Hoe benader ik de veilige modus op Android telefoons?

Hoe benader ik de veilige modus?

Heeft betrekking tot: ZenFone, PadFone, FonePad

Als het toestel is uitgeschakeld:

1.      Houd de power knop lang ingedruk op het toestel te starten..

2.      Als het ASUS logo verschijnt houdt dan de volume min knop ingedrukt tot het hoofd scherm verschijnt.

3.      “Veilige modus” herinnering verschijn in de linker onderzijde van het hoofd scherm.

Als het toestel is ingeschakeld:

1.     Houd de power knop enige tijd ingedrukt.

2.      Druk op "uitschakelen" en houd dit ingedrukt.

3.      Druk op “OK” in het opnieuw opstarten in veilige modus scherm.

4.      “Veilige modus” herinnering verschijn in de linker onderzijde van het hoofd scherm.

Hoe velaat ik de veilige modus?

Herstart uw toestel. Uw toestel zal nu de veilige modus verlaten.

LET OP:Als het toestel de veilige modus niet kan verlaten probeer dan de accu los te koppelen en vervolgens weer vast te zetten ( Als de batterij verwijderbaar is) of houdt de power knop gedurende 20 seconden vast. Controleer ook of een van de volume toetsen vast zit of niet meer werkt..