[Notebook] Wat is NumberPad?

NumberPad lost het probleem op van het ontbreken van een numeriek toetsenblok op compacte laptops.

1. Tik op het NumberPad-pictogram  één seconde in de rechterbovenhoek van het touchpad, en een verlicht numeriek toetsenblok verschijnt.

Druk op het NumberPad-pictogram  een seconde weer om terug te keren naar de normale Touchpad-modus. (Tik op het pictogram linksboven om een ​​van de twee helderheidsniveaus te kiezen)

2. Veeg vanaf het pictogram linksboven in een willekeurige richting op het touchpad om de rekenmachine-app op het scherm te activeren voor snellere toegang.

Veeg vanaf het pictogram linksboven opnieuw in een willekeurige richting om de rekenmachine-app te sluiten.

Als de NumberPad is geactiveerd, kunt u snel gegevens invoeren of berekeningen uitvoeren. In de Touchpad-modus biedt de glazen afdekking een supergladde en nauwkeurige vingertopbediening met ondersteuning voor multi-touch gebaren.

Zelfs wanneer het NumberPad is geactiveerd, behoudt het touchpad zijn cursorfunctie. Dit komt omdat de software de vingertopbeweging van de gebruiker herkent om te onderscheiden of ze getallen typen of de cursor verplaatsen.

Afhankelijk van de bewegingsafstand van de vingertop en tikken, kan de software op intelligente wijze het verschil herkennen en de cursor of de functie voor het typen van cijfers activeren.

Vijflaagse constructie NumberPad-technologie

Met onze constructie waarvoor patent is aangevraagd, heeft de NumberPad LED's onder het touchpad. Wanneer NumberPad is geactiveerd, lichten de LED's op zodat de gebruiker de cijfers op het touchpad kan zien. De NumberPad heeft een speciale constructie met vijf lagen, zodat de cijfers er scherp en duidelijk uitzien als hij is ingeschakeld. Als hij echter is uitgeschakeld, ziet het NumberPad eruit als het normale touchpad.