[Telefoon] Het scherm kan de helderheid niet automatisch aanpassen

Volg de onderstaande instructies om het probleem op te lossen:

1. Schakel de adaptieve helderheidsfunctie in: Ga naar Instellingen > Weergave > Schakel Adaptieve helderheid in.

2. Controleer de lichtsensor door een van de volgende handelingen uit te voeren:
< /span>Zet het telefoonscherm aan, verplaats de telefoon van een lichte naar een donkere plaats, wacht ongeveer 5 seconden, de helderheid van het scherm verandert automatisch van helder naar donker.

< /span>Zet het telefoonscherm aan, bedek de lichtsensor bovenop de telefoon, wacht ongeveer 5 seconden, de helderheid van het scherm verandert automatisch van helder naar donker.

3. Ga naar de veilige modus (houd de aan/uit-knop lang ingedrukt > druk lang op Uitschakelen > OK): als het normaal werkt, kan dit worden veroorzaakt door een derde party-applicatie, dus we raden u aan opnieuw op te starten en opnieuw te controleren.

4. Update de systeemsoftware naar de nieuwste versie: Ga naar Instellingen > Systeem > Systeemupdate > Controleer de update

5. Maak een back-up van de gegevens en herstel deze naar de fabrieksinstellingen.
Opmerking: met deze actie worden alle persoonlijke gegevens en instellingen in de telefoon gewist en teruggezet naar de oorspronkelijke waarden.