Een foutmelding over digitale handtekening verschijnt bij het installeren van het stuurprogramma van de geluidskaart en headset na de laatste Windows Update

Een foutmelding over digitale handtekening verschijnt bij het installeren van het stuurprogramma van de geluidskaart en headset na de laatste Windows Update

In oktober bracht Microsoft KB4579311 en KB4577671 uit, waarmee de instelling voor digitale handtekeningen werd gewijzigd.

KB4579311: https://support.microsoft.com/en-us/help/4579311/windows-10-update-kb4579311

KB4577671: https://support.microsoft.com/en-us/help/4577671/windows-10-update-kb4577671

Momenteel kan het stuurprogramma van sommige geluidskaarten en headsets niet worden geïnstalleerd en wordt de foutmelding "de digitale handtekening van het 0x80096010-object is niet geverifieerd" weergegeven.

ASUS zal de nieuwe stuurprogramma's vrijgeven om het probleem op te lossen, het schema is als volgt:

2020.11.30: ROG Centurion (ROG 7.1) (Nieuw stuurprogramma al vrijgegeven voor ondersteuningssite.)

2020.12.16: STRIX RAID DLX, STRIX RAID PRO, STRIX SOAR, Xonar AE (Nieuw stuurprogramma al vrijgegeven voor ondersteuningssite.)

2020.12.26: Xonar U7 MKII, Xonar U5, ROG Strix Wireless (Nieuw stuurprogramma al vrijgegeven voor ondersteuningssite.)

Volg de onderstaande kortetermijnoplossingen voordat het nieuwe stuurprogramma wordt uitgebracht:

1. WIN10 vóór 20H2 (2004/1909/1903) + WIN10 20H2 die is geüpgraded vanaf de oude versie:

Volg onderstaande stappen om KB4579311 en / of KB4577671 te verwijderen en vervolgens het stuurprogramma te installeren

Opmerking: * Als zowel KB4579311 als KB4577671 zijn geïnstalleerd, moeten beide worden verwijderd. Als er maar één is geïnstalleerd, hoeft u deze alleen maar te verwijderen.

** Wanneer de installatie van het stuurprogramma is voltooid, kunnen KB4579311 en KB4577671 opnieuw worden geïnstalleerd.

2. WIN10 20H2 Welke nieuw geïnstalleerd:

Wacht op nieuwe ASUS-stuurprogramma's. Installeer Win10 20H2 indien mogelijk niet opnieuw als u de gerelateerde ASUS-audioproducten wilt gebruiken.

* Zolang het stuurprogramma met succes is geïnstalleerd, werkt het prima zonder de foutmelding.

Gerelateerde producten:

Audiokaart: STRIX RAID DLX, STRIX RAID PRO, STRIX SOAR, Xonar AE, Xonar U7 MKII, Xonar U5

Headset: ROG Centurion (ROG 7.1), ROG Strix Wireless

Stappen voor het verwijderen van KB4579311 en / of KB4577671:

a. Start "Programma's en onderdelen" vanuit "Instellingen".

b. Kies "Bekijk geïnstalleerde updates" aan de linkerkant en zoek "KB4579311" en / of "KB4577671" in de lijst. Klik om ze te verwijderen.

c. Installeer vervolgens de driver opnieuw. Nadat u het stuurprogramma met succes hebt geïnstalleerd, kunt u KB4579311 en KB4577671 opnieuw installeren.