[LCD Monitor] Hoe kan ik mijn LCD monitor overclocken?

1. Bekijk of uw LCD monitor en uw grafische kaart geschikt zijn om te overclocken: Welke grafische kaart moet ik gebruiken?

2. Installeer de nieuwste versie van het stuurprogramma voor de grafische kaart

3. Pas de monitorinstellingen aan:

Sluit de Adaptive-Sync (Free-Sync) of G-Sync-functie, zodat de resolutie op een vaste waarde kan worden vastgesteld.
Open OSD -> Overklokken (alleen voor de PG279Q / PG348Q) *
Selecteer "AAN" als u deze functie wilt inschakelen.
Max. Verversingsfrequentie: pas deze naar de gewenste verversingsfrequentie aan.

4. Gebruik de beschikbare signaalpoort

5. Pas deze aan naar een vastgestelde frequentie en resolutie: Hoe kan ik de frequentie en de resolutie van mijn monitor aanpassen?

Notitie:

1. Als uw monitor is uitgerust met de sneltoetsfunctie Turbo, kunt u na het activeren van de functie "Overclocken" één verversingsfrequentie selecteren die samen met 60 Hz en 120 Hz moet worden weergegeven wanneer u op de sneltoets Turbo drukt.

2. Test na het opnieuw opstarten de nieuwe Max Refresh Rate door deze in te schakelen in het NVIDIA-configuratiescherm. Als u geen afbeelding ziet, koppelt u de DP-kabel los en gebruikt u de monitor-OSD om het opnieuw te proberen met een lagere Max-verversingsfrequentie.