Een zwarte en een witte TUF Gaming GT302 ARGB pc-kast naast elkaar

TUF Gaming GT302 ARGB

Cool vertrouwen

 • Maximale luchtstroom

  Vier 140 x 28 mm ARGB-ventilatoren voor uitzonderlijke luchtstroom

 • Afneembaar bovenpaneel

  Eenvoudige en snellere installatie en bekabeling van 360 mm AIO cooler

 • Uitwisselbare zijpanelen

  Gehard glas of mesh naar keuze

 • Ondersteuning voor moederborden met verborgen connector

MAXIMALE NATIVE KOELING

Vierkant type mesh frontpaneel

De TUF Gaming GT302 ARGB is voorzien van een geoptimaliseerd vierkant type mesh frontpaneel, dat zorgt voor een onbelemmerde luchtstroom en grote porositeit die is ontworpen om de efficiëntie van de luchtstroom te maximaliseren.

De grote vierkante opening op het frontpaneel van de TUF Gaming GT302 ARGB zorgt voor ruime luchtstroominlaat.

VIER 140 X 28 MM ARGB-VENTILATOREN INBEGREPEN

Vooraf geïnstalleerde 140 x 28 mm ARGB-ventilatoren (AR140) met extra dik ontwerp zorgen voor een zeer hoge luchtstroom terwijl ze uitzonderlijk stil en esthetisch fraai blijven.

 • 3 mmH2Ostatische druk

 • 115 CFMluchtstroom

Eén witte en één zwarte 140 x 28 mm TUF Gaming-ventilator naast elkaar

Uitwisselbare zijpanelen

Kies tussen gehard glas voor een betere systeemdemonstratie of een mesh paneel voor meer ventilatie, waarbij elke keus snelle, gereedschapsloze toegang biedt.

Vooraanzicht van de TUF Gaming GT302 met gedeeltelijk verwijderde zijpanelen, waarbij de ene zijde is voorzien van mesh en de andere zijde van gehard glas.

Afneembaar bovenpaneel

Het verwijderbare bovenpaneel maakt kabelgeleiding en de installatie van ventilatoren of een radiator eenvoudiger dan ooit.

 • 360 mm x 1
  280 mm x 1

 • 120 mm x 3
  140 mm x 3

Zijaanzicht van de TUF Gaming GT302 met afneembaar bovenpaneel, waardoor het gemakkelijker en eenvoudiger wordt om de radiator of ventilatoren van een AIO cooler te installeren.

Ruimte voor krachtige componenten

De krachtigste moederborden en videokaarten passen erin, ondanks de compacte afmetingen. Het ondersteunt ook ASUS-moederborden met verborgen connector.

 • Videokaart ondersteuning
 • Ondersteuning voor E-ATX moederborden
 • Verborgen connector moederbord ondersteuning
 • Opslagcapaciteit
TUF Gaming GT302 ARGB pc build zijaanzicht met de videokaart horizontaal geïnstalleerd TUF Gaming GT302 ARGB pc build zijaanzicht met de videokaart verticaal geïnstalleerd
TUF Gaming GT302 ARGB zijaanzicht met een moederborddiagram om ondersteuning voor EATX-moederborden tot 280 mm breed te benadrukken

ATX

E-ATX

280 mm MAX.

De TUF Gaming GT302 ARGB ondersteunt ASUS-moederborden met verborgen connector, waaronder de TUF Gaming Z790-BTF WIFI, waarvan de connectoren en headers zich aan de onderkant bevinden om opgeruimd kabelbeheer te maximaliseren.

Klik hier en ontdek onsBTF ecosysteem assortiment
Driekwart zijaanzicht van de TUF Gaming GT302 toont de onderkant van de moederbord tray om ondersteuning van moederborden met verborgen connector aan te duiden.

Opslagcapaciteit

Geschikt voor maximaal 4 x 2.5" SSD's en 2 x 3.5" HDD's met verbeterd beugelontwerp.

Close-up van verborgen drive-kooi met ondersteuning voor 2.5

FRONTPANEEL HIGH-SPEED USB TYPE-C®

Naast twee USB-A poorten bevat het frontpaneel van de TUF Gaming GT302 ARGB een USB Type-C® poort, klaar voor overdrachten tot 20Gbps*.

*Daadwerkelijke snelheid varieert per moederbord.

Close-up van TUF Gaming GT302 ARGB front I/O-paneel met USB Type-C-poort oranje gemarkeerd

GEMAKKELIJKE PC-BUILD ERVARING

Geoptimaliseerd kabelbeheer

De TUF Gaming GT302 ARGB wordt geleverd met een kabeldoorvoerbalk met drie grote banden zodat je twee sets kabels netjes kunt ordenen, en drie kabelklemmen aan de zijkant voor het netjes leiden van de 8-pins CPU-voedingskabel.

Unified front I/O-header

Het aansluiten van Front Input/Output (FIO) componenten op het moederbord is eenvoudiger gemaakt, waardoor er minder rommel en gedoe is tijdens het installatieproces.

Driekwart zijaanzicht van de TUF Gaming GT302 toont de onderkant van de moederbord tray om 25 mm, 52 mm en 22 mm kabelbeheerruimte in oranje aan te duiden.
comparison icon
Compare (0)