[Headset Accessory] ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter FAQ

V1: Heeft de ASUS AI-microfoon met ruisonderdrukking een microfoon?

A1: Nee, de ASUS AI Noise Cancelling Mic Adapter is een USB-C naar 3,5 mm hoofdtelefoonuitgangsadapter met AI Noise Cancelling-technologie.

V2: Is de ASUS AI ruisonderdrukkende microfoonadapter compatibel met alle smartphones en spelconsoles?

A2: Je kunt het gebruiken met de USB-C-connector voor pc, Mac, mobiele telefoon * en Nintendo Switch, of gebruiken met een USB 2.0-adapter (USB-C naar USB 2.0-adapter) voor pc, Mac en PlayStation 4.

* Sommige mobiele telefoons met USB-C ondersteunen muziek maar ondersteunen geen communicatie vanwege verschillende chipsets en connectordefinities tussen verschillende modellen.

V3: Is de ASUS AI-microfoon met ruisonderdrukking compatibel met alle smartphones die nu op de markt zijn? Of is het alleen compatibel met de nieuwe ROG-telefoon?

A3: het is volledig compatibel met ASUS-telefoons, waaronder ZenFone en ROG-telefoons. Net als bij andere mobiele telefoons met een USB-C-connector, ondersteunen sommige muziek maar geen communicatie vanwege verschillende chipsets en connectordefinities tussen verschillende modellen. Controleer de ondersteuningslijst in de bijlage.

V4: Is het AI-ruisonderdrukkingseffect instelbaar of kan het worden uitgeschakeld?

A4: Ja, het effect is instelbaar en kan door de software worden uitgeschakeld. U kunt de software downloaden van de officiële ASUS-website.

V5: Is hi-res audio beschikbaar op alle platforms?

A5: Ja, hi-res audio is beschikbaar op alle platforms.

V6: Kan ik de AI-adapter voor ruisonderdrukking op een mobiele telefoon gebruiken?

A6: Ja, u kunt de AI-microfoon met ruisonderdrukking gebruiken op alle platforms, inclusief pc, PlayStation 4, Android-telefoon en Mac die zijn aangesloten via een USB-C-connector.

V7: Ondersteunt de AI-microfoon met ruisonderdrukking de iPhone?

A7: Nee, AI-microfoonadapter ondersteunt geen iPhone (bliksemconnector).

V8: Kan ik de bliksem-naar-USB-C-adapter gebruiken en deze verbinden met een AI-microfoonadapter op de iPhone?

A8: Nee, de AI-microfoonadapter ondersteunt de iPhone niet, zelfs niet wanneer u deze aansluit met een bliksem-naar-USB-C-adapter.

V9: Welk model mobiele telefoons ondersteunt de ASUS AI-microfoon met ruisonderdrukking?

A9: Zoek de ondersteunde mobiele telefoons voor de ASUS AI ruisonderdrukkende microfoonadapter in de onderstaande tabel.

Merk

Model

Telefoongesprek

Online communicatieapps

Opnames

Muziek afspelen

Key control

ASUS

ROG Phone II

V

V

V

V

V

ASUS

Zenfone 3

-

V

V

V

V

ASUS

Zenfone 4

V

V

V

V

V

ASUS

Zenfone 5

V

V

V

V

V

ASUS

Zenfone 6

V

V

V

V

V

Google

Google Pixel 3

V

V

V

V

V

Google

Google Pixel 4

V

V

V

V

V

HTC

U11+

V

V

V

V

V

HUAWEI

Mate 20 Pro

V

V

V

V

V

HUAWEI

P20

V

V

V

V

V

MI

Xiaomi MIX 2S

V

V

V

V

V

Nokia

8 Sirocco

V

V

V

V

V

Redmi

NOTE 8 PRO

V

V

V

V

V

SAMSUNG

GALAXY S10

V

V

V

V

V

SAMSUNG

GALAXY S20 5G

V

V

V

V

V

SONY

XZ3

V

V

V

V

V

V10: Levert ASUS ASUS-software om de kwaliteit van ruisonderdrukking te optimaliseren en hoe werkt het?

A10: Ja, u kunt de software downloaden van de officiële ASUS-website om uw ruisonderdrukkingskwaliteit te optimaliseren. Zodra u uw voorkeur in Windows heeft ingesteld, worden deze instellingen opgeslagen in uw adapter en kunt u deze overal gebruiken en aansluiten en spelen.