[LCD Monitors] Wat doet de TURBO knop?

Met de TURBO toets kunt u met één druk op de knop de overclocking rate verversen, waardoor u kunt wisselen tussen 60/120/144Hz ( voor dePG278Q) of 60/120/165Hz ( voor de PG279Q). Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te rommelen in ingewikkelde configuratieschermen van uw grafische kaart, of het OSD instellingenmenu van uw LCD zelf.

De TURBO key is tde 4e knop op de ASUS PG278Q/ PG279Q monitoren.

Notes:

1. De TURBO knop werkt alleen in een dynamische omgeving. Het display moet "actief" te schakelen zijn, zoals in-game of tijdens het bewegen van de muis, in plaats van in een statisch venster.

2. Sommige PC games zullen geen ondersteuning bieden in het wisselen tussen de refresh rate in-game.

3. 2560 x1440 @ 144Hz/ 165Hz werkt alleen via de DP poort. De HDMI poort ondersteund alleen 2560 x 1440 @ 60Hz.

4. Alleen grafische kaarten van NVIDIA GeForce GTX 960 en daarboven ondersteunen 2560 x 1440 tot maximaal 165Hz. Neem contact op met de fabrikant van uw grafische kaart voor gedetailleerde specificaties.