Deals
Support

PRIME X470-PRO

AMD AM4 ATX-moederbord met M.2 koellichaam, DDR4 3466MHz, dubbele M.2, HDMI, SATA 6Gbps en USB 3.1 Gen 2 frontpaneel connector
  • ASUS 5-Way Optimization: met één klik het hele systeem tunen zorgt voor geoptimaliseerd overklokken en intelligente koeling voor CPU- of GPU-intensieve taken
  • Marktleidende koelingopties: uitgebreide regelaars voor ventilatoren en waterpompen, via Fan Xpert 4-software of het geprezen ASUS UEFI
  • M.2 koellichaam: uiterst efficiënt ontwerp verlaagt M.2 SSD-temperatuur met tot wel 20°C, voor niet-afgeknepen overdrachtssnelheden en grotere betrouwbaarheid
  • Volgende generatie connectiviteit: uitmuntende flexibiliteit met dubbele M.2-ondersteuning, NVME RAID-ondersteuning, USB 3.1 Gen 2-poorten en frontpaneel header
  • ASUS Aura Sync: industrieleidend RGB-ecosysteem, met regelbare on-board LED's en een breed scala aan Aura Sync-compatibele componenten
Win11
OP product mainImage

1 DisplayPort

2 HDMI

3 2 x USB 3.1 Gen 1

4 2 x USB 3.1 Gen 2

5 Intel® LAN

6 8-kanaals audio

7 2x PCIe 3.0 (GEN3)
SLI & CFX ondersteuning

9
Crystal Sound 3
  • Audio-afscherming
  • Interne audioversterker
  • Afzonderlijke laag voor linker- en rechtertrack
  • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

10 AMD AM4 Socket

11 DDR4-ondersteuning

12 1 x front USB 3.1 Gen 2

13 M.2 koellichaam

14 AMD X470-chipset

15 6 x SATA 6Gb/s

16 M.2-slot

17 TPU

18 2 x front USB3.1 Gen1

Prime

De ASUS Prime X470-Pro biedt de solide basis die nodig is voor uw initiële build, plus de flexibiliteit om mee te groeien met uw ambities. We hebben al het goede dat zit verpakt in de nieuwste AMD Ryzen™ 2e Generatie processors versmolten met essentiële ASUS-ontwerpen en -technieken, zodat u profiteert van industrieleidende technologieën zoals geautomatiseerde systeem tuning, uitgebreide koelingregelaars en meeslepende on-board audio. Bouw slim, makkelijk en betaalbaar met de ASUS Prime X470-Pro.

Wek het ware potentieel
CPU-prestatieverbetering

Benut de volledige prestaties van de pc via het ASUS AI Suite 3 hulpprogramma. De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

Allround energie-efficiëntie

Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen via de Away-modus (Afwezigheidsmodus).

Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

De Prime X470-Pro geeft uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en zelfs all-in-one (AIO) koelers - alles via Fan Xpert 4 of onze door de media bekroonde UEFI. Of u nu koelt met lucht of vloeistof, de Auto-Tuning-modus configureert met een enkele klik op slimme wijze alle parameters. Er is ook een Extreme Quiet (extreem stille) modus die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat het systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

Nauwkeurige digitale stroomregeling

Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie-efficiëntie instellingen, zodat de CPU-voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

App-specifieke optimalisatie voor professionals en gamers

Professioneel ontwerper of hardcore gamer, iedereen merkt het voordeel van de ASUS-exclusieve Turbo App. Deze intuïtieve tool laat gebruikers de CPU-overklokinstellingen definiëren, ventilatorprofielen toepassen, netwerkdata prioriteren en audio-instellingen optimaliseren op app-niveau ― zodat uw Prime X470-Pro systeem perfect is geoptimaliseerd, wat u er ook mee doet.

Maak het geheugen sneller

Met een array van trace layout tweaks die de geheugenstabiliteit verbeteren, biedt de Prime X470-Pro een krachtig fundament voor uw build. Met uitgebreide ondersteuning voor het volledige gamma van Ryzen geheugenconfiguraties – van instapniveau tot prestatie-gerichte — is de Prime X470-Pro een veelzijdige alleskunner voor zowel werk als ontspanning.

CPU: AMD Ryzen™ 7 2700X | DRAM: G.SKILL F4-3466C16D-16GSXW 8GBx2 | Voeding: Corsair RM850i | Waterkoeling: Corsair H110i
Betrouwbare koeling en stabiliteit

Koeler ontwerp

De Prime X470-Pro beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

Elke header kan worden ingesteld om drie thermische sensoren te bewaken en erop te reageren, en via Fan Xpert 4 kunt u zelfs een sensor toewijzen om de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten te controleren - voor optimale koeling tijdens GPU- of CPU-intensieve werkbelasting.

Een speciale header die ruim 3A kan leveren aan hoogwaardige PWM- of DC-waterpompen.

Een speciale PWM/DC-header voor een autonome waterkoelingopstelling, gewoon ingebouwd.

Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen overtemperatuur en overstroom.

Aura Sync

Outshine the competition

De Prime X470-Pro is voorzien van ASUS Aura RGB voor esthetische of informatieve verlichting. Aan jou de keus. ASUS Aura-software biedt controle over honderden kleuren en tientallen effecten. Hiermee bestuurt u ingebouwde LED's of LED-strips en andere Aura Sync-compatibele apparatuur die is aangesloten op de on-board headers. Creëer een gloed die bij uw omgeving past, of laat de LED's reageren op veranderingen in de CPU-temperatuur.

Meer info

* De Aura RGB-strip header ondersteunt 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 3A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 3m niet overschrijden.
** RGB LED-verlengkabels inbegrepen. LED-strips en Aura-compatibele apparaten worden apart verkocht.

Meer info over ASUS ASUS-effecten

Verken 12 regelschema's

Statisch
Ademend
Strobe
Regenboog
Kleurencyclus
Komeet
Flash &
dash
Golf
Oplichtende
jojo
Sterren
nacht
Muziek
effect
CPU
temperatuur

M.2 koellichaam

Houd uw SSD koeler

De Prime X470-Pro heeft een uiterst efficiënt koellichaam om de M.2 SSD-temperaturen met tot wel 20°C te verlagen - en dat betekent optimale opslagprestaties en verbeterde SSD-levensduur.

SafeSlot

Bescherming videokaart-investering

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Meer info
Alles-in-1 bediening

Door de media geprezen UEFI BIOS

De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

De EZ Modus is ontworpen voor eenvoudige configuratie en presenteert alle essentiële instellingen en statistieken op één pagina. Met geleide wizards, drag & drop-eenvoud en 1-kliks gemak bij het toepassen van belangrijke instellingen, is de installatie in een mum van tijd operationeel.

Geavanceerde ModusVoor wie klaar is om dieper in de configuratie van de gamingapparatuur te duiken, geeft de geavanceerde modus (Advanced Mode) volledige controle. Elke sectie is intuïtief ingedeeld, en een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om de benodigde opties te vinden. Tweak koelingparameters, sla profielen op, gebruik overklokken en ontgrendel het volledige potentieel van de 2e generatie Ryzen-processor.

Meer info
EZ Mode

Intuïtieve grafische ventilatorregeling Fijnafstemming van individuele ventilatoren, simpelweg door met de muis een curve te verslepen.

EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik.

SATA Informatie Toont SATA-poort details die apparaten gemakkelijk helpen te herkennen.

Snelle klokaanpassing Gebruik muisbediening om snel de tijd en datum te wijzigen.

Advanced Mode

Zoekfunctie Snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling vinden.

ASUS BIOS Profile Sla BIOS-instellingen op voor migratie naar nieuwe BIOS-versie of systeem.

EZ Tuning Wizard Snelle configuratie RAID-array voor sneller ophalen van data en maken van back-ups.

My Favorites Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

GPU POST Bekijk aanbevelingen voor multi-VGA configuraties en gedetailleerde informatie voor geselecteerde ASUS-videokaarten.

Last Modified Log Bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-station.

SATA Port Renaming Hernoem SATA-poorten voor eenvoudige identificatie.

Ultrasnelle connectiviteit

M.2

Verhoog de snelheid met on-board M.2 - tot 32Gbps

Met x4 PCI Express® 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps. Het is de perfecte keuze voor een besturingssysteem- of applicatie-drive, met snelle toegang tot gegevens.

Native M.2/NVMe PCIe RAID

Met de X470-Pro kunt u voor snelle opslag gaan en een RAID 0 array bouwen met behulp van twee PCIe-drives, om versnelde gegevensoverdrachten te ervaren.

Meer info


M.2+M.2


M.2+PCIe


*M.2_1 ondersteunt PCIE 3.0 x 4 en SATA modi
*M.2_2 ondersteunt PCIE 3.0 x 2 en SATA modi

USB 3.1 Gen 2 frontpaneel connector

Toekomstvaste connectiviteit

De USB 3. Gen 2-aansluiting op het frontpaneel van de Prime X470-Pro is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten.

USB 3.1 Gen 2 Type-A

Ultieme 10Gbps snelheid met USB 3.1 Gen 2 on-board

Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A™ ervaart u ultieme verbindingsflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdracht tot 10Gbps — tweemaal zo snel als standaard USB 3.1 Gen 1.

Intel Ethernet

Meer doorvoer, lager CPU-gebruik en geweldige gaming-ervaringen

De Prime X470-Pro is voorzien van het allernieuwste Intel Ethernet. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer, voor snellere, meer vloeiende gegevensoverdracht.

Lagere CPU-werklast
Hoge TCP & UDP doorvoer
Meer info

LANGuard

Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie

ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om een ​​meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer te waarborgen.

Turbo LAN

Netwerkoptimalisatiesoftware voor aanpasbare pakket prioritering

Turbo LAN met cFosSpeed ​​traffic-shaping-technologie stelt u in staat om toepassingsprioriteit te configureren via een intuïtieve interface, en het vermindert netwerk lag.

Meeslepende audio

Uitmuntende audio

Realtek codec en unieke ontwerpkenmerken voor ongerepte, krachtige audio

De Prime X470-Pro maakt gebruik van een unieke audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek - de Realtek S1220A. Het beschikt ook over een ongekende 120dB signaal/ruisverhouding voor de stereo line-out en een 113dB SRV voor de line-in, voor het leveren van ongerepte geluidskwaliteit. Daarnaast past een nieuwe impedantie-sensing circuit automatisch de gain aan om het optimale volumebereik voor de hoofdtelefoon te waarborgen.

Crystal Sound 3

Weergaloze audio om helemaal op te gaan in games

Audio-afscherming

Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

Afzonderlijke laag voor linker- en rechtertracks

Zorgt voor minimale overspraak tussen audiopaden.

Geïntegreerde versterker

Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

AMD X470-chipset De AMD X470-chipset levert uitmuntende overklokmogelijkheden voor de nieuwste AMD® AM4-socket Ryzen™ processors, 7e generatie A-serie APU’s en Athlon™ CPU's. Het is geoptimaliseerd voor meerdere GPU-configuraties, inclusief NVDIA SLI™ en AMD CrossFireX™. Ook biedt het twee 10Gbps USB 3.1 Gen 2-poorten en acht 6Gbps SATA-poorten voor het sneller ophalen van gegevens.

AM4 socket voor AMD Ryzen™ 2e generatie / Ryzen™ met Radeon™ VEGA Graphics / Ryzen™ 1e generatie / 7e generatie A-serie / Athlon X4-processors De krachtige Ryzen™-processor ondersteunt maximaal acht cores en is gebaseerd op de innovatieve Zen core-architectuur. Geïntegreerde graphics in de AMD Ryzen™ met Radeon™ Vega Graphics / 7e generatie A-serie APU. AMD AM4-socket processors zijn uitgerust met dual-channel DDR4-geheugen, native 5Gbps USB 3.1 Gen 1 en 16 PCI Express® 3.0/2.0 lanes, voor uitmuntende prestaties.

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord