[Zenfone] Hoe een back-up te maken van de gegevens die zijn opgeslagen op uw telefoon?

1. Maak een reservekopie van de oorspronkelijk opgeslagen gegevens

U kunt een back-up maken van alle App-gegevens, oproepgeschiedenis, apparaatinstellingen, foto's en video's naar Google Drive op Zenfone door u aan te melden bij uw Google-account.

Voor apparaten met Android Q (10.0) gaat u naar Instellingen> Systeem> Back-up in en schakel "Back-up naar Google Drive" in.
Controleer uw accountgegevens of voeg een nieuw account toe en voltooi het back-upproces.

Voor apparaten met Android Pi (9.0) en eerdere versies, gaat u naar Instellingen> Back-up en reset> Een back-up van mijn gegevens invoeren.

Schakel alstublieft de "Back-up van mijn gegevens" in en controleer uw account of voeg een nieuwe account toe om het back-upproces te voltooien.

2. Controleer de gegevens waarvan u een back-up hebt gemaakt

U kunt zich via andere Google-apparaten (bijvoorbeeld een Desktop) aanmelden bij uw Google-account op de startpagina van Google. Kies de optie Google-apps> Drive.

Kies de back-up in de linkse functiekolom en vervolgens worden alle gegevens waarvan een back-up is gemaakt met de tijdinformatie in uw Google Drive weergegeven.

Klik ten slotte op de gegevens die u nodig hebt en u kunt de toepassing vinden waarvan al een back-up is gemaakt. (Bijvoorbeeld, app-gegevens, oproepgeschiedenis,apparaatinstellingen, foto's en video's)

3. Herstel de originele gegevens

Nadat u de fabrieksinstellingen hebt gereset of een nieuw Zenfone-apparaat hebt gekocht, kiest u de optie: Kopieer uw gegevens> Een back-up van de cloud.

Uw oorspronkelijke gegevens worden hersteld nadat u bent ingelogd op uw Google-account op uw Zenfone-apparaat.