[Windows 11/10] Vergrendelingsscherm wijzigen

Windows 11-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Lock screen settings] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open] .
  2. In het vergrendelscherm kun je de achtergrond selecteren als Windows spotlight, Afbeelding, of een Diavoorstelling van afbeeldingen.
    Als je de Windows-spotlight kiest, wordt deze dagelijks bijgewerkt met afbeeldingen van over de hele wereld en automatisch weergegeven op je vergrendelscherm.
  3. In het veld Status vergrendelscherm kun je kiezen welke app je een gedetailleerde status wilt laten zien of welke apps een snelle status op het vergrendelscherm laten zien.
    Als u wilt dat het inlogscherm hetzelfde is als het vergrendelingsscherm, stelt u [Achtergrondafbeelding op het vergrendelingsscherm weergeven op het inlogscherm] in op Aan⑤. Anders geeft het inlogscherm een ​​gewone achtergrond weer.

Windows 10-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Lock screen settings] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open] .
  2. In het vergrendelscherm kun je de achtergrond selecteren als Windows spotlight, Afbeelding, of een diavoorstelling van afbeeldingen.
    Als je de Windows-spotlight kiest, wordt deze dagelijks bijgewerkt met afbeeldingen van over de hele wereld en automatisch weergegeven op je vergrendelscherm.
  3. In het gebied met apps op het vergrendelscherm kun je kiezen welke app je een gedetailleerde status wilt laten zien of welke apps een snelle status op het vergrendelscherm laten zien.
    Als u wilt dat het inlogscherm hetzelfde is als het vergrendelingsscherm, stelt u [Achtergrondafbeelding op het vergrendelingsscherm weergeven op het inlogscherm] in op Aan⑤. Anders geeft het inlogscherm een ​​gewone achtergrond weer.