Hoe te repareren Windows 10 kan SBC / SBW dvd-stations niet herkennen?

Stap 1. Open Apparaatbeheer

1. Open het Windows-bureaublad.

2. Methode 1: Klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op Mijn pc en selecteer Eigenschappen.

en klik op Apparaatbeheer

Methode 2: Typ Apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk en klik op Openen

Stap2. Vindt “Initio Default Controller”.

Stap 3. Klik met de rechtermuisknop op “Initio Default Controller” en verwijder het.

Stap 4. Klik op "Verwijder de stuurprogrammasoftware voor dit apparaat" en klik vervolgens op "OK".

Stap5. Koppel de SBW-06D2X-U PRO los / sluit deze weer aan