[Telefoon] Waarom kan ik de foto's die ik heb gemaakt niet vinden in Galerij?

Oorzaak: mogelijk hebt u een app van derden geïnstalleerd. Deze app van derden genereert een bestand met de naam .nomedia in de map DCIM> Camera, waardoor sommige foto's niet kunnen worden weergegeven.

Oplossing: het wordt aanbevolen dat u de onderstaande stappen volgt:

1. Start Bestandsbeheer en zoek en verwijder het .nomeida-bestand onder DCIM> Camera.

2. Wis mediaopslag.

3. Start uw telefoon opnieuw op.

Gedetailleerde stappen:

※ Sommige functies / interfaces kunnen variëren, afhankelijk van het Android-systeem / de firmwareversie; de versie die in dit artikel wordt gebruikt, is Android 9。

1. Verwijder .nomedia-bestand

1.1 Start Bestandsbeheer> tik op het pictogram Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek> tik op Instellingen> schakel Systeembestanden verbergen uit.

1.2 Keer terug naar de vorige pagina van Bestandsbeheer en tik op Interne opslag.

1.3 Tik op DCIM> Camera, zoek naar "nomedia" -bestand. Druk lang op het bestand en tik op Verwijderen。

2. Wis mediaopslag

2.1 Veeg omlaag op het startscherm om toegang te krijgen tot Snelle instellingen> tik op het pictogram Instellingen> ga naar Apps & meldingen> tik op Alle apps bekijken> tik op het pictogram Geavanceerde instellingen in de rechterbovenhoek> tik op Systeem tonen.

2.2 Zoek media-opslag.

2.3 Tik op Opslag & cache> tik op Opslag wissen> tik op OK.

3. Start uw telefoon opnieuw op
Houd er rekening mee dat u ongeveer 5 minuten moet wachten nadat u de telefoon opnieuw hebt opgestart, omdat het tijd kost om alle afbeeldingen opnieuw te scannen.