Accessoires

Alle producten
ASUS raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven.
Filter Result: 9 Apparaten
Sorteer op::
Nieuwste
Meest bekeken
Prijs Hoog naar Laag
Prijs Laag naar Hoog
Sort Filter
Alles wissen
Alle producten (57)
Toetsenborden (1)
Muizen en muismatten (13)
Kleding, tassen en uitrusting (15)
Cases en bescherming (13)
Adapters en laders (7)
Docks, dongles en kabels (6)
Stylus (3)
Per Categorie
Per Serie
Color
Connectivity
Uitvouwen
Annuleer
Toepassen
Terug naar filter
ASUS SmartO Mouse MD200
85g
0.0 out of 5 stars.


    De ASUS SmartO Mouse is op maat gemaakt om u te helpen sneller, beter en slimmer te werken. Hij is zorgvuldig vervaardigd voor luxe, onopvallende esthetiek met superieure ergonomie voor comfortabel, moeiteloos gebruik de hele dag door. Met een unieke elastische draaglus en een hoogwaardige sensor die hem in staat stelt op vrijwel elk oppervlak te werken, inclusief glas, combineert de ASUS SmartO Mouse op perfecte wijze flexibiliteit, stijl en functionaliteit. Het is uw perfecte executive partner.

ASUS Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition
56g
0.0 out of 5 stars.


  • De ASUS Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition heeft een eigenzinnige kosmisch-tropische esthetiek die hem onderscheidt van andere muizen. Om door te kunnen blijven gaan, is deze muis voorzien van een verborgen draagriem, een energiebesparende functie die de batterijduur tot 365 dagen verlengt en duurzame schakelaars met een levensduur van 10 miljoen klikken. Met een snelle druk op de knop kunt u schakelen tussen drie DPI-niveaus, en 100% PTFE muisvoetjes zorgen voor soepel glijden op elk vlakke ondergrond.

ASUS Marshmallow Mouse MD100 Philip Colbert Edition
56g
0.0 out of 5 stars.


  • De ASUS Marshmallow Mouse MD100 Philip Colbert Edition heeft een pop-art esthetiek en een opvallende rode draagriem. Om aan de slag te blijven, gaat deze energiezuinige muis tot wel een jaar mee op één AA-batterij, en is hij voorzien van schakelaars met een levensduur van 10 miljoen klikken. Met een snelle druk op de knop kunt u schakelen tussen drie DPI-niveaus, en 100% PTFE muisvoetjes zorgen voor soepel glijden op elk vlakke ondergrond.

ASUS Marshmallow Mouse MD100
56g
0.0 out of 5 stars.


De ASUS Marshmallow Mouse MD100 kenmerkt zich door zijn snel te verwisselen magnetische covers en een verborgen draagriem, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Voor veiligheid en betere hygiëne zijn de covers voorzien van een ASUS Antibacterial Guard-behandeling om de groei van schadelijke bacteriën tegen te gaan. Hij biedt ook eenvoudig instelbare DPI-niveaus voor verschillende nauwkeurigheidsniveaus, plus 100% PTFE-muisvoetjes voor soepel glijden op elk vlak oppervlak.

ProArt Mouse MD300
0.0 out of 5 stars.


De ProArt Mouse is de eerste ASUS-muis die werkt met ASUS Dial. De volledig aanpasbare ProArt Mouse werkt naadloos samen met ASUS Dial, zodat creators instellingen snel en eenvoudig nauwkeurig kunnen aanpassen. Hij heeft ook een scrollwiel aan de zijkant en een grote, onafhankelijk werkende middenknop met een geïntegreerde schakelaar voor gaming. De knop is berekend op maximaal 50 miljoen klikken en biedt hetzelfde solide gevoel voor zowel links- als rechtsklikken.

MW202
0.0 out of 5 stars.WT300
0.0 out of 5 stars.


Ergonomic wireless optical mouse

WT425
0.0 out of 5 stars.


Gemaakt voor nauwkeurige, comfortabele bediening
WT465
0.0 out of 5 stars.


Krijg meer gedaan met hoge-resolutie draadloze invoerflexibiliteit
1 of 1
comparison icon
Compare (0)