Hoe kan ik de navigatie functie activeren op de ZenWatch?

Zorg dat de ingestelde taal op de ZenWatch gelijk is aan de taal op het gekoppelde apparaat

Wanneer dit niet het geval is, dan worden er alleen zoekresultaten weergegeven in plaats van het activeren van de navigatie zoals te zien is op de onderstaande afbeelding:

Hoe kan ik de navigatie activeren.

1. Ga naar [Instellingen] (of gebruik "Ok Google") en activeer de spraakbesturing "Navigeer naar Tainan Station".

2. (Spraak besturing ontvangen)

3. Spraakbericht is juist ontvangen en het voorbereiden van het navigeren is gestart.

4. Bereken van de route (Tegelijkertijd wordt de Google Map geopend op het gekoppelde apparaat)

5. Het navigeren is gestart en de kaarten worden gewijzigd aan de hand van de route.

6. (Scherm op het gekoppelde apparaat)