[Accessoires] Hoe u AI Noise-Cancelling Mic Adapter Utility gebruikt

ASUSAI Noise Cancelling Mic Adapter gebruikt AI-aangedreven ruisonderdrukking om kristalheldere spraakcommunicatie te leveren. Het is compatibel met mobiele telefoons, pc's en Macs.

Systeemvereisten

1. ASUS AI ruisonderdrukkende microfoonadapter.

2. USB-C naar USB 2.0-adapter.

3. 3,5 mm microfoon (microfoon wordt apart verkocht)

Hoe software te gebruiken om de kwaliteit van ruisonderdrukking te optimaliseren?

1. Ga naar de Utility pagina om de software te downloaden.

2. Pak het bestand uit en klik op setup.

3. Volg de instructies om te installeren.

4. Open de software.

5. Sluit de microfoon, AI-ruisonderdrukkende microfoonadapter en USB-C-naar-USB 2.0-adapter aan op uw pc.

6. Selecteer uw huidige microfoonpositie.

7. Selecteer het ruisonderdrukkingsniveau.

Level

Gebruikersscenario

Type lawaai

Laag

Licht gestoord door omgevingslawaai tijdens het gesprek

bijv. Toetsenbord typen, muis klikken, ventilatorgeluid, spreekgeluid op kantoor etc.

Mid

Interferentie veroorzaakt door omgevingslawaai tijdens de oproep, de oproep moet af en toe worden herhaald om duidelijk te zijn

bijv. Geluid van spelende kinderen, gebabbel, achtergrondgeluid in een café

Hoog

U kunt uw stem niet horen tijdens het gesprek, het geluid heeft ernstige interferentie veroorzaakt

bijv. Bouwwerken, woningrenovatie, vloer stofzuigen, etc.

8. De instelling wordt opgeslagen in ASUS AI Noise-Cancelling Mic Adapter en u kunt deze adapter gebruiken op uw telefoon, pc, enz.

FAQ

Raadpleeg de veelgestelde vragen hieronder om de lijst met ondersteunende apparaten te bekijken.

https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1043638