[Gaming NB/DT] Armory Crate - Installatie SOP

Ondersteund model

Ondersteun de ROG-serie en TUF-serie van gaming-laptops en desktops, raadpleeg de Lijst met ondersteunde modellen voor meer details.

Installatie van Armoury Crate

Zoek eerst naar uw model op de ASUS Support-site. Controleer dan de [Driver & Tools] onder uw model en download en installeer de software.  Raadpleeg deze Link voor details.

Volgens de gedownloade bestanden heeft de Armory Crate-applicatie twee verschillende manieren om A & B, volg onderstaande stappen om  Armoury Crate Application opnieuw te installeren:

Installatie A

Stap 1: Download de Driver& Hulpprogramma van de Officiële ondersteuningssite van ASUS.  Raadpleeg de Link voor meer informatie.

Selecteer Modelnaam -> OS ->Software en Utility : Armory Crate& AURA Creator-installatieprogramma

Stap 2: Zip ArmouryCrateInstaller.ZIP  gedownloade bestand, en klik op ArmouryCrateInstaller.EXE om installatie uit te voeren.

Stap 3: Selecteren [Installeer Armory Crate], en klik op  Start.

Stap 4: Daarna wordt het hulpprogramma automatisch geïnstalleerd. Nadat de installatie volledig is voltooid,  start je computer opnieuw op.

Stap 5: Installeer  MyASUS UWP and ASUS System Control Interface V2 om ervoor te zorgen dat alle toetsenbordfuncties correct werken.

*Raadpleeg Officiële website Armory Crate voor meer informatie.

Installatie B

Stap 1 : Download het stuurprogramma van de Officiële ondersteuningssite van ASUS.  Raadpleeg deze Link voor meer informatie.

Selecteer Modelnaam -> OS -> Hulpprogramma's:  ARMOURY CRATE-service

Stap 2: Open de map van ARMOURY CRATE Service

Stap 3: Na de installatie start u uw computer opnieuw op.< /p>

Stap 4: Download ARMOURY CRATE UWP van de Officiële ondersteuningssite van ASUS.

Selecteer Modelnaam -> OS ->Hulpprogramma's: ARMORY CRATE UWP

Stap 5 : Pak het gedownloade bestand uit en klik op ArmouryCrateSetup.exe .

Stap 6 : Na installatie start u uw computer opnieuw op.

Stap 7 : Download ROG Live Service-pakket  van de Officiële ondersteuningssite van ASUS.

Selecteer Modelnaam -> OS ->Hulpprogramma's: ROG Live Service-pakket

Stap 8: Open de map van ROG Live  ;Servicepakket . Klik op install.bat om uit te voeren.

Stap 9 : Start na installatie de computer opnieuw op.

Stap 10: Installeer ASUS-sneltoetsen UAP/Stuurprogramma MyASUS UWP and ASUS System Control Interface V2 om ervoor te zorgen dat alle toetsenbordfuncties correct werken.

[Terug naar boven]