[Gaming NB] ROG Virtual Pet Introductie

Inhoud

ROG Virtual Pet Introductie

Ondersteunde modellen

Systeemvereisten

Applicatie installeren& Verwijderen

Menu instellen

Hoofdmenu

V&A

ROG Virtual Pet Introductie

Afgeleid van de rol in de ROG-wereld, is Virtual Pet [OMNI]  niet alleen een slimme assistent, maar ook een onmisbaar bestaan ​​in het leven. Nadat het is geactiveerd, kan het virtuele huisdier op uw laptop worden weergegeven, met interessante animaties om direct de huidige status van uw systeem weer te geven. Daarnaast ondersteunen Virtual Pet apparaten met AniMe Matrix™ toont. Nadat u de instelling hebt toegepast, kunt u genieten van het huisdierlichteffect op de AniMe Matrix™ display, wat het gebruik ervan nog leuker maakt. En via het functiemenu kun je de weergavestatus instellen, gedetailleerde instellingen wijzigen en verschillende aanpassingen maken om interessantere functies te krijgen.

Ondersteunde modellen

Virtual Pet-editie ondersteunt ROG-serie gaming-laptops en  Ultimate-editie ondersteunt alleen ROG Zephyrus G14-serie  laptops. Raadpleeg de Officiële website van ASUS ROG voor meer productdetails.

*Omdat elke editie verschillende functies ondersteunt, raadpleegt u  Q& A voor meer details.

*Het Virtual Pet Apply-effect kan alleen ROG Zephyrus G14-serie modellen ondersteunen die zijn uitgerust met de AniMe Matrix™ Scherm. Raadpleeg AniMe Matrix™ Introductie weergeven voor meer details.

Systeemvereisten

Ondersteunt versies van Windows 10 OS en hoger, en een deel van de functie-instelling is geïntegreerd in de Armoury Cate toepassing.

*De Virtual Pet-applicatie vereist een upgrade naar versie 2.3.3 of hoger, terwijl de Armory Crate-applicatie V5.0 of bovenstaande versie.

Applicatie installeren & Verwijderen

Om de applicatie te downloaden en te installeren, ga je naar de Officiële website van ASUS, of van de Armory Crate-applicatie Aanbevolen functie

Als u de applicatie wilt verwijderen, gaat u naar  officiële ASUS-website.

Menu-instelling

※Lanceer virtueel huisdier

Typ en zoek [VIRTUAL PET] in het Windows-zoekvak en klik vervolgens op [Open].

※Virtueel huisdier Menu

U kunt de menulijst openen door met de rechtermuisknop op OMNI te klikken.

●Hoofdmenu*: Een voornamelijk gebruikersinterface gecombineerd met Character、Gallery、Minigames en instellingen samen.

●Formaat van huisdier wijzigen: om de OMNI-grootte op de monitor in te stellen.

●Wandelmodus: Het virtuele huisdier loopt willekeurig over het bureaublad van de gamer.

●Blijf op de hoogte: om de OMNI altijd op de bovenste laag van het scherm in te stellen.

●Automatisch opstarten: Instellen voor het starten van Virtual Pet tijdens het opstarten van Windows.

●Galerij*: Via de galerij om uw OMNI te beoordelen gedrag dat al bereikt is.

●Karakter*: Om je OMNI-status en prestaties te geven .

●Minigames*: Via de minigames die voltooi taken om prestaties te behalen.

●Instellingen: via de instellingen om de basisinformatie van OMNI aan te passen en te controleren op updates.

●Systeemstatus: om de systeemstatus te selecteren die u wilt bekijken en op het bureaublad wilt bewaren.

●Opaciteit: via de waarde om de transparantie van de OMNI-weergave aan te passen.

●Volume: Door het aanpassen van het volume kun je muziek en geluidseffecten aanpassen tijdens het spel.

Effect toepassen**: om het Virtual Pet-lichteffect toe te passen op AniMe Matrix™ weergeven.

Actie snel wisselen: om sneltoetsen te bieden om het bijbehorende virtuele huisdiergedrag in te stellen.

Dialoog: Dialoog met OMNI door elke verschillende bedrijfssituaties.

Minimize Pet: De OMNI zal verwerken en minimaliseren in de werkbalk erachter.

App sluiten: om de applicatie voor virtuele huisdieren te sluiten.

*Alleen de Ultimate-editie ondersteunt deze functie.

** Het Virtual Pet-toepassingseffect ondersteunt alleen ROG Zephyrus G14-serie modellen die zijn uitgerust met AniMe Matrix™ weergeven.

Terug naar inhoud

Hoofdmenu

*Alleen de Ultimate-editie ondersteunt deze functie .

Karakter

Status: om de totale prestaties en mijlpalen van OMNI te bevestigen.

Prestaties: Verdien beloningen en ontgrendel mijlpalen door voltooide prestaties.

*Alleen de Ultimate-editie ondersteunt deze functie .

Galerij

Via de galerij om je OMNI-gedrag te bekijken dat je al hebt bereikt.

*Alleen de Ultimate-editie ondersteunt deze functie .

Minigames

Drie minigames hebben meer interactie met OMNI tijdens het spel.

Slot Machine : Als drie identieke symbolen op een rij staan, krijg je de bijbehorende score!

Schiet ze op: Vernietig de vijand om punten te scoren. Verlies punten als de vijand aanvalt of overvliegt.

Whack-A-Mole : Whack OMNI om te scoren!

*Alleen de Ultimate-editie ondersteunt deze functie .

Instellingen

Via de instellingen om de basisinformatie van OMNI aan te passen en te controleren op updates, of gebruik Snelle toegang om menulijstitems aan te passen.

Terug naar inhoud

Vraag & antwoord

Q1: Hoe de Virtual Pet by Armory Crate-applicatie te starten ?

A1: In Armoury Crate [Home] ,of Armory Crate [AniMe Matrix] pagina in [Device] , klik  OMNI icon met de linkermuisknop. Als Virtual Pet is geïnstalleerd, kan de applicatie direct worden gestart. Als de applicatie wordt verwijderd, leidt het de gamer naar de pagina Armory Crate [Aanbevolen] in [Aanbevolen] om te downloaden.

*Deze functie ondersteunt alleen modellen uit de ROG Zephyrus G14-serie uitgerust met  AniMe Matrix™.

Q2: Wat betekent het als het pictogram Virtueel huisdier wordt weergegeven met een rood vinkje?

A2: wanneer het pictogram Virtueel huisdier wordt weergegeven met een rood vinkje, betekent dit dat het lichteffect van het virtuele huisdier is toegepast op de anime-matrix. toon nu.

*Het Virtual Pet-lichteffect ondersteunt alleen ROG Zephyrus G14 series-modellen uitgerust met AniMe Matrix™.

Q3: Waarom kan ik het AniMe Matrix™ lichteffect niet activeren terwijl de laptop in de slaapstand gaat of het deksel sluit?

A3: raadpleeg het artikel  AniMe Matrix™ Introductie weergeven van "4-2 Introductie van voorkeursinstellingen", en [AniMe Matrix Lighting] inschakelen, of [Slaapmodus] en [Deksel gesloten] inschakelen bij [Power and Sleep Setting]

Q4: Hoe u het Virtual Pet-lichteffect op Anime Matrix wijzigt™ weergeven?

A4: Gamers kunnen het Virtual Pet-lichteffect niet rechtstreeks wijzigen omdat het licht willekeurig verandert volgens OMNI of systeemstatus. Omdat OMNI verschillende lichteffecten heeft bij staan, zitten, lopen of klikken, kan gamer proberen te communiceren met het virtuele huisdier om verschillende lichteffecten te ervaren.

V5: Wat is [Find my OMNI]?

A5: Klik op het pictogram van het virtuele huisdier  met de rechtermuisknop op de werkbalk in de rechterbenedenhoek van Windows® desktop , en [Find my OMNI] zal verschijnen met het menu. Zolang op  [Find my OMNI] wordt geklikt, zal OMNI op het bureaublad verschijnen.

V6: Kan ik de gamemuziek uitschakelen tijdens het spelen van minigames?

A6: Terwijl u minigames speelt, kunt u op de rechter muisknop klikken en vervolgens Dempen selecteren om de minigamemuziek uit te schakelen, of vink aan meer informatie in Tutorial en Afsluiten.

V7: Als ik de Virtual Pet-applicatie opnieuw installeer, kan ik dan mijn mijlpalen en prestatiegegevens behouden of overdragen?

A7: Nee. Zodra u de Virtual Pet-applicatie opnieuw installeert, kunnen alle mijlpalen en prestaties niet worden overgedragen of behouden.

Q8: Wat is het verschil in kenmerken tussen Virtual Pet en Virtual Pet Ultimate editie?

A8:

Virtual Pet Ultimate Edition

Virtual Pet Editie

Hoofdmenu

V

X

Teken

V

X

Galerij

V

X

Minigames

V

X

Effect toepassen

V

X

Formaat van huisdier wijzigen

V

V

Wandelmodus

V

V

Blijf op de hoogte

V

V

Automatisch opstarten

V

V

Instellingen

V

V

Systeemstatus

V

V

Dekking

V

V

Volume

V

X

Actie Snel wisselen

V

V

Dialoog

V

V

Huisdier minimaliseren

V

V

App sluiten

V

V

Terug naar inhoud