolang er compatibele verbindingen beschikbaar zijn.

*Accuduur kan variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie.
90Wh
accu
Tot
11 uur
web browsen
Tot
14,3 uur
video's afspelen
50% IN 30 MIN.
FAST CHARGING
TECHNOLOGIE
MEER INFO
Duurzaamheid
ROBUUSTHEID OP MILITAIR NIVEAU
Om de naam TUF Gaming te verdienen, moeten deze laptops met succes een strenge reeks MIL-STD-810H-tests doorstaan. Testapparaten worden blootgesteld aan vallen, trillingen, vochtigheid en extreme temperaturen om de betrouwbaarheid te garanderen. De F17 is zelfs onder de zwaarste omstandigheden betrouwbaar en is meer dan geschikt om incidentele klappen en stoten van het dagelijks leven te weerstaan.
VALLEN
SCHUDDEN
WARMTE
KOU
LUCHTVOCHTIGHEID
VERMINDERDE VALSCHADE
Valtesten waarborgen dat elke TUF gaming-laptop bestand is tegen schade door onverwachte vallen, klappen en stoten tijdens het transport en dagelijks gebruik. Om te voldoen aan de MIL-STD-810H normen worden apparaten getest op het overleven van kleine valpartijen. Steek de F17 in een rugzak, gooi hem over je schouder en draag hem overal mee naar toe, met minder stress en zorgen.

*Zie de schokbanktest, methode 516.8, procedure VI voor de exacte testomstandigheden.
REISGEMAK
Telkens wanneer een apparaat wordt vervoerd in vliegtuigen, treinen of auto's, ondervindt het verschillende trillingsniveaus waardoor interne componenten kunnen losraken of beschadigen. Uitgebreide trillingstests zorgen ervoor dat elk onderdeel van de TUF Gaming-laptop bestand is tegen de ontberingen van het reizen zonder te verschuiven of de functionaliteit te verliezen.

*Zie de triltest, methode 514.8 voor de exacte testomstandigheden.
KOEL ONDER VUUR
Of je nu door de woestijn trekt of op het strand gaat zonnebaden, verzengende hittetests waarborgen dat je je TUF Gaming-laptop altijd bij de hand kunt houden. Deze apparaten zijn in staat om meerdere dagen achtereen te werken bij temperaturen tot 49°C en kunnen de warmte zeker aan.

*Zie de hoge temperatuurtest, methode 501.7, procedure II voor de exacte testomstandigheden.
SERIEUS CHILL
Zelfs bij bijtend koude temperaturen tot -32°C werken TUF Gaming-laptops gewoon door. Deze ongelooflijke veerkracht betekent dat ze naar enkele van de zwaarste, ijskoude omgevingen op de planeet kunnen worden meegenomen en hun effectiviteit gedurende de hele reis behouden.

*Zie de lage temperatuurtest, methode 502.7, procedure II voor de exacte testomstandigheden.
LUCHTVOCHTIGHEID? GEEN PROBLEEM
De behuizingen van TUF Gaming-laptops zijn gebouwd om langdurig bestand te zijn tegen een vochtigheidsgraad tot 95%, waarna ze nog volledig functioneel zijn. Zelfs tijdens reizen in een tropisch klimaat, met zware, natte omstandigheden, kunnen TUF-laptops de storm doorstaan.

*Zie de verzwaarde vochtigheidscyclustest, methode 507.6, procedure II voor de exacte testomstandigheden.
VALLEN
SCHUDDEN
WARMTE
KOU
LUCHTVOCHTIGHEID
Toetsenbord
GEOPTIMALISEERD VOOR GAMING
Bewapen jezelf met een desktopstijl toetsenbord, geoptimaliseerd voor gaming. De uniforme RGB-achtergrondverlichting laat je je eigen unieke stijl uiten, terwijl gemarkeerde WASD-accenten een visuele snelkoppeling geven naar de belangrijkste bewegingscommando's. Overstroke-technologie activeert hoger in elke toetsaanslag, voor snellere respons en moeiteloze controle. In echte TUF-vorm is elke toets duurzaam genoeg om meer dan 20 miljoen toetsindrukken te weerstaan, voor uitstekende betrouwbaarheid en precisie op lange termijn.
RGB
verlichting
20 miljoen
toetsaanslagen
Overstroke
technologie
Statisch
Ademend
Kleurencyclus
Strobe
Upgrademogelijkheden
VEELZIJDIG EN UITBREIDBAAR
Je machine klaar houden voor huidige en toekomstige games is eenvoudig. Dankzij het eenvoudig te upgraden ontwerp is het aanpassen van je RAM en SSD een fluitje van een cent. Je hebt alleen een schroevendraaier nodig om bij de geheugenslots en opslag-bays te komen, terwijl een speciale pop-open schroef één kant van het paneel optilt. De TUF F17 beschikt ook over Thunderbolt 4 om alle nieuwste apparaten te kunnen aansluiten. Gebruik de bandbreedte om een externe GPU aan te sluiten en je grafische power op te voeren voor gaming of 3D-rendering, of sluit tot twee 4K-beeldschermen aan voor efficiëntere multitasking.

*Thunderbolt 4 niet ondersteund op FX706HCB/HEB.
Input/Output
UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT
De vele I/O-poorten maken het mogelijk om je favoriete apparaten overal te gebruiken. De veelzijdige Thunderbolt 4 poort is geschikt voor aansluiting van de nieuwste apparaten en ondersteunt DisplayPort 1.4, zodat je twee 4K-beeldschermen op 60Hz kunt aansluiten, of één 8K UHD-tv of -monitor voor meeslepende beelden. Twee USB 3.2 Type-A poorten maken snelle gegevensoverdracht mogelijk, terwijl een extra USB 3.2 Type-A poort voor in totaal drie ingangen voor accessoires zorgt. Met Bluetooth kun je ook muizen, koptelefoons en andere compatibele apparaten koppelen, voor een schonere, draadloze werkruimte. Ga snel online met 802.11AX (2x2) wifi, voor snelle en betrouwbare connectiviteit overal waar wifi beschikbaar is.

*Thunderbolt 4 niet ondersteund op FX706HCB/HEB.
Exclusieve software
UNIFORME SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE
Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelingen samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële instellingen binnen handbereik. Dankzij de uitgebreide aanpassingsopties kun je esthetische effecten personaliseren, gameprofielen afstellen en de audio-instellingen aanpassen aan je eigen voorkeuren. Met Scenarioprofielen kun je voorkeuren definiëren en aanpassen die automatisch de prestaties en andere instellingen wijzigen wanneer je je favoriete apps en games start. Krijg volledige controle over je ervaring en maak het volledig eigen.
XBOX GAME PASS
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-games op Windows 10. Een abonnement van één maand op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws te spelen.

*Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; games-catalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
Bundels
GEAR UP AND GAME
De TUF Gaming F17 wordt gebundeld met bijpassende accessoires die allemaal zijn gebouwd met het oog op duurzaamheid. De TUF Gaming-rugzak heeft van binnen een groot vak met tussenschotten om de laptop en alle randapparatuur veilig op te bergen en te vervoeren naar LAN-party's en toernooien. De TUF Gaming M5-muis is de perfecte aanvulling voor de F17-laptop. Deze duurzame, ergonomische muis beschikt over zes programmeerbare knoppen, een wrijvingsarme basis en zelfs over aanpasbare lichteffecten.

*Alle meegebundelde randapparaten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.
Klik hier voor meer info over de TUF Gaming M5.
MEER INFO
MEER INFO
AMPLIFY YOUR EXPERIENCE
Game, stream en doe nog veel meer op hoge snelheid dankzij de krachtige Intel® Core i9-11900H CPU. Deze krachtige CPU's zijn ontworpen om gameplay voor echte liefhebbers te leveren in kleinere, slankere en beter draagbare apparaten dan ooit. Deze 8-core, 16-thread processor klokt, ondersteund door uitgebreide koeling, tot een verbazingwekkende 4.9GHz om zelfs door de zwaarste werklasten te knallen.
* Prestaties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie.
GAME OP EEN NIEUW LEVEL
Power up your gaming graphics. Onze topconfiguratie heeft een NVIDIA® GeForce RTX 3060, geklokt op tot 1630MHz op 90W met GPU Boost, met nog eens 5W beschikbaar van Dynamic Boost. De Ampere-architectuur. NVIDIA's 2e gen. RTX-platform, combineert traditionele CUDA-cores voor programmeerbare shading met nieuwe 2e gen. RT-cores en 3e gen. Tensor-cores, voor real-time ray tracing en kunstmatige intelligentie. Deze combinatie van cores maakt het mogelijk om realistische in-game belichting en andere effecten te ervaren, en versnelt ook een aantal contentcreatietaken zoals video- en fotobewerking.
* Prestaties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie. Benchmarktests uitgevoerd met NVIDIA® GeForce RTX 3060 GPU, Intel® Core i9-11900H CPU, 32GB DDR4 SDRAM en 1TB SSD op FHD resolutie instellingen.
3DMARK FIRESTRIKE
20368
GRAPHICS SCORE
FAR CRY 5
102 FPS
OP HOOG
SHADOW OF THE TOMB RAIDER
96 FPS
OP HOOGSTE INSTELLINGEN
UITBREIDBARE OPSLAG
Games en apps laden sneller op de vlotte NVM Express® (NVMe®) SSD. Snellere laadtijden voor al je programma's betekenen dat je minder hoeft te wachten en meer tijd kunt besteden aan gaming. Neem je onmisbare titels met je mee op de tot 1TB PCIe® drive, of voeg een tweede schijf toe via het open M.2 SSD-slot en creëer terabytes aan ruimte voor een complete verzameling.
DOE MEER MULTITASKING
Tot 32GB dual-channel DDR4-3200 geheugen zorgt ervoor dat alles, van multitasking tot multimediarendering, snel en soepel verloopt. Het krachtige RAM laat je naadloos schakelen tussen gaming, streaming en web browsen. Blijf gefocust en actief zonder vertraging in het zicht.
SLUITEN
Ervaar ultrasnel netwerken
Ultrasnelle Wi-Fi 6 (802.11ax) laat je betrouwbaar gamen op LAN-snelheden, overal waar compatibele verbindingen beschikbaar zijn. Wi-Fi 6 verhoogt de netwerksnelheid en -efficiëntie en zorgt voor een betere internetverbinding in drukke ruimtes. Bovendien profiteer je dankzij het TWT-mechanisme van Wi-Fi 6 en de WPA3-beveiligingsstandaard van gaming met een langere accuduur van het apparaat en betere draadloze beveiliging.

Koppel je TUF Gaming-laptop met een ASUS Wi-Fi 6-router om
het volledige netwerkpotentieel van Wi-Fi 6 te ervaren. Meer info over Wi-Fi 6. Meer info over ASUS gaming-routers.
Overal streamen en videochatten
Onze geïntegreerde webcam maakt het gemakkelijker om onderweg te streamen en content te creëren. Traditionele camera's maken gebruik van 2DNR-technologie die afzonderlijke frames analyseert om ruis te corrigeren, of van 3DNR-technologie die reeksen frames analyseert om de algehele natuurgetrouwheid te verbeteren. Onze webcams gebruiken een mix van 2DNR- en 3DNR-technologie om ruis te verminderen voor beelden binnen reeksen, om het beste van beide te combineren.
SLUITEN
Warmteafvoer
Een efficiënte warmteherverdeling zorgt voor snellere warmteafvoer en minimaliseert thermische throttling. Het aangepaste systeem van de TUF Gaming F17 met vier heatpipes en drie koellichamen absorbeert warmte van de CPU en de GPU en voert deze af. Een verlengde warmteverdeler op de CPU helpt de processor verder op optimale temperaturen te houden voor betrouwbare prestaties, zelfs onder zware belasting.
Self-Cleaning Cooling 2.0
Twee aan de randen van de ventilatoren geplaatste stofwerende tunnels vangen binnenkomende stof- en vuildeeltjes op en voeren ze af uit de behuizing. Een bijgewerkt ontwerp verkort de tunnels om meer ruimte te creëren voor de luchtstroom, waardoor de ventilatorprestaties tot 15% hoger zijn dan bij de vorige generatie. Deze maatregelen verbeteren de algehele systeemstabiliteit door te voorkomen dat zich stof opbouwt dat de prestaties van de interne koelcomponenten in gevaar kan brengen. Zelfreinigende koeling 2.0 zorgt voor langdurige systeembetrouwbaarheid die de naam TUF echt waarmaakt.
83-bladen lcp-ventilatoren
Maximaliseer de luchtstroom met twee 83-bladen ventilatoren. De zorgvuldig vormgegeven inlaatmantels maken gebruik van gebogen randen en verhoogde geleiders om de ventilatoren meer lucht te helpen aanzuigen. Eenmaal binnen wordt de lucht naar de koellichamen geblazen, door 83 bladen van 0,25mm die 55% dunner zijn dan conventionele ontwerpen en toch sterk genoeg om te draaien op hoge toerentallen. Deze krachtige ventilatoren versterken de luchtstroom tot 10% om je systeem koel te houden.

Dankzij de 0dB-technologie schakelen de ventilatoren volledig uit als de CPU- en GPU-temperaturen onder 60°C zakken in de Silent-bedrijfsmodus. Dit maakt het koelen echt stil bij lichte belasting. Als de CPU- of GPU-temperaturen stijgen, schakelen de ventilatoren automatisch weer in.
Scenarioprofielen
Scenarioprofielen schakelen automatisch tussen bedrijfsmodi om de prestaties en akoestiek voor verschillende games en toepassingen te optimaliseren. De Turbomodus maakt gebruik van de hoogste ventilatorsnelheid en kloksnelheden om de maximale snelheid te behouden, de Prestatiemodus past de kloksnelheden en koeling aan om het geluidsniveau tijdens het gamen te verlagen, en de Stille modus loopt nog stiller, voor lichtere werkzaamheden en entertainment. Pas Scenarioprofielen aan om naadloos van modus te wisselen op basis van eigen voorkeuren, of gebruik de sneltoets op het toetsenbord om handmatig van modus te wisselen.
SLUITEN
  • Ontwerp
  • Prestaties
  • Beelden
  • Audio
  • Thermisch
  • Draagbaarheid
  • Duurzaamheid
  • Toetsenbord
  • Upgrademogelijkheden
  • Input/Output
  • Exclusieve software
  • Bundels
comparison icon
Compare (0)