[Netwerk] Wat is het verschil tussen Restore en Initialize?

In de nieuwste firmware (FW) biedt de router twee verschillende resetopties, afhankelijk van de situatie:Herstellen en Initialiseren.

Procedures instellen

Stap 1.Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router URL http in ://www.asusrouter.com naar de WEB GUI.

Raadpleeg Hoe toegang te krijgen tot de instellingenpagina van de router (Web GUI) voor meer informatie.

Stap 2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in om in te loggen.

Opmerking: Als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord bent vergeten, herstelt u de router naar de standaard fabrieksinstellingen en status.

Raadpleeg [Draadloze router] Hoe de router terugzetten naar de fabrieksinstellingen?  voor het herstellen van de router naar de standaardstatus.

Stap 3. Ga naar [Beheer] > Instelling herstellen/opslaan/uploaden tabblad

Stap4. Reset je router met een van deze opties:

Herstellen: Wist de Log / NVRAM

Initialiseren: Wist het logboek / NVRAM / Database

Hieronder wordt uitgelegd wat elk gebied bevat:

【Logboek】: Systeemlogboek, offline klantenlijst, AiCloud-logboek

【NVRAM】: Informatie over basisinstellingen

【Database】: AiProtection Monitor Logboek, Verkeersanalyselogboek, Webgeschiedenis

Stap 5.  Klik op OK en de router wordt gereset.

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link voor meer informatie over het ASUS Download Center .