[GlideX] Problemen met de editie van het GlideX-apparaat

De GlideX-versie is onderverdeeld in ASUS Exclusive-versie en Algemene versie.

Met de Exclusive-versie kunt u genieten van de ultieme en complete softwarefuncties.

Installeer eerst GlideX, klik op [Gebruikerscentrum] en klik vervolgens op [Device Edition] om de apparaateditie voor uw huidige GlideX-apparaat te controleren.

U kunt een ASUS Exclusive-versie verkrijgen door ASUS-producten te kopen die GlideX kunnen installeren.

De ASUS Exclusive-versie biedt meer functies dan de Algemene versie:

(1) Aantal apparaatverbindingen: De ASUS Exclusive-versie kan twee apparaten verbinden, terwijl de Algemene versie kan slechts één apparaat verbinden.

(2) Beeldoverdrachtkwaliteit: De ASUS Exclusive-versie kan genieten van een beeldkwaliteit tot 2K60Hz, terwijl de algemene versie alleen de beeldkwaliteit 1080p60Hz kan gebruiken.

(3) De ASUS Exclusive-versie kan communicatie-, externe toegang- en gedeelde camera-functies gebruiken, die niet beschikbaar zijn in de algemene versie.

※ Wat de native kwaliteit betreft, kunnen de resolutie en vernieuwingsfrequentie feitelijk hoger zijn dan 2K / 60 Hz, afhankelijk van uw netwerk- en hardwarecapaciteiten.