[Notebook] Calman Verified introductie

Introductie

Calman gecertificeerde beeldschermen worden in kleur gecorrigeerd door Calman fabrikanten via interne professionele software.

Calman kleurcorrectieoplossing gebruikt geavanceerde kleurcorrectieprotocollen en internationale normen, en voldoet aan de nieuwste technische specificaties. Calman-software ondersteunt de nieuwste ontwikkeling van weergavetechnologie en biedt consistente correctieresultaten op alle weergaveschermen.

Calman is de meest gebruikte kleurcorrectiestandaard om de prestaties van beeldschermen te controleren. De professionele kleurcorrectie van Calman voldoet aan de strenge eisen in een zakelijke omgeving waar validatie van cruciaal belang is. De Calman-correctieoplossing is aangepast om uiterst nauwkeurige kleurcorrectie te bieden voor alle soorten weergavetechnologieën in een verscheidenheid aan kleurkritische omgevingen.

 

Meer informatie over Calman, raadpleeg de officiële website van Calman.

 

Ondersteund product

Je kunt naar de specificatiepagina gaan op Officiële ASUS website om te controleren of  uw laptop de Calman geverifieerd krijgt. 

 

V&A

V1: Hoe controleer ik of mijn beeldscherm de Calman-certificering heeft doorstaan?

A1: Klik na het openen van de ProArt Creator Hub op de kleurcorrectiepagina, en bevestig door te kijken of er gegevens zijn van "Factory Default" op de positie van Kleurkalibratiegeschiedenis.

Open [Factory Default], het Calman Verified-rapport wordt weergegeven zoals hieronder:

 

 

V2: Hoe kan ik kleurkalibratie uitvoeren voor mijn beeldscherm?

A2: Klik hier om dit te doen op basis van de stappen in Kleurkalibratie.