[VivoStick PC] Ondersteund de VivoStick (TS10) automatisch herstarten na een stroomstoring?

Ja, de VivoStick ondersteund het automatisch herstarten na een stroomstoring.

Standaard zal deze optie in de BIOS uitgeschakeld zijn, volg de onderstaande stappen om deze in te schakelen:

Indien het niet mogelijk is om de BIOS te bereiken via het ingedrukt houden van de 'Delete' of 'ESC' knop bij het opstarten,open dan "geavanceerde opties" in Windows 10 bij de "herstelopties". Tevens kunt u de shift-knop ingedrukt houden tijdens het opstarten.

Volg de verdere stappen in de FAQ om de UEFI Firmware te benaderen, wat hetzelfde is als de BIOS:

https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1008329/

Zodra u de BIOS bereikt hebt kunt u met de pijltjestoetsen navigeren naar het kopje 'Advanced' om daar het 'APM Configuration' menu te openen door middel van de Enter toets.

Onder 'APM Configuration', dient u de optie 'Restore AC Power Loss' te wijzigen naar 'Power On' zoals te zien is op onderstaande afbeelding, druk daarna op 'F10'  om de instellingen op te slaan en de BIOS te verlaten.

Zodra het stroom uitvalt, zal de Vivostick automatisch herstarten zodra het stroom weer terug is. U kunt dit testen door de stroomkabel los te trekken en deze terug te plaatsen.