[Gaming NB/DT] Keystone Introductie

Keystone Inhoud

Keystone II Introductie

Ondersteunde modellen

Systeemvereisten

Applicatie installeren verwijderen

Keystone Instellingen

Shadow Drive

V&A

1. Keystone Introductie

Keystone, een echt fysiek sleutelontwerp, stelt onze gamers in staat een meeslepende mechanische triggerervaring te hebben om hun uitrusting in te stellen. De inplugbare keystone trekt de exclusieve sleuf aan de rechterkant van het toetsenbord aan door magnetische kracht. Wanneer keystone is gedokt, kan het lichteffecten, geluidseffecten toepassen en de opslagcapaciteit van Shadow Drive activeren.

2. Ondersteunde modellen

Momenteel uitgerust met Keystone-modellen
G531 / G731-serie (ROG Strix SCAR III & ROG Strix Hero III), G35DX (ROG Strix GA35) ROG Gaming-laptops en -desktop
En G532 / G732-serie (ROG Strix SCAR 15/17), G35CZ (ROG Strix GT35) ROG Gaming-laptops en -desktop
* Raadpleeg de officiële website van ASUS voor ondersteunde modellen
* Omdat elk model mogelijk verschillende functies ondersteunt, raadpleeg de tabel voor meer details.

3. Systeemvereisten

Het hulpprogramma Keystone is geïntegreerd in de Armory Crate-applicatie. Gebruikers moeten de Keystone instellingen configureren via de Armory Crate-applicatie. Ondersteuning voor Windows 10 OS en de Armory Crate-toepassingsversie moet hoger zijn dan V2.6.4.0 hierboven.

* Raadpleeg Link voor meer informatie over Armory Crate Introduction.

4. Applicatie installeren verwijderen

Hoe u het applicatieprogramma kunt verkrijgen en installeren, raadpleeg de officiële website van ASUS

Hoe het toepassingsprogramma te verwijderen, raadpleeg de officiële website van ASUS

5. Keystone Instellingen

5-1 Keystone starten

Typ en zoek [Armory Crate] ① in het Windows-zoekvak en klik vervolgens op [Openen] ②.

Klik in Armory Crate op [Device] ③ , en selecteer [Keystone]  op de instellingspagina.

5-2 Keystone-instelling

* Keystone-status

Om de huidige status van Keystone te bevestigen, bijvoorbeeld Gedokt / Geen gedetecteerd of Account binden / niet binden.

Account binden: plaats eerst Keystone in het dock en klik op [Account binden] (a). Daarna verschijnt het inlogvenster.

* Opmerking: deze functie ondersteunt de G531- en G731-serie (SCAR III & Hero III), G35DX (ROG Strix GA35) niet

Klik op [Go to Login] (b), het Armory Crate-inlogvenster verschijnt.

* Als je al eerder bij Armory Crate bent ingelogd, klik dan op [Ok] (c) en dan zal je accountvenster binden verschijnen.

In het inlogvenster, voer uw ASUS-account en wachtwoord (d) in, klik daarna op [Inloggen] (e), en dan zal uw accountvenster verschijnen.

* Raadpleeg Link voor informatie over het registreren van een ASUS-ledenaccount

In Bind uw accountvenster kunt u de account-ID en Keystone SN (f) bevestigen, daarna op [Account binden] (g) klikken en klaar.

* Als u de account-ID moet wijzigen, klikt u op [Gebruiker wisselen] (h) en u kunt een andere ID wijzigen om in te loggen.

BELANGRIJK: Uw pc moet verbonden zijn met internet om deze functie te activeren, en ook Keystone in het dock.

* Gedokt keystone-gedrag

Pas aangepaste lichteffecten toe: tijdens het docken van Keystone wordt het door het systeem ingestelde lichteffect ingeschakeld.

Trigger sound: Tijdens het docken van Keystone wordt het geluidseffect ingeschakeld.

* Snelle toegang

Keystone invoegen

HyperFan-modusschakelaar: het gaat om aangepaste instellingen voor laptopprestaties, terwijl Keystone is ingevoegd, bijvoorbeeld Silent / performance / Turbo / Windows®.

Snel starten: de installatie is bedoeld om snel een toepassingsprogramma te starten, terwijl Keystone is ingevoegd.
Onthoud mijn account en herstel systeemconfiguraties * 1:
* 1 Opmerking: de functie kan alleen worden ingeschakeld nadat Keystone aan een account is gebonden

Keystone verwijderen*

Stealth (verbergt alle vensters en dempt audio): Alle vensters minimaliseren en dempen audio, terwijl Keystone is verwijderd.

Log uit Windows-account: het logt automatisch uit bij Windows, terwijl Keystone is verwijderd.

* Opmerking: deze functie ondersteunt de G531- en G731-serie (SCAR III & Hero III), G35DX (ROG Strix GA35) niet

6. Shadow Drive

Shadow Drive biedt een verborgen opslagpartitie. Wanneer de keystone in het slot is gedokt, wordt de verborgen opslagpartitie zichtbaar en worden gegevens binnen de opslag toegankelijk.

6-1 Activeer Shadow Drive

Klik op [Activate Shadow Driver] , en dan zal Activate Shadow Drive venster verschijnen.

Voer in het venster Shadow Drive activeren uw ASUS-account en wachtwoord in en klik daarna op [Activeren] .

* Raadpleeg Link voor informatie over het registreren van een ASUS-ledenaccount

BELANGRIJK: Uw pc moet een internetverbinding hebben om deze functie te activeren.

De opslagcapaciteit van Shadow Drive [Shadow Drive (Z :)]  wordt immers geactiveerd.

6-2 Status schaduwstation

Om de huidige status van Shadow Drive-opslag weer te geven, bijvoorbeeld Vergrendeld of Ontgrendeld.

Vergrendel Shadow Drive

Klik op [Lock]  om de opslagcapaciteit van Shadow Drive te vergrendelen en te verbergen.

Ontgrendel Shadow Drive

Klik op [Schaduwschijf ontgrendelen]  en het venster Schaduwschijf ontgrendelen verschijnt.

Voer in het venster Shadow Drive ontgrendelen het wachtwoord van uw ASUS-account in en klik daarna op [OK] om de opslagcapaciteit van Shadow Drive te ontgrendelen.

BELANGRIJK: Uw pc moet een internetverbinding hebben om deze functie te activeren.

6-3 Shadow Drive Encryption Setup

Om het coderingswachtwoord van Shadow Drive in te stellen voor een betere gegevensbeveiliging.

Encryption Setup On

Als Encryption Setup is uitgeschakeld, verschijnt het Shadow Drive Encryption Setup-venster terwijl u erop klikt.

Stel in het venster Shadow Drive Encryption Setup uw eigen wachtwoord in (vereist meer dan 8 tekens) en klik daarna op [OK].

* Zorg ervoor dat u uw wachtwoord onthoudt - uw gegevens kunnen niet worden hersteld als uw wachtwoord verloren is gegaan.

Versleutelingsinstellingen uit

Als Encryption Setup is ingeschakeld, klikt u erop om het uit te schakelen en is de coderingsfunctie uitgeschakeld.

6-4 Autorisatiesleutel ontgrendelen - Autoriseren

De gekoppelde keystone autoriseren om de Shadow Drive op deze pc te ontgrendelen.

Klik op [Autoriseren] , het inlogvenster verschijnt.

Voer in het inlogvenster uw ASUS-accountwachtwoord in en klik daarna op [OK] om het ontgrendelingssleutelvenster te autoriseren

BELANGRIJK: Uw pc moet een internetverbinding hebben om deze functie te activeren.

In het venster Autorisatiesleutel ontgrendelen kunt u elke gekoppelde keystone selecteren om autorisatie te verlenen die de opslagcapaciteit van Shadow Drive kan ontgrendelen en vervolgens [Okay] ④ clock klokken.

6-5 Autorisatiesleutel ontgrendelen - Shadow Drive opnieuw instellen

Om keystone opnieuw in te stellen, autoriseert u de installatie en afsluit u Shadow Drive.

BELANGRIJK: Reset Shadow Drive kan alle documenten en bestanden in verwijderen

Klikken op [Reset Shadow Drive] ① en vervolgens op Reset Shadow Drive-venster.

Voer in het venster Reset Shadow Drive uw ASUS-accountwachtwoord in, klik daarna op [Reset] en klaar

BELANGRIJK: Uw pc moet een internetverbinding hebben om deze functie te activeren.

7. V&A

V1: Hoe ontgrendel je Shadow Drive met Encryption Setup?

A1: Als de Shadow Drive met coderingsinstellingen is, wordt de lokale schijf (Z :) vergrendeld zoals onderstaand pictogram. Klik op het pictogram Lokale schijf (Z :)  en dan verschijnt het BitLocker (Z :) ontgrendelingsvenster.

Voer uw wachtwoord in dat is ingesteld in Versleutelingsinstellingen en klaar is nadat u op [Ontgrendelen] ③ hebt geklikt.

Als u uw versleutelingswachtwoord bent vergeten, kunt u [Meer opties]  selecteren en op [Enter recovery key]  klikken.

Voer de 48-cijferige herstelsleutel in en klik op [Ontgrendelen]  om deze schijf te ontgrendelen.

V2: Hoe krijg ik een Recover Key?

A2: In Shadow Drive setup zal de downloadsite voor herstelsleutel verschijnen, terwijl de Encryption Setup is ingeschakeld. Klikken op de downloadsite om het tekstbestand van de herstelsleutel op te slaan (Vooraf ingestelde bestandsnaam is "ShadowDrivePasswordBackup.TXT").

* Opmerking: deze functie ondersteunt de G531- en G731-serie (SCAR III & Hero III), G35DX (ROG Strix GA35) niet

V3: Waarom wordt de schijfruimte (C :) niet hersteld nadat ik bestanden in Shadow Drive heb verwijderd?
A3
: Aangezien Shadow Drive Windows Dynamic Disk-ontwerp gebruikt, is het een normaal fenomeen met design. De gebruiker kan Reset Shadow Drive gebruiken om schijfruimte te herstellen, maar alle documenten in Shadow Drive worden verwijderd zodra Shadow Drive opnieuw is ingesteld.

V4: De keystone-tabel met daadwerkelijke ondersteuningsfuncties
A4:

G531/G731& G35DX

G532/G732& G35CZ

Keystone Bind Account

V

Docked Keystone Behavior

V

V

Quick Access

V

Shadow Drive

V

V

Recover Key

V