Probleemoplossing - Telefoon start niet normaal op.

Probleemoplossing voor geen beeld, geen reactie, opstarten zonder reactie :

1. Wanneer het apparaat oplaad en de oplader aangesloten is dient u de oplader te ontkoppelen van uw toestel, vervolgens houd u de aan en uitknop indrukt voor ongeveer 15 seconden.

2. Wanneer het apparaat nog steeds niet aangezet kan worden, Verbind u apparaat weer aan de stroomadapter.

• ​Sluit het apparaat aan op de oplader en laad het minstens 1 uur op. Opmerking: gebruik alstublieft de ASUS-meegeleverde Micro USB-kabel en AC-lader om het apparaat op te laden
  • Als het apparaat niet kan worden ingeschakeld, zelfs als u op de aan / uit-knop drukt nadat het opladen is voltooid, probeert u het en test u met andere ASUS-gebundelde AC-laders.
  • Als uw apparaat nog steeds niet kan opstarten, neem dan contact op met het plaatselijke servicecentrum voor hulp.

2-2 Geen weergave op de telefoon nadat u deze hebt ingedrukt en druk op de aan / uit-knop gedurende 15 seconden (apparaat trilt echter)

• Controleer uw apparaat met de volgende 3 links voor probleemoplossing. Als het apparaat nog steeds niet werkt, neem dan contact op met het plaatselijke servicecentrum voor hulp.

Scherm blijft handen op het ASUS LOGO / Geen backlight / Opstart met enkel zwart scherm en kan systeem verder niet benaderen.

1. Houd de aan en uit knop langdurig ingedrukt voor ongeveer 10 seconden om het afsluiten te forceren en druk opnieuw op de aan en uitknop om het apparaat te laten herstarten.

2. Wanneer u niet op een normale manier het systeem kunt herstarten nadat u deze zoals bovenstaand opnieuw heeft laten opstarten, If you cannot normally enter the system after you restart the device,  adviseren wij om een hardware reset/fabrieksherstel uit te gaan voeren zoals omschreven staat op onderstaande links: des the following links, schakel tenslotte het apparaat helemaal uit door de aan en uit knop langdurig ingedrukt te houden voor ongeveer 10 seconden.
   Raadpleeg hiervoor:  Hoe voer ik een hardware reset uit op mijn phone?

Belangrijk: Wanneer een RESET is gevoerd zullen alle data, apps, instellingen en persoonlijke informatie verwijderd worden.

Scherm hangt af van de fastboot-modus

1. Houd de aan / uit-knop 10 seconden ingedrukt om het apparaat uit te schakelen en druk vervolgens op de aan / uit-toets om het apparaat opnieuw te starten.
2. Als u normaal niet in het systeem kunt gaan nadat u het apparaat opnieuw hebt opgestart, verzendt u uw apparaat naar een lokaal servicecentrum voor verder onderzoek en controleert u het.