HYPER M.2 X16 CARD V2

Extra power voor uw RAID
  • Nieuwe 2-fasen voedingsoplossing met maximaal 14 Watt uitgangsvermogen ondersteunt de nieuwste NVMe-drives
  • Groot koellichaam verlaagt M.2 SSD-temperaturen, voor onafgeknepen overdrachtssnelheden en grotere betrouwbaarheid
  • Ondersteuning voor maximaal vier PCIE® 3.0 M.2-drives, met een overdrachtsbandbreedte tot 128Gbps
  • Intel VROC-technologie en AMD Ryzen Threadripper-ondersteuning maken het mogelijk om opstartbare NVMe RAID-arrays te creëren met gebruikmaking van CPU PCIe-lanes
HYPER M.2 X16 CARD V2

RAID op CPU

De Hyper M.2 x16 V2-kaart is compatibel met Intel® Virtual RAID op CPU (VROC) en het AMD Ryzen™ Threadripper™ platform voor NVMe RAID-ondersteuning. Ongebruikte CPU PCIe® lanes kunnen worden toegewezen aan de opslag, zodat u een opstartbare RAID-array kunt creëren met meerdere M.2 SSD's.

Ontworpen voor onafgeknepen overdrachtssnelheid

De ASUS Hyper M.2 x16 V2-kaart heeft vier M.2-slots waarmee u uw systeem kunt uitbreiden met krachtige SSD-opslag. De kaart is ontworpen voor de nieuwste generatie NVMe-drives en voorzien van een verbeterde voeding die maximaal 14W vermogen levert per drive, plus een groot koellichaam en een actieve ventilator om ervoor te zorgen dat drives koel blijven, voor optimale prestaties.

Eén kaart,
4x de bandbreedte

De Hyper M.2 x16 is speciaal ontworpen voor Intel® Virtual RAID op CPU (VROC) en het AMD Ryzen™ Threadripper™ platform voor NVMe RAID-ondersteuning, en is voorzien van vier M.2-slots die tot 128Gbps bandbreedte bieden per kaart.

Terug naar boven
comparison icon
Compare (0)