Ondersteunt het ASUS optische schijfstation het wijzigen van regiocodes?

Er is een regiobeperking voor optische schijfstations, alleen media die zich in dezelfde regio bevinden, kunnen worden gelezen.

Alle optische schijfstations van ASUS hebben een vergrendelde regiocode.

U kunt de regiocode voor elk optisch station maximaal vijf keer wijzigen. Dan mag u deze niet meer wijzigen.

Hoe kan ik (Utility / Firmware) krijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center. (LINK)

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.