[Telefoon] Hoe de fabrieksinstellingen op uw telefoon herstellen?

Opmerking: Nadat de Factory Reset is voltooid, worden alle gegevens, apps, instellingen en persoonlijke informatie na de initialisatie van het apparaat verwijderd.

Volg de onderstaande stappen:
1. Selecteer de Instellingen

2-1. Voor Android 7 en lager: Selecteer Back-up en reset in Instellingen. Klik op Factory data reset.
* Als je schermvergrendeling hebt, moet je je patroon, pincode of wachtwoord invoeren.

2-2 Voor Android 8: Selecteer Systeem> Reset in Instellingen. Klik op Factory data reset.
* Als je schermvergrendeling hebt, moet je je patroon, pincode of wachtwoord invoeren.

2-3 Voor Android 9/10/11: selecteer Systeem> Reset opties in Instellingen. Klik op Wis alle gegevens (fabrieksreset).
* Als je schermvergrendeling hebt, moet je je patroon, pincode of wachtwoord invoeren.

3. Klik op de knop Telefoon opnieuw instellen.

4. Klik op "Alles verwijderen"  ter bevestiging.

Opmerking 1: Nadat de Factory Reset is voltooid, worden alle gegevens, apps, instellingen en persoonlijke informatie van het apparaat verwijderd na de initialisatie.

Opmerking: Als de Factory Reset niet werkt of als u het wachtwoord bent vergeten, raadpleegt u de onderstaande FAQ

TelefoonHoe voer ik een fabrieksherstel uit?