10-poorts onbeheerde switch met twee 10G-poorten
  • Hypersnel 10Gbps netwerken - De twee next-gen 10G-poorten leveren ongelooflijke snelheden tot 10Gbps, perfect voor uiterst drukke netwerken en bandbreedte-intensieve taken in elk kantoor of studio.
  • Gebruiksvriendelijk, geen installatie nodig - gewoon inpluggen, apparaten aansluiten en dat is alles! Geen software of installatie nodig, en voorzien van 10G signaalkwaliteit LED’s om te bevestigen dat de kabels correct werken.
  • Slank en stijlvol ontwerp- Het robuuste, volledig metalen ontwerp, de iconische afwerking van gesponnen metaal en de slanke afmetingen maken het een stijlvolle toevoeging aan iedere locatie.
XG-U2008

Hypersnel 10Gbps netwerken

Elk van de twee 10G-poorten levert snelheden tot 10Gbps via standaard RJ-45 kabels. Dit geeft een kantoor- of studionetwerk de bandbreedte om gemakkelijk overweg te kunnen met zelfs de meest data-intensieve taken, zoals een back-up maken naar een NAS of de overdracht van enorm grote bestanden. Ook zijn er 8 Gigabit Ethernetpoorten voor de ultieme veelzijdigheid.

Gebruiksvriendelijk, geen installatie nodig

Profiteer van echt plug & play-gemak, absoluut geen installatie vereist! Elke poort configureert zichzelf automatisch, afhankelijk van het type erop aangesloten apparaat, en de 10G-poorten zijn voorzien van een handige driekleurige signaalkwaliteit indicator-LED die aangeeft welke snelheid de kabel ondersteunt.

Slank en stijlvol ontwerp

Met zijn aantrekkelijke vormgeving, gesponnen metalen afwerking en stevige metalen constructie is het niet nodig om de XG-U2008 uit het zicht te houden! De slanke en compacte vorm maakt het gemakkelijk om hem overal te plaatsen, in kantoor, studio of gewoon thuis.

Rack-monteerbaar (optionele beugel wordt apart verkocht)

Om voor sommige MKB- of enterprisegebruikers ruimte te besparen rond het kantoor, heeft de XG-U2008 ook een optionele beugel die het eenvoudig maakt hem in een standaard 19” rack te monteren en te laten werken met andere netwerkapparaten.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)