AMD AM4 ATX-moederbord met Aura Sync,DDR4 3200MHz, 32Gb/s M.2, DP/HDMI, SATA 6GB/s, USB 3.1
 • 5-Way Optimization: Eén-klik tuning van het hele systeem nu ook met sensor voor GPU-temperaturen, om koelere gaming te waarborgen
 • ASUS Aura Sync – 's werelds eerste gesynchroniseerde RGB-verlichting met eenvoudige bediening om Aura Sync-compatibele hardware te orkestreren
 • Verfijnde audio: Realtek ALC1220 codec biedt zuivere en krachtige audiokwaliteit
 • ASUS SafeSlot: PCIe met verbeterde retentie en schuifspanningweerstand (octrooi aangevraagd)
 • 5X Protection III: Meerdere hardwarematige waarborgen om componenten te beschermen tegen schade door stroom of piekspanningen
PRIME X370-PRO
Vergelijken
Productfoto met functiebeschrijving
1 PS/2
2 2 x USB 3.0
3 DP
4 HDMI
5 2 x USB 3.0
Type-A+Type-C
6 2 x USB 3.1
7 Intel® Gb LAN
8 2 x USB 3.0
9

Audio

10

ASUS SafeSlot

PCI Express 3.0
SLI & CFX ondersteuning
11

Audiofunctie

 • Realtek® S1220A Codec
 • Impedantie-sensingfunctie voor hoofdtelefoonuitgangen
 • 120dB SRV stereoweergave output & 113dB SRV input (lijn-in) ondersteuning
 • Audio-afscherming
 • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
 • Speciale audio PCB-lagen
12 DIGI+ VRM & EPU
13 DDR4-ondersteuning
14 Ondersteuning 14nm CPU
AMD AM4 Socket
15 Front USB 3.1 (Type-C)
16 32Gb/s M.2 x4 dual modus
17 AMD X370-chipset
18 SATA 6Gb/s-poorten
19 Front USB 3.0

ASUS Prime is de volgende evolutie van het ASUS-moederbord, geboren uit een stamboom die teruggaat tot 1989. Ons team van wereldklasse technici is gepassioneerd over het iedereen willen laten profiteren van de voordelen van aanpassingen en tuning. De drijvende kracht achter de ontwikkeling van Prime is om pc-liefhebbers gemakkelijk toegankelijk te geven tot geavanceerde afstelmogelijkheden — voor het maximaliseren van prestaties, stabiliteit en compatibiliteit, voor de allerbeste DHZ pc-ervaringen. Eenvoudig gezegd: het is tijd voor Prime.

Power binnen handbereik
Met één klik overklokken en koelen
Krijg prestaties, efficiëntie, digitale stroomtoevoer, ventilatorregeling, netwerken en audio-tuning - alles op maat met slechts één klik.

ASUS 5-Way Optimization maakt de pc slim. Het optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem op basis van real-time gebruik - voor superieure CPU-prestaties plus dagelijkse energiebesparing, uiterst stabiele digitale voeding, koele en stille ventilatoren en nu zelfs netwerken en audio-instellingen worden afgestemd op de gebruikte applicaties. Kortom, 5-Way Optimization waarborgt dat de pc perfect is voor gaming, entertainment en productiviteit!

 • Games draaien snel en soepel, met hoge prestaties, geprioriteerde bandbreedte en levendig geluid.
 • Ventilatoren blijven fluisterstil tijdens het dagelijkse computergebruik en waarborgen extreme koelingefficiency tijdens het gamen.
 • Haperingen wordt geëlimineerd met als resultaat soepel lopende apps, zelfs onder zware belasting.
 • Energiebesparend ontwerp bespaart geld.
Overklokte CPU
Testconfiguratie: Waterkoeling
MB: ASUS PRIME X370-PRO │ CPU: RYZEN 7 1800X
DRAM: SAMSUNG DDR4 2133 8G x2 │ Best. syst.: Win10 64bit
 • CPU-prestatieverbetering
 • Energie-efficiënt ontwerp
 • Geavanceerde ventilatorregeling
 • Nauwkeurige digitale stroomregeling
 • Speel sneller, scoor hoger
CPU-prestatieverbetering

TurboV Processing Unit

Benut de volledige prestaties van de pc via het ASUS AI Suite 3 hulpprogramma! De TurboV Processing Unit (TPU) biedt nauwkeurige voltageregeling en geavanceerd toezicht voor de CPU en videokaarten. Dit geeft gebruikers de vrijheid om de CPU-frequenties en ratio's aan te passen, voor het optimaliseren van de prestaties en het volop benutten van het potentieel van de videokaart*.

*ASUS GTX700 of latere videokaarten
Energie-efficiënt ontwerp

Energy Processing Unit

Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen via de Away-modus (Afwezigheidsmodus).

Flexibele koelregelaars voor lucht en vloeistof

Fan Xpert 4

De ASUS Prime X370-Pro beschikt over de meest uitgebreide ventilatorregelingen ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 en UEFI BIOS.
 • Meerdere temperatuurbronnen

  Elke aansluiting bewaakt en reageert op drie thermische sensoren die nu ook de temperatuur kunnen registreren op ASUS videokaarten.*

  *ASUS GT 700 of latere videokaart
 • AIO Pomp & Waterpomp + waterkoeling set

  Volledige controle over PWM of DC waterpompen, ideaal voor zowel aangepaste als zelfstandige koelopstellingen.
 • 4-pins PWM/DC-ventilator

  Elke on-board aansluiting ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.
 • Slimme bescherming

  Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatoraansluiting tegen oververhitting en overstroom.
VOLGENDE
 • Uitgebreide ventilatorregelaars

  Volledige controle over ventilatorsnelheden, hysterese en ventilator stop-modi op elke aansluiting, via Fan Expert 4 of het UEFI BIOS.
 • Auto Tuning-modus

  Alle ventilatorparameters kunnen met een enkele klik worden gescand.
 • Extreme Quiet (extreem stille) modus

  alle ventilatorsnelheden worden automatisch aangepast tot onder het standaard minimum, voor extra stille werking en energiebesparing tijdens lichte belasting.
TERUG
Nauwkeurige digitale stroomregeling

Digi+ Power Control

Stroomregeling is een essentieel aspect van het moederbordontwerp. Slimme detectie van het CPU-stroomverbruik met ASUS DIGI+ Power Control is een innovatieve, marktleidende technologie die volledig voldoet aan AMD® SVI2-specificaties. Het vergroot het overklokpotentieel, verbetert de systeemstabiliteit en verhoogt de stroomefficiëntie via superieure flexibiliteit.
App-specifieke optimalisatie voor professionals en gamers

Turbo App

Hardcore gamer of zakelijke professional, iedereen merkt elke dag het voordeel van de ASUS-exclusieve Turbo App. Het intuïtieve tuningpaneel is voorzien van een reeks hardwarematige functies; overklok de CPU, tune ventilatoren, geef prioriteit aan netwerkdata en optimaliseer de audio-instellingen - alles met geautomatiseerd gemak!
DDR4-ondersteuning
Versnel dankzij DDR4 de geheugenfrequenties tot een ongelooflijke 3200MHz! En om de beste compatibiliteit te waarborgen, werkt ASUS samen met vrijwel elke leverancier van DDR4-geheugen.

Profiteer van de DDR4-voordelen met de X370-serie. (DDR4 versus DDR3)

2x

hogere schrijf/
leessnelheden

2x

grotere
capaciteit

20%

lager
stroomverbruik

*Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

Hardware upgrade zone
SLI HB brug (2-WAY-M)
De nieuwe ASUS SLI HB bridge verdubbelt de beschikbare overdrachtsbandbreedte, om uiterst vloeiende surround gaming te bieden. Compatibel met NVIDIA® Titan X, GeForce GTX 1080 en GeForce GTX 1070 videokaarten, is SLI HB bridge de snelle route naar gaming grootsheid.
Verbinding maken met ongeëvenaarde snelheden
Versnel met on-board M.2 tot 32Gb/s
Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gb/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.
10Gbps USB 3.1 frontpaneel connector
Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Type-A en omkeerbare USB 3.1 Type-C frontpaneelaansluitingen, ervaren gebruikers ultieme aansluitflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdrachten tot 10Gbps - dat is tweemaal zo snel als standaard USB 3.0.
Door de media geprezen UEFI BIOS
De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.
EZ Flash 3
Flash het nieuwste BIOS via het internet - vanuit het BIOS!
S.M.A.R.T.
Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology’ (S.M.A.R.T.) logboeken van opslagapparaten om de betrouwbaarheid te meten en potentiële storingen te identificeren.
EZ Tuning Wizard
Selecteer hardware en pas gebruiksscenario's toe om de systeemprestaties af te stellen of de RAID-configuratie te stroomlijnen, voor het sneller ophalen en back-uppen van gegevens!
My Favorites (Mijn Favorieten)
Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.
EZ-modus
 • Intuïtieve grafische ventilatorregeling Stel individuele ventilatoren simpelweg zorgvuldig af door met de muis te slepen in een grafiek.
 • EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik.
 • SATA informatie Toon SATA-poortdetails voor eenvoudigere apparaatidentificatie.
 • Snelle klokaanpassing Gebruik muisbediening om snel de tijd- en datuminstellingen te wijzigen.
Advanced-modus
 • GPU POST Bekijk aanbevelingen voor multi-VGA configuratie en gedetailleerde informatie voor geselecteerde ASUS-videokaarten.
 • Last modified (Laatst aangepast) log Bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-stick.
 • SATA port renaming (SATA-poort hernoemen) Hernoem SATA-poorten voor eenvoudige identificatie.
Aura Sync en Audio Enhancement (audioverbetering)
Outshine The Competition
ASUS Aura Sync-technologie voor opvallende lichteffecten
Aura Sync tilt RGB-verlichting naar een nieuw niveau, door de LED's van alle Aura-geschikte producten te combineren en te bedienen vanuit een enkele applicatie - om perfecte, gesynchroniseerde harmonie te bereiken. Aura laat gebruikers lichteffecten synchroniseren tussen de videokaart, het Prime X370-Pro moederbord en een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte producten.
Meer info over Aura Sync > Opmerking: synchronisatie tussen ASUS-moederbord, videokaart en randapparatuur wordt mogelijk gemaakt en geregeld door ASUS Aura-ready moederborden. Bezoek de ondersteuningspagina van het Aura-geschikte moederbord en download de Aura-software door te klikken op Driver & Tools, gevolgd door Utilities.
Verlicht je build
ASUS Aura-verlichtingsregeling
Een goed afgestemd systeem verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-lichtregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel ingebouwde RGB LED's als LED-strips die worden aangesloten op de on-board 4-pins RGB-headers. Deze kunnen allemaal worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura Sync-geschikte ASUS-hardware.
Exclusieve audiofuncties
Realtek codec en unieke ontwerpkenmerken voor ongerepte, krachtige audio
De ASUS Prime X370-Pro maakt gebruik van een unieke audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek. De Realtek S1220A heeft een ongekende 120dB signaal/ruisverhouding (SRV) voor de stereo line-out en een 113dB SRV voor de line-in, voor het leveren van ongerepte geluidskwaliteit. Daarnaast past een nieuwe impedantie-sensing circuit automatisch de gain aan om het optimale volumebereik voor de hoofdtelefoon te waarborgen.
Gaming-audio
Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau
Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren geluidskwaliteit anders dan alles wat je ooit hebt meegemaakt!
1
Geluidsisolatie
Audio-afscherming

Waarborgt nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

2
Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks

Zorgt ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

3
Audioplezier
Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid.

Intel Ethernet
Meer doorvoer en lager CPU-gebruik, voor geweldige gaming-prestaties
De Prime X370-Pro is voorzien van het allernieuwste Intel® Ethernet, voor snellere, meer vloeiende gaming. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer. Dit vermindert de belasting op de processor aanzienlijk, zodat er meer vermogen overblijft voor gaming!
Turbo LAN
Netwerkoptimalisatiesoftware voor aanpasbare pakket prioritering
Turbo LAN met cFossSpeed traffic-shaping technologie voegt nog meer ondersteuning toe om lag te verminderen, plus een intuïtieve gebruikersinterface. Verminder lag zonder deskundige kennis - met tot wel 1,45x! Tweakers kunnen de Advanced-modus gebruiken voor hardcore afstellingen.
1 Real-time snelheidsbewaking
2 Groepeer een eigen lijst met favorieten
3 Prioriteit instellen om toepassingen te versnellen
Betrouwbaarheid, stabiliteit en compatibiliteit
ASUS SafeSlot
Bescherm uw videokaart-investering
SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, wordt de sleuf voorzien van verstevigend metaal voor een inherent sterker ontwerp. Het SafeSlot wordt vervolgens stevig verankerd aan het moederbord door middel van extra soldeerpunten.
Gemaakt voor de lange duur
ASUS is 's werelds meest toonaangevende moederbordfabrikant, vermaard om onze unieke Design Thinking aanpak. Onze uitgebreide tests overtreffen de industrienormen, ondersteund door hoogwaardige componenten voor een uitzonderlijke ‘real-world’ bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en elk nieuw model ondergaat ten minste 8.000 uur aan strenge validatietests. Dat geeft gebruikers de gemoedsrust dat ASUS-moederborden geschikt zijn voor alle omgevingen en toepassingen. Kiezen voor ASUS levert ook de vrijheid op om te kiezen uit uitmuntende componentopties, voor probleemloze DHZ-ervaringen.

5X

Protection III

Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van duurzaamheid op de lange termijn.

350+

DDR4-compatibiliteit

Industrieleidende DDR4-geheugencompatibiliteit voor de beste flexibiliteit en zekerheid.

1000+

compatibele apparaten

Compatibiliteit met een reeks CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

8000+

validatie-uren

Uitvoerig testen van de nieuwste componenten, voor verbeterde betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

Meer info

Prime-serie moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

SafeSlot Core
Versterkt PCIe-slot voorkomt beschadiging
SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.

ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

LANGuard
Opgevoerde doorvoer: 2,5x hogere piekspanningtolerantie
ASUS LANGuard is netwerkbescherming op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om een ​​meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer te waarborgen. Elke component wordt ook elektrostatisch afgeschermd en tegen overspanning beveiligd, voor grotere tolerantie voor statische elektriciteit en verbeterde bescherming tegen piekspanning.
* ESD-resultaat afhankelijk van individuele LANGuard

EMI cover

Anti-EMI
Opbouw-
condensatoren

Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om het moederbord te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

DIGI+ VRM

Nauwkeurige controle voor stabiele stroom
ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

DRAM overstroombeveiliging

Preventie van schade door kortsluiting
On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich uit tot verder dan de I/O-poorten, naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid
Corrosiebestendig RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.

ESD Guards

Bescherming tegen elektrostatische ontlading
ASUS ESD Guards voorkomen schade als gevolg van elektrostatische ontlading, tot +/-10kV voor luchtafvoer en +/6kV voor contactontlading, geplaatst in een actief beschermend circuitontwerp dat de levensduur van componenten verlengt.
Bewezen compatibiliteit
Getest op compatibiliteit met ruim 1000 CPU's, DDR4-geheugenmodules, videokaarten en meer.
De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Ons uitgebreide certificeringsprogramma richt zich op het leveren van de allerbeste compatibiliteit met de meest uiteenlopende componenten en apparaten. Dit geeft de vrijheid om zonder frustratie te bouwen en te upgraden. Vandaag compatibel, maar ook nog in de verre toekomst - dat is de ASUS-manier.
Een reeks ondersteunde apparaten
Bekijk ondersteunde apparaten en de Qualified Vendor List voor compatibel geheugen
De superieure compatibiliteit van de Prime X370-Pro wordt bewezen door onze uitgebreide lijst met ondersteunde apparaten - die duizenden compatibele componenten bevat - en onze Qualified Vendor List die de geheugencompatibiliteit identificeert. Dat betekent meer keuzemogelijkheden voor zorgeloze pc-bouwervaringen.
Uitzonderlijke
compatibiliteit
ASUS-componenten zijn de perfecte aanvulling op het Prime X370-Pro moederbord, omdat we producten vanaf de basis ontwerpen om ervoor te zorgen dat alles perfect samenwerkt - en dat is uiteraard inclusief eenvoudige synchronisatie met ASUS Aura Sync-geschikte apparatuur.
Betrouwbaarheid van top tot teen
ASUS-moederborden gaan uitzonderlijk lang mee. We controleren dit door elk moederbord ruim 8.000 uur te onderwerpen aan strenge tests. Een spervuur van inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests bevestigt de uitzonderlijke robuustheid van onze moederborden. Het toont ook aan dat ASUS-betrouwbaarheid de industrienormen overtreft, om ervoor te zorgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
8000+
VALIDATIE-UREN
Temperatuur- en vochtigheidstest
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettest
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstest
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstest
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktest
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge test
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok test
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktest indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtest
Elk onderdeel wordt gecontroleerd op probleemloze werking in elke omgeving.
Installatietest
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtest
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitest
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
Make It Your Own
Eenvoudiger DHZ’en, elke dag
Van assemblage en systeeminstellingen en -bewaking tot firmware en hardware updates — ASUS streeft ernaar de beste gebruikerservaring te bieden. Daarom zullen we altijd nieuwe en spannende DHZ-mogelijkheden blijven ontwikkelen om pc-zelfbouw gemakkelijk, leuk en probleemloos te maken!
MEER
Q-DIMM
Gemakkelijk geheugen verwijderen
Zelfs bij gebruik van een kleinere behuizing hoeft slechts de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - geheugen verwijderen was nog nooit zo simpel!
MEER
Q-Slot
Moeiteloos verwijderen van PCI Express-componenten
De Q-Slot clip heeft een grote vleugel — voor het gemakkelijk plaatsen of verwijderen van videokaarten. Druk licht op de vleugel en de videokaart komt naar buiten. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!
MEER
Q-Connector
Gemakkelijke, snelle en nauwkeurige aansluitingen
Geen zorgen meer over waar elke draad van het frontpaneel thuishoort. Steek de draden gewoon in de eendelige plug van de Q-Connector en dat is alles.
MEER
Q-Shield
Gemakkelijk en veilig voor de vingers
In tegenstelling tot andere I/O-afschermingen, met hun scherpe randen, is de exclusieve Q-Shield zacht en buigzaam - en vermindert zo de kans op snijwondjes.
AMD CPU en chipset kenmerken
Klaar voor AMD AM4-socket Ryzen, 7e generatie A-serie APU’s en Athlon CPU's
Dit moederbord ondersteunt AMD® RyzenTM processors, 7e generatie A-serie accelerated processing units (APU’s) en AthlonTM CPU’s. De high-performance RyzenTM -processor ondersteunt maximaal acht cores, en is gebaseerd op de innovatieve Zen core-architectuur. De 7e generatie A-serie APU’s is voorzien van geïntegreerde AMD Radeon R-serie graphics. AMD AM4-socket processors zijn uitgerust met dual-channel DDR4-geheugen, native 5Gbps USB 3.0 en 16 PCI Express® 3.0/2.0 lanes, voor superieure prestaties.
AMD X370-chipset
De AMD X370-chipset levert uitmuntende overklokcapaciteit voor de nieuwste AMD® AM4-socket RyzenTM-processors, 7e generatie A-serie APU’s en AthlonTM CPU’s. Het is geoptimaliseerd voor meervoudige GPU-configuraties, inclusief NVDIA SLITM en AMD CrossFireXTM. Ook biedt het twee 10Gbps USB 3.1-poorten en acht 6Gbps SATA-poorten voor het sneller ophalen van gegevens.
 • Power binnen handbereik
 • Gesynchroniseerde Aura en verfijnde audio
 • Betrouwbaarheid, stabiliteit en compatibiliteit
 • Make It Your Own
comparison icon
Compare (0)