Hoe kan ik de frequentie en resolutie van mijn monitor aanpassen?

 

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over Hoe de frequentie en resolutie van de monitor

 

Volg de onderstaande stappen:

(Het onderstaande voorbeeld is Win 7)

1. In het Configuratiescherm (Druk op de Win+R-toetsen om Uitvoeren te openen, typ Control, klik/tik op OK) -> Uiterlijk en personalisatie -> Weergave -> Schermresolutie, hier kan de resolutie worden aangepast; klik vervolgens op Geavanceerde instellingen om de schermfrequentie te bevestigen.

  

2. Ga naar de pagina van Monitor; u kunt meer weten over de vernieuwingsfrequentie van het scherm.

 

 

(Het onderstaande voorbeeld is Win 10)

1. Klik met de rechter muisknop op een icoon van Desktop-> weergave-instellingen -> Weergave -> Resolutie, hier kan de resolutie worden aangepast; klik vervolgens op Eigenschappen van beeldschermadapter om de schermfrequentie te bevestigen.

2. Ga naar de pagina van Monitor; u kunt meer weten over de vernieuwingsfrequentie van het scherm.

 

3. Als u de gewenste resolutie en vernieuwingsfrequentie niet kunt aanpassen, raadpleeg dan de ondersteunde timinglijst in de gebruikershandleiding van dit model. Als de monitor de ondersteunde timingspecificaties niet kan bereiken, neem dan contact op met  ASUS Service Center.

 

Bijvoorbeeld VP278 Support Timing List

Raadpleeg de gebruikershandleiding.

Opmerking: "De schermresolutie en verversingssnelheid variëren afhankelijk van de hardwarespecificaties van de computer en output weergeven."