Compact ontwerp, eenvoudige draagbaarheid
Mobiliteit
Reis licht, reis slim
15,8mm
dun
1,3kg
ultralicht
accu
Snel en eenvoudig opladen, overal
Tot
15 uur
accuduur
Tot
63Wh
accucapaciteit
 
49min.
snelladen tot 60%
Ontwerp
Compacte elegantie voor onderweg
Prestaties
Ongekende prestaties
 
Windows 10 Pro
 
Tot
Ryzen 7 5800H
AMD Mobile Processor
Tot
1TB
PCIe® 3.0 x2 SSD
Tot
16GB
RAM
Gigabit-klasse
WiFi6
802.11ax
Tot
AMD Radeon
graphics
Scherm
Helder, scherp, energiezuinig scherm
1-watt
scherm5
400nits
helderheid3
4-zijdig
NanoEdge-ontwerp4
90%
scherm/behuizing ratio
Connectiviteit
Volledig verbonden!
MicroSD-kaartlezerHDMIUSB 3.2 Gen 1 Type-AUSB 3.2 Gen 2 Type-C®Audio-aansluiting
Gebruikerservaring
Ontworpen voor comfort en gemak
 • NumberPad7
 • Rand-tot-rand toetsenbord
 • Functietoetsen
 • IR-camera
De ZenBook 14 is verkrijgbaar met de innovatieve ASUS NumberPad 2.0, een touchpad met dubbele functie, met een geïntegreerd LED-verlicht numeriek toetsenblok. Zelfs wanneer het NumberPad is geactiveerd, kan het touchpad dankzij de intelligente software worden gebruikt voor cursorbesturing.
De ZenBook 14 introduceert een nieuw rand-tot-rand toetsenbordontwerp. Dit creëert ruimte voor een hele rij extra functietoetsen aan de rechterkant van de lay-out, waardoor de productiviteit wordt verbeterd.
Voor extra gemak kunt u schermafdrukken vastleggen, de webcam vergrendelen of de MyASUS app openen via de functietoetsen.
Met de ZenBook 14 en Windows Hello is uw gezicht uw wachtwoord! De infrarood (IR) camera aan de voorzijde herkent uw gezicht in een paar seconden en laat u direct en veilig inloggen.
ErgoLift
Met precisie ontworpen ErgoLift-scharnier
verbeterde typpositie
geoptimaliseerde koeling
verbeterde audiokwaliteit
Software
MyASUS: uw exclusieve app-collectie
Meer info over MyASUS
Audio
Gecertificeerde audiokwaliteit
gecertificeerd
 • Naar overall laptopdikte, per 5 november 2020, gebaseerd op interne ASUS-marktanalyses waarbij de ZenBook 14 werd vergeleken met concurrerende converteerbare laptops met schermformaten van 14” van leveranciers als Acer, HP, Huawei, Dell, Lenovo en Honor, eindigde de ZenBook 14 in de top 3 wat betreft dunheid van het model.
 • Accutests uitgevoerd door ASUS op 18 december 2020 met behulp van het 1080p Video Playback (lokaal) scenario. Testconfiguratie: ZenBook UM425QA, FHD-paneel 400 nits, AMD R5-5600H, 512GB SSD, 8GB RAM. Testinstellingen: Wifi ingeschakeld, helderheid scherm ingesteld op 150cd/m2, NumberPad uit. Daadwerkelijke accuduur kan variëren afhankelijk van productconfiguratie, gebruik, operationele omstandigheden en instellingen voor energiebeheer. De accuduur zal afnemen gedurende de levensduur van de accu.
 • Optionele specificatie is mogelijk niet beschikbaar in alle regio's. Controleer dit bij uw lokale ASUS-vertegenwoordiger.
 • De aangegeven 2,5mm breedte van de zij-bezel is de afstand tussen de rand van het niet-actieve schermgedeelte en de binnenrand van de behuizing. Met de kastbreedte inbegrepen is de zijrand 4,65mm breed. Gemeten op basis van de standaard (antireflectie) schermconfiguratie. De bovenste rand is 8,9 mm en de onderste 11,1 mm breed.
 • Volledige I/O-poorten: 2 x USB Type-C, USB Type-A, HDMI, MicroSD-kaartlezer.
 • USB-C Easy Charge zorgt voor 4,5 watt opladen bij aansluiting op andere dan Power Delivery-opladers, inclusief draagbare opladers of USB Type-A naar USB-C opladers. Bij gebruik van een Power Delivery-oplader zal de oplaadsnelheid overeenkomen met het uitgangsvermogen van de aangesloten adapter, tot een maximum van 100 watt.
 • Houd er rekening mee dat alle versies van NumberPad alleen werken met het Microsoft Windows besturingssysteem.
comparison icon
Compare (0)