PRIME H270-PLUS/CSM

Intel LGA-1151 ATX-moederbord met LED-verlichting, DDR4 2400MHz, dubbele M.2, Intel Optane-geheugen ready, HDMI, SATA 6Gb/s, USB 3.0
 • 5X Protection III: meerdere hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
 • LED-verlichting: lichtregeling voor PCIe-slot
 • Dubbele native M.2 ondersteuning: razendsnelle opslagsnelheden
 • Intel Optane™-geheugen gereed: maak gebruik van de nieuwste hoge snelheid opslagtechnologie
PRIME H270-PLUS/CSM
Over ASUS Corporate Stable Model

ASUS Corporate Stable Model (CSM) is een zakelijk programma dat is ontworpen om bedrijven van elke grootte stabiele moederborden en mini-pc's te bieden. ASUS CSM biedt tot 36 maanden product levenscyclus ondersteuning en een zes maanden end-of-life aankondiging om uw organisatie voldoende aanlooptijd te geven om u klaar te maken voor productoverstappen. Bovendien wordt bij elke aankoop van een ASUS CSM-product ASUS Control Center Express meegeleverd, IT-beheersoftware op serverniveau ter waarde van $60.

Ga voor meer informatie naar ASUS Corporate Stable Model

Over ASUS Control Center Express
Optimaliseer IT-eindpuntbeheer

ASUS Control Center Express (ACC Express) is een gecentraliseerd platform, ontworpen om IT-medewerkers te assisteren bij het toezicht houden op en beheren van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken. Ook helpt het hen bij inventariscontrole op afstand, om te helpen beschermen tegen potentiële problemen. Het gedetailleerde dashboard biedt real-time data om systeemfouten te identificeren en de productiviteit op efficiënte wijze te verbeteren, en om tijdige activabeheer controles uit te voeren.

Automatiseer IT-onderhoud

ASUS Control Center Express (ACC Express) laat IT-medewerkers tijdens daluren automatische updates inplannen van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma's voor specifieke of alle apparaten, wat de stabiliteit van het systeem en de operationele flexibiliteit van IT verbetert. ACC Express is ontworpen om het energiebeheer te verbeteren door voedingslimieten in te stellen, om het energieverbruik te optimaliseren en het risico op stroomonderbrekingen te verminderen. ACC Express waarschuwt IT-medewerkers ook automatisch in het geval van ongewone omstandigheden of wijzigingen aan een apparaat, wat zorgt voor snellere oplossing van potentiële problemen.

Veilig beheren van al uw eindpunten

Beveiliging is van het grootste belang in elke bedrijfsomgeving. ASUS Control Center Express (ACC Express) helpt IT-medewerkers met het veilig beheren van eindpuntconfiguraties, toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen, door hen de mogelijkheid te geven groepsregels te creëren op individuele apparaten. ACC Express voorkomt onbevoegde systeemtoegang door uitschakeling op afstand te bieden van de Register Editor, het blokkeren van USB-opslag voor alle nodes tegelijk en het bewaken van de status van clientapparaten, en door automatische reboots te bieden via watchdogprogramma's.

Ga voor meer informatie naar ASUS Control Center Express

1 DVI-D poort
2 VGA-poort
3 USB 3.0-poorten
4 HDMI
5 USB 3.0-poorten
6 LAN
7 USB 2.0-poorten
8 Audio
9 PCI Express 3.0 (GEN3)
CFX-ondersteuning
ASUS SafeSlot Core-ondersteuning
10

Audiofuncties

 • Audio-afscherming
 • Speciale audio PCB-lagen
 • Hoogwaardige audiocondensatoren van Japanse makelij
11 DIGI+VRM & EPU
12 DDR4 2400/2133 ondersteuning
13 Ondersteuning 14nm CPU
Intel® LGA 1151 Socket
14 Front USB 3.0
15 32Gb/s M.2 x 4 ondersteuning
Intel® Optane Memory-gereed
16 Intel® H270-chipset
17 16Gb/s M.2 x2 ondersteuning
18 SATA 6.0Gb/s poorten

ASUS Prime is de volgende evolutie van het ASUS-moederbord, geboren uit een stamboom die teruggaat tot 1989. Ons team van wereldklasse technici is gepassioneerd over het iedereen willen laten profiteren van de voordelen van aanpassingen en tuning. De drijvende kracht achter de ontwikkeling van Prime is om pc-liefhebbers gemakkelijk toegankelijk te geven tot geavanceerde afstelmogelijkheden — voor het maximaliseren van prestaties, stabiliteit en compatibiliteit, voor de allerbeste DHZ pc-ervaringen. Eenvoudig gezegd: het is tijd voor Prime.

Betrouwbare stabiliteit en compatibiliteit
Gemaakt voor de lange duur
ASUS is 's werelds meest toonaangevende moederbordfabrikant, vermaard om onze unieke Design Thinking-benadering. Onze uitgebreide tests overtreffen de industrienormen, ondersteund door hoogwaardige componenten voor een uitzonderlijke ‘real-world’ bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en elk nieuw model ondergaat ten minste 8.000 uur aan strenge validatietests. ASUS geeft u de gemoedsrust dat uw moederbord geschikt is voor alle omgevingen en toepassingen. Kiezen voor ASUS levert ook de vrijheid op om te kiezen uit uitmuntende componentopties, voor probleemloze DHZ-ervaringen.

5x

Protection III

Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van duurzaamheid op de lange termijn.

Ruim 520

DDR4-compatibiliteit

Industrieleidende DDR4-geheugencompatibiliteit voor de beste flexibiliteit en zekerheid.

Ruim 1000

compatibele apparaten

Compatibiliteit met een reeks CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

Ruim 8000

validatie-uren

Uitvoerig testen van de nieuwste componenten, voor verbeterde betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

Prime 200-moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

SafeSlot Core
Versterkt PCIe-slot voorkomt beschadiging
SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.

ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

LANGuard
Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.
ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.
* ESD-resultaat afhankelijk van individuele LANGuard

EMI cover

Anti-EMI
Opbouw-
condensatoren

Overspanningbescherming
Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade, veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.
* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

DIGI+ VRM

Nauwkeurige controle voor stabiele stroom
ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

DRAM overstroombeveiliging

Preventie van schade door kortsluiting
On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich uit tot verder dan de I/O-poorten, naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid
Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

ESD Guards
Bescherming tegen elektrostatische ontlading
ASUS ESD Guards voorkomen schade als gevolg van elektrostatische ontlading, tot +/-10kV voor luchtontlading en +/6kV voor contactontlading, geplaatst in een actief beschermend circuitontwerp dat de levensduur van componenten verlengt.
1
LAN-poort
ESD TVS-diode bescherming op het LAN-circuit.
2
USB-aansluitingen:
TVS-diodes voor oppervlaktemontage en dual-inline pakketten.
3
VGA-aansluitingen
Extra op-circuit geplaatste ESD TVS-diodes om D-Sub-functionaliteit te beschermen.
4
Toetsenbord- en muisaansluitingen
Aanvullende op circuit geplaatste ESD Transient Voltage Suppression (TVS) diodes.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Bewezen compatibiliteit
Getest op compatibiliteit met ruim 1000 CPU's, DDR4-geheugenmodules, videokaarten en meer.
De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Ons uitgebreide certificeringsprogramma richt zich op het leveren van de allerbeste compatibiliteit met de meest uiteenlopende componenten en apparaten. Dit geeft de vrijheid om zonder frustratie te bouwen en te upgraden. Vandaag compatibel, maar ook nog in de verre toekomst - dat is de ASUS-manier.
Uitgebreide lijst met ondersteunde apparaten
Bekijk ondersteunde apparaten en Qualified Vendor List voor compatibel geheugen
De superieure compatibiliteit van de Prime 200-serie wordt bewezen door onze uitgebreide lijst met ondersteunde apparaten - die duizenden compatibele componenten bevat - en onze Qualified Vendor List die de geheugencompatibiliteit identificeert. Dat betekent meer keuzemogelijkheden voor zorgeloze pc-bouwervaringen.
Geweldige compatibiliteit
met ASUS-producten
ASUS biedt een suite van zelf ontwikkelde componenten - videokaarten, geluidskaarten, optische stations - als perfecte aanvulling op de Prime 200-serie, zodat gebruikers vol vertrouwen hun eigen moederbord kunnen bouwen!

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Betrouwbaarheid van top tot teen
ASUS-moederborden gaan uitzonderlijk lang mee. We controleren dit door elk moederbord ruim 8.000 uur te onderwerpen aan strenge tests. Een spervuur van inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests bevestigt de uitzonderlijke robuustheid van onze moederborden. Het toont ook aan dat ASUS-betrouwbaarheid de industrienormen overtreft, om ervoor te zorgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
Ruim 8000
VALIDATIE-UREN
Temperatuur- en vochtigheidstest
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettest
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstest
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstest
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktest
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge test
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok test
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktest indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtest
Elk onderdeel wordt gecontroleerd op probleemloze werking in elke omgeving.
Installatietest
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtest
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitest
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
Uitmuntende prestaties
DDR4-ondersteuning
Versnel dankzij DDR4 de geheugenfrequenties tot een ongelooflijke 2400MHz! Om de beste compatibiliteit te waarborgen werkt ASUS samen met vrijwel elke leverancier van DDR4-geheugen.

Profiteer van de voordelen van DDR4 met de Prime 200-serie. (DDR4 versus DDR3)

2x

hogere schrijf/
leessnelheden

2x

grotere
capaciteit

20%

lager
stroomverbruik

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Native M.2/NVMe PCIe RAID-ondersteuning voor
zeer hoge opslagsnelheid
Niet tevreden met de lees/schrijfsnelheden van een enkel opslagapparaat? Kies dan voor snelheid en creëer een RAID 0-array met twee PCIe opslagstations, en profiteer van razendsnelle gegevensoverdracht.

M.2+M.2
via
Hyper M.2 x 4 Mini*

M.2+PCIe

PCIe+U.2
via
Hyper Kit*

*Apart aanschaffen
Geoptimaliseerde koeling
Fan Xpert 2+
Geavanceerde ventilatorregeling

Met on-board thermische sensoren en hardwarematige 4-pins/3-pins PWM/DC-modus detectie, zorgt Fan Xpert 2+ ervoor dat elke ventilator de beste balans behaalt tussen koelprestaties en een laag geluidsniveau!

 • Auto Tuning-modus: scant ventilatorparameters en alle ventilatoren met één enkele klik.
 • RPM Vaste Modus (RPM Fixed Mode): verlaagt het geluidsniveau tot bijna 0dB stilte, zodat de ventilatorsnelheid kan worden vastgezet.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Fan Xpert 2
Speel je eigen spel
Verlicht uw build
LED-verlichte regeling voor PCIe-slot
Ingebouwde LED-verlichtingsopties verlichten de build in diverse opvallende stijlen.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Gaming-audio
Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau 
Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren geluidskwaliteit anders dan alles wat je ooit hebt meegemaakt!
1
Geluidsisolatie

Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

2

Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

3
Audioplezier

Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Allround energiebesparing
Energie-efficiënt ontwerp
EPU

Met de Energy Processing Unit profiteert u van energiebesparing voor het hele systeem — met CPU-wattage verlagingen van tot wel 12W*! De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen via de Away-modus (Afwezigheidsmodus): een instelling waarmee een extreem energiebesparend scenario wordt gecreëerd door ongebruikte I/O-controllers af te sluiten en de voeding naar de videokaarten te verminderen tijdens afwezigheid van de gebruiker.

*Intel LGA1151 i5-7400T, 35W | PRIME Z270-A | DRAM: Samsung 2133MHz 8GBx2 | PSU: Seasonic 400W (SS-400FL, efficiëntie 90% @ 20% belasting) | Ventilator:  VETTE koeling  | HDD: Samsung SSD 840 PRO 256GB| Beeldschermuitgang: HDMI | Windows 10

Uiterst hoge overdrachtssnelheden
Intel Optane-geheugen ready
Intel® Optane™ geheugen* is een revolutionaire (niet-vluchtig geheugen) technologie, ondersteund door Prime 200-serie moederborden. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief voelt.
*Ondersteunt 7e generatie Intel®-processors. Vereist driver en BIOS update.
Versnel met on-board M.2 tot 32Gb/s
Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gb/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.
Directe frontpaneel USB 3.0-ervaring
We hebben USB 3.0 precies geplaatst waar het nodig is - vier supersnelle poorten op het frontpaneel. Ervaar tot 10x hogere gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0 met instant plug & play-connectiviteit, dus geen toeren meer uithalen om bij die moeilijk te bereiken poorten aan de achterkant te komen!

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Eenvoudige pc-zelfbouw
Veilige moederbordmontage
Componentloze gebieden om de kans op schade te minimaliseren
Het plaatsen van uw ASUS-moederbord gaat nu veiliger dan ooit. De uitgebreide componentloze 'veilige zones' rond elk montagegat van de behuizing minimaliseert de kans op schade en door contact veroorzaakte kortsluiting - zodat gebruikers hun pc in het volste vertrouwen kunnen samenstellen!
Q-Slot
Moeiteloos verwijderen van PCI Express-componenten
De grote gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk gewoon licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!
Q-DIMM
Gemakkelijk geheugen verwijderen
Zelfs bij gebruik van een kleinere behuizing hoeft slechts de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - geheugen verwijderen was nog nooit zo simpel!
Alles op één plek geregeld
Door de media geprezen UEFI BIOS
De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.
EZ Flash 3
Update het BIOS via het internet, zonder de BIOS-interface te verlaten.
S.M.A.R.T
Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology’ (S.M.A.R.T.) logboeken van opslagapparaten om de betrouwbaarheid te meten en potentiële storingen te bepalen.
EZ Tuning Wizard
Gestroomlijnde RAID-configuratie voor sneller ophalen van data en back-ups.
My Favorites (Mijn Favorieten)
Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.
EZ-modus
 • Intuïtieve grafische ventilatorregeling Stel individuele ventilatoren simpelweg zorgvuldig af door met de muis te slepen in een grafiek.
 • EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik.
 • SATA informatie Eenvoudige weergave SATA-poortdetails voor apparaatidentificatie.
 • Snelle klokaanpassing Gebruik muisbediening om snel de tijd- en datuminstellingen te wijzigen.
Advanced-modus
 • Last modified (Laatst aangepast) log Bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-stick.
 • SATA port renaming (SATA-poort hernoemen) Hernoem SATA-poorten voor eenvoudige identificatie.
AI Suite 3
Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies
ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk pakket, wat u supervisie geeft over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Intel CPU en chipset kenmerken
Intel® H270-chipset
De Intel® H270 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 7e & 6e generatie Intel LGA1151 Core™ i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium® / Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de H270 een maximum van acht USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbit/s-poorten, 32Gbit/s M.2 en PCIe 3.0 lane snelheid voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel H270 ondersteunt ook geïntegreerde graphics (iGPU) functies, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels allernieuwste geïntegreerde grafische prestaties.
Klaar voor 7e generatie en 6de generatie Intel LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors
Het ASUS Prime 200-serie moederbord ondersteunt 7e generatie en 6e generatie Intel Core™ i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® processors in de LGA1151 uitvoering. Geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers ondersteunen on-board grafische output met speciale chipsets, twee-kanaal (4-DIMM) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes, voor geweldige prestaties.
comparison icon
Compare (0)