Deals
Support

WS C246M PRO/SE

1 HDMI/DisplayPort
2 VGA
3 Dubbele Intel® Server LAN
4 2 x USB 3.1 Gen1
5 2 x USB 3.1 Gen2
6 Speciale Beheerpoort
7 2 x USB 2.0
8 PCIe Gen3 x1 (x1-link)
9 PCIe Gen3 x16 (x16-link)
10 ASPEED 2500
11 PCIe Gen3 x8 (x4-link)
12 TPM-header
13 4 DIMM's tot 64GB DDR4
14 M.2 Socket, tot 2280
15 Intel® Xeon® E-processorfamilie (LGA1151)
16 USB BIOS Flashback
17 8 x SATA 6Gb/s poorten
18 Intel® C246-chipset

Uitgebreid IT-beheer

De WS C246M PRO/SE beschikt over een geïntegreerde iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center-software om uitgebreide in-band en out-of-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven:

ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

De geïntegreerde ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht op afstand en diagnostiek — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is — door middel van een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde grafische interface die met alle belangrijke browsers werkt.


Rack-geoptimaliseerd ontwerp voor betere koelingefficiëntie

De WS C246M PRO/SE is het perfecte werkstationmoederbord voor mediaserver-, cloud gaming- en videostreamingtoepassingen. De rack-geoptimaliseerde lay-out maximaliseert de koelingefficiëntie voor de beste prestaties en stabiliteit, zodat het klaar is om te voldoen aan de eisen van het bedrijfsleven of de academische wereld.

Krachtige prestaties met Intel® Xeon® E-processor en ECC-geheugen

De WS C246M PRO/SE ondersteunt Intel® Xeon® E-serie processors om krachtige, geoptimaliseerde prestaties te leveren in ‘altijd-aan’ gebruiksscenario's. Ondersteuning voor Error Correcting Code (ECC) geheugen zorgt voor automatische detectie en reparatie van single-bit geheugenfouten, waardoor de kans op systeemcrashes en datacorruptie afneemt, om betrouwbare en responsieve werkstationprestaties te garanderen.

Ondersteunt tot drie onafhankelijke beeldschermen tegelijk

De WS C246M PRO/SE is toegerust voor volledige beeldschermflexibiliteit, met on-board HDMI, DisplayPort en VGA-connectiviteit. Met een compatibele Intel® -processor van de nieuwste generatie kunt u tot drie onafhankelijke schermen tegelijk aansluiten, voor betere multitasking en grotere productiviteit.


Hogere gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps met M.2

Met PCI 3.0 x4-bandbreedte ondersteunt één M.2 tot 32Gbps gegevensoverdrachtssnelheden met native NVMe - dat is tot 5,3x sneller dan traditionele SSD's. De WS C246M PRO/SE ondersteunt ook de allernieuwste 2,5” NVMe SSD's, voor snelle en eenvoudige installatie.

On-board USB 3.1 voor hoge gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbps

De WS C246M PRO/SE heeft tweemaal USB 3.1 Gen2, voor gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbps, tweemaal zo snel als USB3.1 Gen1.

SafeSlot

ASUS SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en buigweerstand te bieden die uw videokaartinvestering beschermt. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, wordt de sleuf voorzien van verstevigend metaal, met als resultaat een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan het PCB door middel van extra soldeerpunten.

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord